De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis

Buletin informativ

Inele de penis 

Marele magazin online de inele pentru penis: Un penis tare ca oțelul, mare și ferm și cu o stabilitate de lungă durată în timpul sexului datorită inelelor noastre moderne pentru penis!

O erecție tare este garantată: fie că este vorba de un inel pentru penis din silicon sau de un inel pentru penis din metal. Avem inele de penis de toate mărimile ș...

Marele magazin online de inele pentru penis: Un penis tare ca oțelul, mare și ferm și cu o stabilitate de lungă durată în timpul sexului datorită inelelor noastre moderne pentru penis!

O erecție tare este garantată: fie că este vorba de un inel pentru penis din silicon sau de un inel pentru penis din metal. Avem inele de penis de toate mărimile și materialele.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 122 elemente
Afișează 1 - 12 din 122 elemente

Obține cea mai tare erecție din viața ta cu inelul nostru de penis!

 

Un penis la fel de tare ca oțelul și la fel de rezistent ca un maratonist olimpic. Inelul de penis MEO® asigură în mod natural o fermitate enormă și mai multă distracție în timpul sexului.

 

Un inel pentru penis nu numai că vă poate face penisul mai mare și mai tare atunci când se potrivește strâns în jurul penisului și testiculelor, dar vă asigură și o durată mai lungă și un orgasm mai intens.

 

Inelul pentru penis MEO® barajează sângele din țesutul erectil, împiedicându-l să iasă din penis prin vene. Acest lucru vă oferă o erecție tare ca piatra și fermă în cel mai scurt timp.

 

Chiar și în cazul unei forme ușoare de disfuncție erectilă, un inel pentru penis de la MEO® poate ajuta la întărirea și menținerea erecției.

 

Și arată destul de impresionant, de asemenea. De la un penis mic la un penis uriaș în mai puțin de zece secunde!

 

Ce mai face un inel sau un manșon pentru penis?

 

  • o mai bună calitate a erecției: mai tare, mai bună și mai puternică!
  • penisul pare mult mai mare!
  • Atât bărbații, cât și femeile îl adoră!
  • un inel pentru penis poate fi folosit și pentru a te antrena pentru o rezistență mai lungă!
  • prin întârzierea orgasmului, senzația la punctul culminant devine și mai intensă!

 

Inel de penis reglabil, set de inele de penis pentru a încerca

 

Pentru toți cei care sunt dornici să încerce un inel de penis, dar nu au la îndemână o bandă de măsură, MEO prezintă acest set practic de inele de penis în trei mărimi. Acest lucru înseamnă că și începătorii pot încerca confortabil efectul minunat al congestiei sângelui și al unei erecții extrem de dure. Inelele pot fi purtate în jurul penisului sau în jurul penisului și al testiculelor în același timp. Faceți clic aici pentru setul de inele pentru penis (click aici).

 

O prezentare generală a inelelor bune pentru penis

 

Dacă doriți să încercați un inel pentru penis, nu ar trebui să alegeți primul inel pentru penis care apare. Un inel pentru cocoș trebuie să se potrivească bine și sigur și să fie confortabil de purtat. De aceea, merită să investești puțin mai mult într-un inel pentru penis și să optezi pentru calitate. În magazinul nostru de inele pentru penis veți găsi cu siguranță modelul perfect pentru dumneavoastră:

 

Inel de penis din piele sau inel de penis din piele

 

Un inel de penis din piele se caracterizează prin confortul ridicat la purtare. Cel mai popular inel de penis din piele al nostru este modelul Cock Ring Separator click aici. Un inel de cocoș din piele poate fi de obicei ajustat în mărime cu ajutorul unei catarame sau a unui sistem de închidere cu buton de presare. Prin urmare, este un inel de cocoș ideal, cu mărime reglabilă, pentru începători și utilizatori avansați. Inelul pentru penis CAZZOMEO® este un Inel de cocoș din piele, care poate prelungi enorm durata unei erecții, grație ajustării sale strânse.

 

Cockring din oțel inoxidabil, inel pentru penis din oțel inoxidabil

 

Inelele noastre de penis și inelele de penis din oțel inoxidabil sunt foarte populare printre bărbați. Datorită aspectului lor impresionant, acestea nu sunt doar un stimulent perfect al potenței, ci fac sexul mai distractiv.

 

Inel de cocoș din metal, inel de penis din metal

 

Inelul de penis metalic MEO® nu numai că vă face penisul mai tare și mai mare, dar întârzie și ejacularea. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de orgasme și mai lungi și mai intense în timpul masturbării sau al sexului.

 

Inel de penis cu cameră video ascunsă

 

Cock Cam - da, este exact cum sună! Este o micro-cameră care poate fi plasată în jurul bazei penisului sub forma unui inel pentru penis, permițându-vă să vă înregistrați toate momentele erotice. Acest produs incitant este primul de acest gen de pe piață și vă duce videoclipurile de acasă la un alt nivel.

 

Inel de silicon pentru penis

 

Inelul de penis din silicon BeauGosse se potrivește perfect în jurul penisului datorită siliconului flexibil, deoarece este atât ferm și elastic, cât și deosebit de lat. Astfel, vă puteți bucura de presiunea incitantă care vă ajută să obțineți un orgasm incredibil de intens.

 

Inel pentru penis din cauciuc

 

Inelul nostru de cauciuc pentru penis mărește penisul, îl face la fel de tare ca oțelul și poate fi purtat ca o bijuterie în jurul penisului și testiculelor sau în jurul glandului. Atunci când inelul nostru de penis este purtat sub pantaloni, apare un pachet bombat între picioare.

 

Inel de penis din metal și silicon

 

O combinație elegantă de oțel inoxidabil și silicon, precum și o schemă de culori bazată pe binecunoscutul "cod al batistelor" fac din inelul de sculă MEO atât un obiect de design, cât și unul de plăcere. Adaptat perfect la anatomia masculină, acest inel pentru cocoș asigură o erecție fermă și de lungă durată.

 

Cockring cu închidere magnetică, inel pentru cocoș cu închidere magnetică

 

Inelul nostru de cocoș magnetic este răspunsul la vechea întrebare: "Cum pot să pun un inel de cocoș și să îl scot din nou în ciuda unei erecții dure?" Spre deosebire de inelele de cocoș convenționale, inelele de cocoș cu gogoașă "Oh So Easy" au un segment magnetic detașabil care face ca atât punerea cât și scoaterea inelului de cocoș să fie foarte ușoară. Magneții permanenți special dezvoltați asigură că inelul nostru de sculă rămâne bine fixat, chiar și în timpul celei mai dure utilizări, până când doriți să îl scoateți din nou.

 

Combinație de inel de cocoș cu plug pentru fund

 

Inelul de penis cu butt plug se mulează perfect pe corpul tău și îți oferă o erecție tare, în timp ce butt plug-ul oferă plăcere anală și stimulează cu plăcere prostata. Inelul pentru cocoș este plasat în jurul penisului și testiculelor ca un inel de cocoș normal, iar apoi butt plug-ul este introdus în anus cu o presiune ușoară.

 

Inel pentru penis cu gravură

 

Inelul nostru de penis cu gravură este greu de întrecut în ceea ce privește exclusivitatea, deoarece fiecare model este strict limitat. Gravurile explicite oferă un plus de forță atunci când faci sex.

 

Inel de penis SM, inel de penis cu țepi

 

De la moale la tare: inelul nostru de penis BDSM este ușor de deschis și de închis. Spinii integrați oferă o "stimulare" suplimentară. Inelele noastre de sculă se pun atunci când nu sunt erecte.

