De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Puppy Butt Plugs

Buletin informativ

Puppy Butt Plugs 

Fiecare human pup are nevoie de o sculă frumoasă pe care să o agite. Iată cea mai mare selecție de bujori de fund puppy și dopuri anale cu coadă.

Afișează 1 - 11 din 11 elemente
Afișează 1 - 11 din 11 elemente

Când vine vorba de Pup Play, MEO este locul unde trebuie să mergeți cu incredibila sa selecție de cozi pentru căței și dopuri de fund puppy.

Fie că sunteți în căutarea unui "dop de coadă pentru căței" inserabil sau a unei "cozi de spectacol", veți găsi cu siguranță ceea ce vă trebuie aici.

Avem cele mai bine vândute cozi de la Bad puppy și multe alte mărci, într-o gamă imensă de mărimi, culori și stiluri. Asortați dopurile noastre anale cu una dintre măștile grozave de pe puppy pentru un look perfect.

Ce sunt dopurile anale puppy?

Un dop anal puppy (cunoscut și sub numele de plug anal): human pup Plug anal, Human puppy butt plug sau anal plug cu coadă) este un tip de dildo conceput pentru utilizare anală. În acest scop, puppy plugurile anale sunt rotunjite la un capăt și conice pentru o introducere mai ușoară. În plus, celălalt capăt este suficient de gros pentru ca plugul anal puppy să rămână în poziție fără prea multă forță și să nu fie introdus accidental până la capăt. În afară de acești numitori comuni, există human pup Dopurile anale vin în nenumărate forme, culori și materiale! Puppy Plugurile anale fără vibrații sunt folosite fie pentru stimulare pură, fie pentru a se pregăti pentru actul sexual anal. Ele sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați homosexuali și heterosexuali, de fapt pentru toți curioșii.

Ce fac pentru mine dopurile anale cu coadă de câine puppy?

Puppy Plugurile anale sunt deosebit de bune pentru pregătirea pentru actul sexual anal fără durere. Acestea se introduc cu puțin lubrifiant și apoi se lasă pe loc câteva minute pentru a relaxa și întinde mușchii rectali. Există mai multe puncte de luat în considerare atunci când alegeți un lubrifiant. Lubrifianții pe bază de ulei sunt ideali pentru sexul anal, deoarece nu usucă anusul. Cu toate acestea, ei nu sunt compatibili cu prezervativele sau cu jucăriile din silicon sau latex! În schimb, puteți folosi lubrifianți anali speciali. Altfel, dopurile anale sunt, de asemenea, populare pentru stimulare pură sau ca efect de spectacol sau pentru a perfecționa ținuta puppy human pup Ținută. De asemenea, acestea pot stimula punctul P al bărbatului în timpul sexului și astfel asigură o erecție mai tare!

Puppy Cumpărați dopuri analeonline de pe MEO.com

Fie că sunteți în căutarea unui dop anal puppy cu sau fără vibrații, îl veți găsi aici la MEO! Plugurile anale cu coadă, precum cele de la Badpuppy, au un efect decorativ, dar și unul stimulator. Un plug anal din aluminiu sau un plug din sticlă de înaltă calitate poate oferi senzații deosebite datorită suprafeței lor inițial reci. Bineînțeles, avem și pluguri anale impresionante puppy din silicon. Distracție plăcută la navigare!