De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mystim - Electrostimulare

Buletin informativ

Mystim - Electrostimulare 

Mystim - E-Stim - pedeapsă sau recompensă. Dumneavoastră decideți: Vă aducem la orgasm cu curent de orez și e-stimulare. Plonjați în lumea fascinantă a electrosexului.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 46 elemente
Afișează 1 - 12 din 46 elemente

Mystim, electrosex, electrostimulare, electrostimulare, e-stim, jucării electrosex.... Eh, ce!?

 

Nu vă faceți griji, avem răspunsurile: Electricitatea și sexul sunt un fenomen destul de vechi, dar abia acum își câștigă popularitatea binemeritată. Nu e de mirare! Tehnologia, jucăriile și dorința de a le folosi cunosc în prezent un vârf absolut, ceea ce este foarte amuzant - și poate fi cu adevărat distractiv pentru voi toți!

 

Jocurile electrice pot face parte, desigur, din practicile S& M, dar nu trebuie să fie așa! Dacă doriți să trăiți în mijlocul Electric City sau să vă bucurați de o periferie mai liniștită, depinde numai de dumneavoastră.

 

În general, dacă respectați câteva reguli de bază, electrosexul este un punct culminant inofensiv și nebănuit de excitant pe care ar trebui neapărat să îl încercați și voi.

 

Ce este Mystim electrosex?

 

Mystim Electrosexul este în general înțeles ca fiind includerea plăcută a impulsurilor electronice în actele sexuale.

 

Este, de asemenea, denumit electrostimulare sau, pe scurt, e-stimulare. Hardware-ul pentru acest lucru se numește în mod cuprinzător jucării de e-stimulare sau dispozitive de e-stimulare - vom vorbi despre cele mai importante diferențe într-un moment.

 

Termenul de electrosex reprezintă un domeniu larg și incitant care poate varia de la preludiu blând la penetrare intensă și până la puncte culminante lungi.

 

Cu alte cuvinte, de la tandru la dur și de la stimulant la excitant.

 

Această senzație incomparabilă de furnicături, care poate trimite întregul corp în extaz, poate fi savurată singur sau în cuplu - sau în trei ... ;-)

 

Cum funcționează Mystim electrosex?

 

În corpul nostru există multe terminații nervoase sensibile și căi de transmitere a informațiilor, cum ar fi o atingere, către creier. Iar pentru acest schimb de informații, corpul nostru însuși chiar trimite în mod constant impulsuri electrice. Pentru că: o lovitură pe piele, o mângâiere ușoară și, bineînțeles, și un sărut sau sexul, corpul nostru transformă "atingerea terminațiilor nervoase" într-un impuls electric pe care îl trimite la creier ca stimulare. Așadar, o atingere este întotdeauna un impuls electric"indirect" în organism.

Smart Dirty Talk: Dispozitivele E-Stim și jucăriile electrosexuale vorbesc limbajul nostru corporal: fără a avea nevoie de o traducere, impulsul electric se trimite direct la creier! ... ... și ne excită atât de fenomenal încât eliberăm o mulțime de endorfine.

 

Există în special multe terminații nervoase sensibile în zona genitală, care așteaptă acolo ca pe un mare teren de joacă pentru impulsurile e-stimulatoare furioase.

 

Pentru această comunicare stimulatoare în corp, trebuie să atingem în același timp un pol pozitiv și unul negativ, pentru ca electricitatea să poată circula prin noi - și exact între polii electrici este locul unde se întâmplă magia!

 

Există multe posibilități interesante în acest sens: Jucării cu două suprafețe conductoare integrate, jucării cu o suprafață conductoare și un electrod adeziv ca pol opus, dispozitive de stimulare electronică cu doi sau mai mulți electrozi și jucării care pot fi atașate cu precizie în și pe zonele erogene și multe altele.

 

Nu există limite pentru imaginație - cel puțin nu datorită tehnologiei!

 

Hardware: dispozitiv E-Stim sau jucărie E-Stim

 

Domeniul larg al jucăriilor electronice poate fi împărțit în două categorii majore, pe lângă numeroasele diferențe subtile: În primul rând, există "dispozitive E-Stim" universale la care pot fi conectate nenumărate jucării și electrozi etc. - și există"jucării cu E-Stim încorporat" care funcționează independent.

