De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Suspensie bondage

Buletin informativ

Suspensie bondage 

Bondage-ul de suspendare poate crea mai multă intimitate între voi, deoarece este nevoie de multă încredere pentru a fi legat și a renunța la controlul asupra propriului corp. Dar atunci când sunteți complet legați, se eliberează un cocktail excitant de adrenalină și endorfine. Și, bineînțeles, un orgasm fenomenal în timpul bondage-ului suspenda...

Bondage-ul de suspendare poate crea mai multă intimitate între voi, deoarece este nevoie de multă încredere pentru a fi legat și a renunța la controlul asupra propriului corp. Dar atunci când sunteți complet legați, se eliberează un cocktail excitant de adrenalină și endorfine. Și, bineînțeles, un orgasm fenomenal în timpul bondage-ului suspendat nu este nimic de neglijat. Aici, la MEO, veți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru suspension bondage.

Mai mult
Afișează 1 - 12 din 12 elemente
Afișează 1 - 12 din 12 elemente

Bondage-ul de suspendare poate crea mai multă intimitate între voi, deoarece este nevoie de multă încredere pentru a fi legat și a renunța la controlul asupra propriului corp. Dar atunci când sunteți complet legați, se eliberează un cocktail excitant de adrenalină și endorfine. Și, bineînțeles, nici un orgasm fenomenal în timpul bondage-ului suspendat nu este de neglijat.

Ce legături de suspendare sunt necesare pentru suspension bondage?

Foarte popularul suspension bondage are nevoie de accesorii pe care te poți baza 100%. La MEO veți găsi cătușe de suspendare sigure pentru mâini, cătușe de suspendare pentru picioare și multe altele

Cătușele noastre de suspendare pentru picioare și cătușele de suspendare pentru mâini din piele sunt folosite într-o sesiune BDSM pentru așa-numitul bondage de suspendare, în care partenerul pasiv este suspendat deasupra podelei cu frânghii sau alte legături. Suspension bondage poate fi o experiență intensă și necesită o pregătire atentă, echipament adecvat și experiență. Este important ca toate echipamentele de bondage să fie sigure și potrivite pentru acest scop.

Cătușele noastre de suspensie din piele sunt o alegere populară pentru bondage-ul de suspendare, deoarece sunt durabile, confortabile și pot fi aplicate pentru a se potrivi în siguranță în jurul încheieturilor și gleznelor. În comparație cu cătușele obișnuite sau cătușele de gleznă, cătușele de suspendare sunt concepute pentru a distribui greutatea unei persoane mai uniform, făcând experiența mai confortabilă și reducând riscul de rănire. În plus, astfel de cătușe de suspendare au, de obicei, puncte de fixare suplimentare pentru frânghii de bondage sau lanțuri de oțel pentru a imobiliza persoana în timpul suspendării.

Cătușe de suspendarepentru bondage de suspendare:

Există diferite tipuri de cătușe de suspendare, de exemplu centuri de suspendare, hamuri de suspendare, cătușe de suspendare pentru mâini și cătușe de suspendare pentru picioare. Cătușele din piele sunt doar o opțiune și pot fi combinate cu alte tipuri de legături pentru a crea diferite poziții și experiențe de bondage. Cătușele noastre de suspendare sunt fabricate din piele de înaltă calitate, care este atât confortabilă, cât și robustă, cu elemente metalice care pot susține greutatea persoanei imobilizate.

Important de știut!

Este important de știut că bondage-ul de suspendare este o variantă avansată de bondage care necesită un nivel ridicat de îndemânare și experiență. Nu este recomandată începătorilor sau persoanelor care nu sunt familiarizate cu măsurile de siguranță și echipamentul adecvat. Suspension bondage ar trebui să fie efectuat numai atunci când toate părțile implicate sunt conștiente de riscurile și măsurile de siguranță și și-au dat consimțământul.

MEO, unul dintre cele mai importante magazine online de accesorii bondage, oferă diferite tipuri de cătușe de suspendare folosite în suspension bondage:


Din nou, cu orice tip de activitate sexuală într-un context BDSM, în special formele avansate, cum ar fi bondage-ul de suspendare, este important să se acorde prioritate siguranței și consimțământului celor implicați. Este important să se utilizeze echipamentul și tehnica potrivite și să se conștientizeze riscurile și măsurile de siguranță implicate.