De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis

Buletin informativ

Inele de penis 

Marele magazin online pentru inele pentru penis: Un penis tare ca oțelul, mare și plin de volum și cu stabilitate de lungă durată în timpul sexului datorită inelelor noastre moderne pentru penis!

O erecție tare este garantată: fie că este vorba de un inel pentru penis din silicon sau de un inel pentru penis din metal. Avem inele pentru penis de t...

Marele magazin online pentru inele pentru penis: Un penis tare ca oțelul, mare și plin de volum și cu stabilitate de lungă durată în timpul sexului datorită inelelor noastre moderne pentru penis!

O erecție tare este garantată: fie că este vorba de un inel pentru penis din silicon sau de un inel pentru penis din metal. Avem inele pentru penis de toate mărimile și materialele.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 121 elemente
Afișează 1 - 12 din 121 elemente

Cu inelul nostru pentru penis vei avea cea mai tare erecție din viața ta!

 

Un penis la fel de tare ca oțelul și la fel de rezistent ca un maratonist olimpic. Inelul pentru penis de la MEO® oferă în mod natural o putere erectilă enormă și mai multă distracție în timpul sexului.

 

Un inel pentru penis, atunci când este strâns în jurul penisului și testiculelor, nu numai că vă poate face penisul mai mare și mai tare, dar vă poate face să rezistați mai mult timp și să experimentați un orgasm mai intens.

 

Inelul pentru penis MEO® congestionează sângele din țesutul erectil, împiedicându-l să iasă din penis prin vene. Vei avea o erecție tare ca piatra, bombată, în cel mai scurt timp.

 

Chiar și în cazul unei forme ușoare de disfuncție erectilă, un inel pentru penis de la MEO® poate ajuta la întărirea și menținerea erecției.

 

Și, apropo, arată destul de impresionant. De la un penis mic la un penis uriaș în mai puțin de zece secunde!

 

Ce mai face un inel sau o manșetă pentru penis?

 

  • o calitate mai bună a erecției: mai tare, mai bună și mai puternică!
  • penisul pare mult mai mare!
  • Femeilor și bărbaților le place în egală măsură!
  • un inel pentru penis poate fi folosit și pentru a vă antrena pentru o funcție erectilă mai lungă!
  • prin întârzierea orgasmului, senzația din timpul punctului culminant devine și mai intensă!

 

Inel pentru penis reglabil, set de inele pentru penis pentru a încerca

 

Pentru toți cei care sunt dornici să încerce un inel pentru penis, dar nu au la îndemână o bandă de măsură, MEO prezintă acest set practic de inel pentru penis în trei mărimi. Astfel, chiar și un începător poate testa confortabil efectul minunat al stazei sângelui și al unei erecții extrem de dure. Inelele pot fi purtate în jurul penisului sau în jurul penisului și testiculelor în același timp. Faceți clic aici pentru setul de inele pentru penis (click aici).

 

Inele bune pentru penis dintr-o privire

 

Dacă vrei să încerci un inel pentru penis, nu ar trebui să alegi primul inel pentru penis care apare. Un inel pentru penis trebuie să se potrivească bine și sigur și să fie confortabil de purtat. De aceea, merită să investești puțin mai mult într-un inel pentru penis și să optezi pentru calitate. În magazinul nostru de inele pentru penis veți găsi cu siguranță modelul perfect pentru dumneavoastră:

 

Inel de penis din piele sau inel de penis din piele

 

Un inel de penis din piele este foarte confortabil de purtat. Cel mai popular inel de penis din piele al nostru este modelul Cock Ring Separator click aici. Un inel de penis din piele este de obicei reglabil în mărime prin intermediul unei catarame sau a unui fermoar cu clichet. Prin urmare, este un inel de cocoș ideal, cu mărime reglabilă, pentru începători și jucători avansați. Inelul pentru penis CAZZOMEO® este un Inel pentru penis din piele, care poate prelungi enorm perioada de erecție, datorită ajustării sale strânse.

