De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Vibratoare

Buletin informativ

Ramrod® Gyrating - Ultimate vibrator anal

Cu ajutorul Ramrod® Gyrating puteți atinge noi culmi ale plăcerii anale în cel mai scurt timp. Acest vibrator anal avansat este echipat cu un mecanism circular și un arbore cu textură unică care extinde stimularea dincolo de cea convențională, creând senzații uluitoare care trebuie simțite pentru a fi crezute.

Mai multe informații

3930/00

disponibil

    Mai multe informații

    Experimentați o plăcere anală intensă cu Ramrod® Gyrating - vibratorul anal suprem.

    Cu ajutorul lui Ramrod® Gyrating puteți atinge noi culmi ale plăcerii anale în cel mai scurt timp. Acest vibrator anal avansat este dotat cu un mecanism circular și un arbore cu textură unică care extinde stimularea dincolo de cea convențională și creează senzații uluitoare care trebuie simțite pentru a fi crezute.

    Funcții dinamice pentru o stimulare anală uluitoare:

    • Joc de senzații complexe: Echipat cu 12 funcții de vibrații intense, pulsații și escaladare, dispozitivul de Ramrod® Gyrating oferă o varietate de modalități de explorare și stimulare a adâncurilor corpului. Fiecare setare este concepută pentru a crește stimularea anală de la blândă la intensă.
    • Material de înaltă calitate: Acest vibrator este fabricat din silicon sigur pentru corp, pentru o experiență absolut delicată și plăcută. Textura sa catifelată este confortabilă chiar și după o utilizare prelungită și este ușor de curățat după utilizare.
    • Rezistent la apă: Acest vibrator este rezistent la apă și submersibil în conformitate cu standardul IPX7 și vă invită să vă bucurați de plăcerea anală nu doar în dormitor. Bucurați-vă de stimularea anală în baie, la duș sau chiar în timpul unei sesiuni private la piscină.


    Tehnologie inteligentă pentru o utilizare confortabilă:

    • Cipuri de memorie inovatoare: Site-ul Ramrod® Gyrating reține ultimele funcții pe care le-ați folosit, astfel încât vă puteți continua călătoria spre fericire exact de unde ați rămas ultima dată.
    • Adaptat pentru călătorii: Cu funcția de securitate în timpul călătoriei, puteți fi sigur că călătoria dvs. va fi atât de discretă pe cât vă doriți să fie. Această funcție împiedică activarea accidentală a sextoy-ului în timpul transportului.
    • Performanță eficientă: Bateria reîncărcabilă prin USB Ramrod® Gyrating vine cu un cablu de încărcare și oferă o autonomie remarcabilă - 60 de minute la viteză mare și 100 de minute la viteză mică după o încărcare rapidă de 1,5 ore.


    Descoperiți cu Ramrod® Gyratingdescoperiți cum se simte adevărata plăcere și sexul anal cu adevărat bun. Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat care vă va satisface cele mai profunde dorințe și vă va face să fiți nerăbdător pentru fiecare întâlnire.

    Mai multe detalii:

    • Ramrod® Gyrating - Vibratorul anal de ultimă generație
    • Dimensiuni: lungime inserabilă 11,5 cm x 2,8 cm diametru (diametru maxim 3,3 cm). Lungime totală 19,5 cm. Diametrul mânerului 4 cm.
    • Motoare: Două motoare asigură împingeri precise și vibrații intense.
    • Vibrații: Da, cu 12 moduri versatile
    • Material: Silicon de înaltă calitate
    • Baterie: Baterie reîncărcabilă litiu-ion
    • Timp de funcționare: 100 de minute
    • Timp de încărcare: aprox. 120 de minute
    • Utilizați numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo.
    • Curățați cu apă caldă, săpun blând și spray-ul nostru VeryClean.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Sehr geiler Vibrator mit guter Form

    Sehr schnelle Lieferung
    Kein unangenehmer Geruch und fühlt sich gut an.
    Die Form ist passgenau für die richtigen Stellen. Die Vibration ist leise und sehr stark und der Akku hält auch lange durch.
    Meiner Meinung nach klare Kaufempfehlung!!!

      Evaluare 

      Il miglior vibratore sul mercato

      Perfetto, mantiene quelloche promette, ottima durata ricarica veloce piacevole al tatto perfetta la selezione di vibrazioni inclusa la esclusione di parte di esse lo consiglio, prezzo più che competitivo

        Scrieți-vă propria recenzie

        Ramrod® Gyrating - Ultimate vibrator anal

        Ramrod® Gyrating - Ultimate vibrator anal

        Cu ajutorul Ramrod® Gyrating puteți atinge noi culmi ale plăcerii anale în cel mai scurt timp. Acest vibrator anal avansat este echipat cu un mecanism circular și un arbore cu textură unică care extinde stimularea dincolo de cea convențională, creând senzații uluitoare care trebuie simțite pentru a fi crezute.

        Scrieți-vă propria recenzie

        30 alte articole din aceeași categorie: