De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Cock & Ball Bondage

Buletin informativ

Cock & Ball Bondage 

Penis Bondage - Dacă vă plac senzațiile extreme! Iată produsele de bondage pentru penis și testicule la care ai visat întotdeauna.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 28 elemente
Afișează 1 - 12 din 28 elemente

Cock and ball bondage (CBB), cunoscut și sub numele de penis bond age sau genital bondage, este o variantă de BDSM în care organele genitale ale unui bărbat (penisul și testiculele) sunt legate sau imobilizate în scopul plăcerii sexuale sau al explorării fetișului. Cock and ball bondage este adesea folosit ca parte a unui schimb de putere în care unul dintre parteneri își asumă rolul de dominant și controlează organele genitale ale celuilalt partener.

Există o varietate de produse care pot fi folosite în cock and ball bondage, de exemplu:


Puncte forte ale bondage-ului cu penis și bilă:


Riscurile și dezavantajele bondage-ului cock and ball:

  • Poate fi inconfortabil sau restrictiv dacă un dispozitiv este folosit pentru o perioadă lungă de timp.
  • Poate provoca iritații sau erupții cutanate
  • Poate fi riscant din punct de vedere psihologic dacă persoana nu este pregătită pentru sentimentul de lipsă de apărare sau de izolare care poate apărea
  • Poate fi riscant din punct de vedere fizic dacă dispozitivul este prea strâns sau restrictiv sau dacă persoana nu se poate elibera în caz de urgență.


Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța este un aspect important. Înainte de a utiliza orice tip de produs de bondage cu penis și bilă, ar trebui să discutați cu partenerul, să stabiliți limite și să conveniți un cuvânt de siguranță.