 

 • Dispozitiv E-Stim: Aceste centre de control inteligente sunt ceva de genul podurilor de comandă pentru toate excursiile de furnicături în expansiunile infinite - și adâncimile - ale electrosexului! Nu există limite pentru fantezia sexuală atunci când reglați comenzile de la blând la tare, de la constant la ritmic sau de la pulsatoriu la împins. Fie că este vorba de clasic sau modern: Dispozitivele noastre de electrosex sunt disponibile în versiuni digitale și analogice.
 • Conectate : Ce jucăriede e-stimulare conectați este decisă de situație, de dorință sau de fiecare persoană în parte: Există dildo-uri, dopuri anale, cuști pentru penis, centuri de castitate, mănuși, bile de dragoste sau electrozi pentru sesiuni de e-stimulare complet individuale și stimulative.
 • Multi-jucător : Dispozitivele cu două canale, cum ar fi SexBox de la MEO, Tension Lover sau Pure Vibes, pot, de asemenea, să furnizeze două jucării sau perechi de electrozi în același timp și să ofere distracție dublă (de cuplu)! Zeus printre dispozitivele de e-stimulare este Cluster Buster. Acesta poate chiar să-și lanseze fulgerele într-un număr infinit de jucării și, cu opt canale independente și reglabile individual, catapultează absolut toată lumea în Olimpul electrosexului. Și vine chiar și cu o telecomandă.
 • Jucării sexuale cu E-Stimîncorporat: E-Stim să meargă (nebunește!). Pentru că, cu vibratoarele E-Stim care sunt echipate cu propriul generator de impulsuri și suprafețe conductoare, obțineți la fel de multe furnicături, dar mai puțin hardware. Intensitatea E-Stim este ușor de reglat prin intermediul diferitelor moduri de răsfăț preprogramate. O modalitate ușoară de a începe, de a vă transforma pe dvs. și pe alții în fani electrosex la o simplă apăsare de buton, fie blând, fie rapid și intensiv.

 

Porniți-l: Sfaturi pentru început

 

Vă recomandăm să vă familiarizați mai întâi cu dispozitivul de stimulare cu curent "în afara corpului". Cel mai bun mod de a face acest lucru este să experimentați puțin cu e-toy-ul în mână în prealabil:

 

 1. Țineți cu ambele mâini o jucărie electrosex sau o jucărie care este conectată la un dispozitiv de stimulare electronică - astfel încât ambii poli/suprafețe conductoare să aibă contact cu pielea.
 2. Numai(!) acum porniți alimentarea/dispozitivul e-stimulator. Nu vă faceți griji, jucăriile și dispozitivele e-stim pornesc automat la o intensitate scăzută.
 3. Faceți cunoștință cu impulsurile și stimulii cu mâinile și încercați diferite intensități.

 

Dar aveți grijă: curentul se distribuie uniform pe palmele mâinilor și, în general, atunci când pielea este în contact cu întreaga suprafață. Dacă atingeți ambii poli cu doar două vârfuri de degete, curentul care circulă este concentrat pe două zone mici (vârfurile degetelor) și devine brusc mai intens.

 

Așadar, nu vă speriați și, dacă este posibil, evitați acest lucru!

 

Accesorii pentru utilizatorii avansați: lubrifianți, jucării și multe altele

 

Dacă știi ceva mai multe despre electrosex, nimic nu te poate șoca... Dar am dori să vă prezentăm câteva gadgeturi foarte senzuale, satisfăcătoare și, posibil, încă destul de necunoscute.