 

Inel pentru penis din oțel inoxidabil, inel pentru penis din oțel inoxidabil

 

Inelul nostru de penis sau inelul de penis din oțel inoxidabil sunt foarte populare printre bărbați. Datorită aspectului lor impresionant, acestea nu sunt doar potențiatorul perfect de potență, ci oferă și mai multă distracție în timpul sexului.

 

Inel pentru penis din metal, inel pentru penis din metal

 

Inelul de penis din metal de la MEO® nu numai că vă face penisul mai tare și mai mare, dar și întârzie ejacularea. Astfel, vă puteți bucura de orgasme și mai lungi și mai intense atunci când vă masturbați sau faceți sex.

 

Inel pentru penis cu cameră video ascunsă

 

The Cock Cam - Da, este exact cum sună! Este o micro-cameră care poate fi plasată în jurul bazei penisului sub forma unui inel de penis, permițându-vă să vă înregistrați toate momentele erotice. Acest produs incitant este primul de acest gen de pe piață și vă duce videoclipurile de acasă la un alt nivel.

 

Inel pentru penis din silicon

 

Inelul pentru penis din silicon BeauGosse se potrivește perfect în jurul penisului datorită siliconului flexibil, deoarece este atât ferm și elastic, cât și deosebit de lat. Astfel, vă puteți bucura de presiunea incitantă care vă ajută să obțineți un orgasm incredibil de intens.

 

Inel pentru penis din cauciuc

 

Inelul nostru de penis din cauciuc mărește penisul, îl face la fel de tare ca oțelul și poate fi purtat ca o bijuterie în jurul penisului și testiculelor sau în jurul glandului. Atunci când inelul nostru de penis este purtat sub pantaloni, un pachet plinuț iese în evidență între picioare.

 

Inel pentru penis din metal și silicon

 

O combinație nobilă de oțel inoxidabil și silicon, precum și o schemă de culori bazată pe binecunoscutul "cod al batistelor" fac din inelul pentru penis MEO atât un obiect de design, cât și unul de plăcere. Adaptat perfect la anatomia masculină, acest inel de penis asigură o erecție fermă și o erecție de lungă durată.

 

Inel pentru penis cu închidere magnetică, inel pentru penis cu închidere magnetică

 

Inelul nostru magnetic pentru penis este răspunsul la vechea întrebare: "Cum pot să pun un inel pentru penis și să îl scot din nou în ciuda unei erecții dure?" Spre deosebire de inelele pentru penis convenționale, inelele pentru penis "Oh So Easy" Donut au un segment magnetic detașabil care face ca atât punerea cât și scoaterea inelului pentru penis să fie foarte ușoară. Magneții permanenți special concepuți asigură faptul că inelul nostru de penis rămâne sigur și strâns chiar și în timpul celei mai dure utilizări și până când doriți să îl scoateți din nou.

 

Combinație de inel pentru penis cu butt plug

 

Inelul pentru penis cu butt plug se potrivește perfect corpului tău și oferă o erecție tare, în timp ce bucata de fund oferă plăcere anală și stimulează prostata. Inelul pentru penis se pune în jurul penisului și testiculelor ca un inel de penis normal, iar apoi se introduce butt plug în anus cu o presiune ușoară.

 

Inel pentru penis cu gravură

 

Inelul nostru de penis cu gravură este greu de întrecut în ceea ce privește exclusivitatea, deoarece fiecare model este strict limitat. Gravurile explicite oferă un plus de forță atunci când f_ezi.

 

Inel pentru penis SM, inel pentru penis cu spini

 

De la tandru la tare: inelul nostru de penis BDSM este ușor de deschis și de închis. Spinii integrați oferă o "stimulare" suplimentară. Inelele noastre de penis se pun atunci când nu sunt în erecție.