 

Cockring cu E-Stim sau cockring pentru electrosex

 

Cu un inel de cocoș electro (Estim), vă puteți bucura de o erecție puternică datorită efectului de congestionare a sângelui, fiind în același timp stimulat până la extaz de curentul de stimulare. Inelul de cocoș MEO® barajează sângele în țesutul erectil. Acesta este împiedicat să iasă din penis prin vene. Acest lucru vă oferă o erecție tare ca piatra și fermă în câteva secunde. În combinație cu dispozitivele noastre, cum ar fi MEO SexBox, impulsurile de curent stimulează fiecare nerv sensibil al plăcerii. Acestea pot declanșa senzații extreme, extatice.

 

Inel pentru penis ieftin, inel pentru penis ieftin, inel pentru penis ieftin

 

Nimic nu te poate reține cu acest inel de penis perfect! Un inel de penis ieftin care nu lasă nimic de dorit. Puneți-l și bucurați-vă de sex mai lung și mai intens. Deoarece inelul de penis este fabricat din oțel inoxidabil, nu este flexibil ca celelalte inele de penis ale noastre fabricate din cauciuc sau silicon. Prin urmare, trebuie tras peste penis înainte de erecție, dacă este necesar cu puțin lubrifiant Aquameo®.

 

Inel de lux pentru penis, inele de design pentru penis

 

Aceasta este măiestrie germană: un inel de cocoș de lux lucrat cu precizie, cu un aspect deosebit de elegant și o formă ovală, bulbată. Confortul plăcut la purtare (datorită geometriei speciale a inelului nostru pentru penis) garantează o erecție tare ȘI deosebit de durabilă.

 

Donut cockring, inel de penis gogoașă

 

Acest inel de penis gogoașă extra-greu este modelul perfect pentru bărbații adevărați. Inelul nostru de penis cuprinde penisul și testiculele ca o mână care strânge bine și asigură o fixare extrem de confortabilă. Inelul nostru de penis face penisul tare, gros și ferm și asigură o erecție de lungă durată a ciocanului. Disponibil și ca inel pentru gland sau inel pentru penis. Atunci când este purtat în jurul penisului și testiculelor, inelul nostru pentru penis se înfășoară în jurul "bijuteriilor" dvs. și le împinge mult înainte. Lățimea ideală a inelelor noastre pentru penis, combinată cu gama de mărimi perfect gradate, de la 25 la 55 mm ø, asigură o potrivire perfectă.

 

Inel pentru penis cu întinzător de bile, manșetă pentru penis

 

Un manșon pentru penis (inel pentru penis cu inel pentru testicule) este o combinație încercată și testată de inel pentru penis și inel pentru testicule. Fabricat din piele de vacă moale, rezistentă și, prin urmare, durabilă. Cu elemente de fixare din oțel negru sau cu butoni de presare.

 

Există și alte inele de penis care sunt potrivite în special pentru utilizatorii avansați. Unele inele pot fi conectate la un butt plug, dildo sau penis plug.

 

Ce altceva ar trebui să știți despre inelele pentru penis?

 

  • Folosiți lubrifiant, ajutor de îmbrăcare pentru inelele de cocoș: Inelul de cocoș trebuie pus întotdeauna cu puțin lubrifiant. Un lubrifiant precum Aquameo este cea mai bună alegere, deoarece este compatibil cu aproape toate materialele. Lubrifiantul facilitează, de asemenea, scoaterea inelului pentru cocoș din nou.
  • Stabiliți o limită de timp: Cât timp pot purta un inel pentru penis? De regulă, un inel pentru penis nu trebuie purtat mai mult de 20 de minute la un moment dat. Dacă începeți să simțiți amorțeală sau durere înainte de această dată, inelul pentru penis trebuie îndepărtat imediat.
  • Îndepărtarea inelului pentru penis: Inelul pentru penis poate fi îndepărtat de îndată ce penisul este din nou flasc. Trebuie să aveți grijă când îl scoateți pentru a nu smulge părul pubian. În general, este recomandabil să vă radeți părul pubian înainte de a vă pune un inel de penis.
  • Important: Nu trebuie să adormiți niciodată cu un inel de penis.