Pentru mai mulți volți în vagin și e-recții furnicătoare ...:-)

 

 • "Lubrifianți pentru electrosex: Asigurați-vă că folosiți lubrifianți optimizați pentru e-stimulare, care sunt compatibili cu jucăriile, prezervativele și conductivitatea dumneavoastră. Da, există așa ceva: lubrifianți speciali - cum ar fi Aquameo sau E-Shock - care nu numai că alunecă lin, dar conduc și electricitatea.
 • Pentru bărbat: buclele pentru penis Sunt amuzante în general, dar cu E-Stim sunt atât de incredibil de stimulante încât nu mai vrei cu adevărat să-ți scoți penisul din ștreang. Pur și simplu puneți-l, strângeți-l, răsuciți-l și deschideți-l și ejaculați.
 • Pentru bărbații supuși: cuști electrice pentru penis Cu acestea, băieții obraznici devin foarte cuminți, iar fetelor cuminți le place să fie obraznice. Cuștile pentru penis cu E-Stim nu numai că țin penisul sub control, dar îl și răsfață cu impulsuri electrice în așteptarea libertății - de la dulce la rău ...
 • Pentru femeie: love balls Acestea permit o penetrare vaginală profundă care stimulează cu fiecare mică mișcare. Centrul de plăcere și podeaua pelviană, care este antrenată în mod optim de love balls, sunt încântate. Mai ales atunci când șocurile electrice blânde stimulează pereții vaginali și mușchii din jur.
 • Pentru el și pentru ea: sonde Există sonde de forme foarte variate care pot fi folosite pentru a explora și răsfăța o mare varietate de locuri. Sunt ușoare, la îndemână, oferă multă libertate de mișcare și livrează impulsurile de stimulare electrică exact acolo unde trebuie să ajungă.

 

Este curentul de stimulare periculos sau periculos pentru sănătate?

 

În principiu, curentul de stimulare din e-toys nu este periculos dacă le folosiți în mod corespunzător, conform instrucțiunilor și nu le modificați. Pentru o siguranță cât mai bună, trebuie respectate următoarele reguli:

 

 • Ceamai importantă regulă: nu utilizați niciodată E-Stim deasupra taliei . Evitați cu orice preț zonele inimii, gâtului și creierului! Cea mai importantă excepție de la această regulă: clemele pentru sfârcuri! De exemplu, clemele noastre bipolare pentru sfârcuri.
 • Alte interdicții sunt: E-stimularea cu un defect cardiac sau stimulator cardiac fără consult medical, e-stimularea în timpul sarcinii, e-stimularea în legătură cu obiecte/lichiduri inflamabile.

Cum pot controla acest lucru?

 

Electricitatea caută întotdeauna calea cea mai scurtă între cei doi poli.
Aceasta este regula care poate fi folosită întotdeauna pentru a verifica dacă curentul trece prin una dintre cele trei zone interzise - creier, inimă sau gât.

Prejudecăți OFF: Electro-sexul este SM? Pot să folosesc curentul de stimulare pentru a-mi pedepsi sclavul? Ce este o pedeapsă BDSM sau o pedeapsă pentru Sub.

 

Nu neapărat, dar bineînțeles că se poate! Și, sincer, fără spiritul de pionierat al scenei SM și BDSM, tehnologia electrosex Mystim , jucăriile electrosexMystim și curiozitatea crescândă despre volți în dormitor ar fi probabil încă la nivelul primului bec.

Așadar, electrosexul poate fi cu siguranță SM - dar poate fi, de asemenea, cam orice ai chef.

 

Multitudinea de jucării electrosex de înaltă calitate și foarte diferite Mystim electrosex arată că, pe lângă culminele intense, sunetele mai blânde, stimularea de lungă durată și efectele de durată, cum ar fi mușchii bine antrenați ai planșeului pelvian, sunt cele care fac ca electrosexul să fie "prezentabil".

 

Dar, așa cum am spus: Limitele dintre furnicăturile Mystim foreplay și pedepsele pulsatorii Mystim nu sunt doar fluide, ci și infinit ajustabile cu jucării bune ;-)Doriți să cumpărați un produsMystim ieftin în Europa, de exemplu în Germania, Elveția, Italia, Luxemburg sau Austria? Atunci magazinulMystim este locul potrivit pentru dumneavoastră. Magazinul nostru online Mystim livrează produseleMystim nu numai în toată Europa, ci în toată lumea, în cel mai scurt timp posibil și, bineînțeles, ambalate discret.