 

Inel de penis cu e-stimulare sau inele de penis electrosexuale

 

Cu un inel de penis electro (Estim) vă bucurați - datorită efectului de stază a sângelui - de o erecție puternică, în timp ce, în același timp, sunteți stimulat până la extaz de curentul de stimulare. Inelul de penis MEO® congestionează sângele din corpul cavernos. Acesta este împiedicat să iasă din penis prin vene. Acest lucru vă oferă o erecție tare ca piatra, bombată, în câteva secunde. În combinație cu dispozitivele noastre, de exemplu MEO SexBox, impulsurile de curent stimulează fiecare nerv sensibil al plăcerii. Acestea pot declanșa senzații extreme, extatice.

 

Inel pentru penis ieftin, inel pentru penis ieftin, inel pentru penis ieftin

 

Cu acest inel de penis realizat, nimic nu vă poate reține! Un inel de penis ieftin care nu lasă nimic de dorit. Puneți-l și bucurați-vă de sex de durată mai lungă și mai intens. Deoarece inelul pentru penis este fabricat din oțel inoxidabil, nu este flexibil ca celelalte inele de penis ale noastre fabricate din cauciuc sau silicon. Prin urmare, trebuie tras peste penis înainte de erecție, dacă este necesar cu puțin lubrifiant Aquameo®.

 

Inel pentru penis de lux, inele pentru penis de design

 

Aceasta este manoperă germană: inel de penis de lux lucrat cu precizie, cu un aspect deosebit de nobil, cu o formă ovală, bulbică. Confortul plăcut la purtare (datorită geometriei speciale a inelului nostru pentru penis) garantează o erecție tare ȘI deosebit de durabilă.

 

Donut Inel pentru penis, inel pentru penis Donut

 

Acest inel de penis extra-pesat Donut este modelul perfect pentru bărbații adevărați. Inelul nostru pentru penis cuprinde penisul și testiculele ca o mână care strânge bine și oferă o senzație de confort extrem. Inelul nostru pentru penis face penisul tare, gros și plin de volum și asigură o erecție de ciocan de lungă durată. Disponibil și ca inel pentru gland sau inel pentru penis. Purtat în jurul penisului și testiculelor, inelul nostru de penis se înfășoară în jurul "bijuteriilor" dvs. și le împinge mult înainte. Lățimea ideală a inelelor noastre pentru penis, combinată cu gama de mărimi perfect gradate, de la 25 la 55 mm ø, asigură o potrivire perfectă.

 

Inel pentru penis cu ball stretcher, manșetă pentru penis

 

O manșetă pentru penis (inel pentru penis cu inel pentru testicule) este o combinație dovedită de inel pentru penis și inel pentru testicule. Fabricată din piele de vacă moale, rezistentă și, prin urmare, de lungă durată. Cu catarame sau butoni de presare din oțel negru.

 

Există și alte inele pentru penis care sunt potrivite în special pentru utilizatorii avansați. Unele inele pot fi echipate cu un butt plugdildo sau plug pentru penis.

 

Ce altceva ar trebui să știți despre inelele pentru penis?

 

  • Folosiți lubrifiant, puneți inelele pentru penis: Inelul pentru penis trebuie pus întotdeauna cu puțin lubrifiant. Un lubrifiant precum Aquameo este cel mai bun, deoarece este compatibil cu aproape toate materialele. De asemenea, lubrifiantul facilitează scoaterea din nou a inelului pentru penis.
  • Stabiliți o limită de timp: Cât timp pot purta un inel pentru penis? De regulă, un inel pentru penis nu trebuie purtat mai mult de 20 de minute la un moment dat. Dacă simțiți amorțeală sau durere înainte de această dată, inelul pentru penis trebuie îndepărtat imediat.
  • Îndepărtarea inelului pentru penis: Inelul pentru penis poate fi îndepărtat de îndată ce penisul este din nou flasc. Trebuie să aveți grijă să nu smulgeți părul pubian atunci când scoateți inelul. În general, este recomandabil să vă radeți părul pub ian înainte de a vă pune un inel pentru penis.
  • Important: Nu trebuie să adormiți niciodată cu un inel pentru penis.