 

Cum se poartă un inel pentru penis?

 

Inelele pentru penis pot fi purtate în jurul axei penisului sau în jurul axei penisului și al testiculelor în același timp, pe așa-numita rădăcină a penisului. Inelele pentru penis se poartă de obicei la baza penisului. Cu toate acestea, ele pot fi purtate și sub vârful penisului sau în centrul axei penisului. Acest lucru se aplică de obicei la inelele pentru penis cu vibrații, cum ar fi inelul nostru pentru penis MOTOVIBE.

 

Inelele pentru penis care pot fi plasate în jurul bazei penisului trebuie puse atunci când penisul nu este în erecție. Pentru a face acest lucru, îl puteți strecura mai întâi peste testicule și apoi în jurul penisului.

 

Inel pentru penis și prezervativ? Cum funcționează purtarea unui prezervativ cu un inel pentru penis

 

Folosirea unui prezervativ cu un inel pentru penis este de fapt neproblematică și poate fi chiar avantajoasă. Dacă folosiți pentru prima dată un inel pentru penis, vă puteți întreba: ar trebui să puneți mai întâi prezervativul sau inelul pentru penis? Inelul pentru penis trebuie pus sub sau peste prezervativ? Dacă puneți mai întâi prezervativul, aveți avantajul suplimentar că inelul pentru penis menține și prezervativul la locul lui. Prin urmare, această opțiune oferă o siguranță suplimentară. Așadar, puneți mai întâi prezervativul și apoi puneți inelul pentru penis peste prezervativ.

 

Îndepărtarea inelului pentru penis - cum funcționează fără durere

 

Îndepărtarea inelului pentru penis nu este deloc o problemă, cu condiția să fi cumpărat inelul pentru penis potrivit - adică unul care se potrivește perfect din punct de vedere al mărimii. Cum să determinați dimensiunea potrivită pentru inelul de penis.

 

Îndepărtarea inelului pentru penis este o problemă doar dacă ați ales un model prea mic. Dacă vrei să fii în siguranță, alege un model din cauciuc elastic sau un cockring magnetic.

 

Cum se măsoară pentru un cockring?

 

Găsirea cockring-ului de mărimea potrivită: Ce mărime este perfectă pentru mine și cât timp pot purta un cockring? Cât timp poți purta un cockring?

 

Un cockring, un inel pentru arbore sau un inel pentru gland trebuie purtat doar atât timp cât se simte confortabil. AICI veți găsi instrucțiuni de descărcat care explică cum se pune un cockring și oferă informații detaliate despre alegerea mărimii potrivite. Aceste instrucțiuni sunt, de asemenea, incluse cu fiecare cockring MEO sau pot fi solicitate de la noi prin telefon. În general, un cockring sau un inel pentru penis ar trebui să exercite o presiune care să fie percepută ca fiind confortabilă, dar nici să nu fie prea strânsă. Pe baza experienței noastre ca firmă de vânzare prin poștă a inelelor pentru penis, un diametru de 45 mm este potrivit pentru penisuri de dimensiuni normale (dacă inelul pentru penis este purtat în jurul penisului și testiculelor). Încă o dată, un pic de lubrifiant Aquameo îl va face mai ușor de pus!

 

Cum se pune un inel pentru penis?

 

Probabil că v-ați întrebat deja cum se pune un inel de cocoș. Nimic mai simplu! Puteți descărca ghidul nostru ilustrat de punere a cockring-ului de la următorul link: Manual de instrucțiuni pentru cockring

 

Te-ai documentat și vrei să comanzi inelul de cocoș potrivit pentru tine?

 

Poți găsi o gamă largă în magazinul online de inele de cocoș MEO în categoria inele de cocoș.