 

Cum se poartă un inel pentru penis?

 

Inelele pentru penis pot fi purtate în jurul axei penisului sau în jurul axei penisului și al testiculelor în același timp, la așa-numita bază a penisului. De obicei, inelele pentru penis se poartă la baza penisului. Cu toate acestea, ele pot fi purtate și sub vârful penisului sau în mijlocul axei penisului. Acest lucru se aplică de obicei la inelele pentru penis cu vibrații, cum ar fi inelul nostru pentru penis MOTOVIBE.

 

Inelele pentru penis care pot fi plasate în jurul bazei penisului trebuie purtate atunci când penisul nu este în erecție. Pentru a face acest lucru, îl puteți strecura mai întâi peste testicule și apoi în jurul penisului.

 

Inel pentru penis și prezervativ? Iată cum funcționează purtarea unui prezervativ cu un inel pentru penis

 

Folosirea unui prezervativ cu un inel pentru penis este de fapt neproblematică și poate fi chiar benefică. Dacă folosiți un inel pentru penis pentru prima dată, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să puneți mai întâi prezervativul sau inelul pentru penis Locul inelului pentru penis este sub sau peste prezervativ? Dacă puneți mai întâi prezervativul, aveți avantajul suplimentar că inelul pentru penis ține și prezervativul la locul lui. Prin urmare, această opțiune oferă o siguranță suplimentară. Așadar, puneți mai întâi prezervativul și apoi inelul pentru penis peste prezervativ.

 

Îndepărtarea unui inel de penis - iată cum funcționează fără durere

 

Îndepărtarea unui inel pentru penis nu este deloc o problemă, cu condiția să fi cumpărat inelul pentru penis potrivit - adică unul care se potrivește perfect din punct de vedere al dimensiunii. Iată cum determinați dimensiunea potrivită pentru inelul pentru penis.

 

Îndepărtarea inelului pentru penis este o problemă doar dacă ați ales un model prea mic. Dacă vrei să fii în siguranță, alege un model din cauciuc elastic sau un inel de penis magnetic.

 

Cum se măsoară pentru un inel pentru penis?

 

Aflați care este dimensiunea potrivită pentru un inel pentru penis: Ce mărime este perfectă pentru mine și cât timp pot purta un inel pentru penis? Cât timp poți purta un inel pentru penis?

 

Un inel de penis, un inel de tijă sau un inel de gland trebuie purtat doar atât timp cât vi se pare confortabil. AICI veți găsi instrucțiuni descărcabile care explică cum se pune un inel pentru penis și oferă sfaturi detaliate privind alegerea mărimii potrivite. Aceste instrucțiuni sunt, de asemenea, incluse cu fiecare inel pentru penis de la MEO sau pot fi solicitate la noi prin telefon. În general, un inel pentru penis sau un inel pentru penis trebuie să exercite o presiune care să fie percepută ca fiind confortabilă, dar nu trebuie să fie nici prea strânsă. Pe baza experienței noastre ca furnizor de inele pentru penis prin corespondență, un diametru de 45 mm este potrivit pentru penisuri de dimensiuni normale (atunci când inelul pentru penis este purtat în jurul penisului și testiculelor). Încă o dată, un pic de gel lubrifiant Aquameo îl face mai ușor de pus!

 

Cum se pune un inel pentru penis?

 

Cum îmi pun un inel de penis, probabil că v-ați întrebat deja. Nimic mai simplu de atât! Puteți descărca ghidul nostru ilustrat de montare a inelelor pentru cocoș sub următorul link: Manual de instrucțiuni pentru inelul pentru cocoș

 

Te-ai informat și vrei să comanzi inelul de cocoș potrivit pentru tine?

 

Veți găsi o gamă largă în magazinul online MEO Penis Ring din categoria Penis Rings.