De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Cock & Ball Bondage

Buletin informativ

Cock & Ball Bondage 

Penis Bondage - Dacă vă plac senzațiile extreme! Iată produsele de bondage pentru penis și testicule la care ai visat întotdeauna.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 26 elemente
Afișează 1 - 12 din 26 elemente

Cock & Ball Bond age (CBB), numit și penis bondage sau genital bondage, este o variantă de BDSM în care organele genitale ale unui bărbat (penis și testicule) sunt legate sau imobilizate în scopul plăcerii sexuale sau al explorării fetișului. Cock & Ball Bondage este adesea folosit ca parte a unui schimb de putere în care unul dintre parteneri își asumă rolul de dominant și controlează organele genitale ale celuilalt partener.

Există o varietate de produse care pot fi folosite în Cock & Ball Bondage, cum ar fi:


Puncte forte ale bondage-ului cu penis și bilă:


Riscuri și dezavantaje ale cock & ball bondage:

  • Poate fi inconfortabil sau restrictiv dacă se folosește un dispozitiv pentru o perioadă lungă de timp.
  • Poate provoca iritații ale pielii sau erupții cutanate
  • Poate fi riscant din punct de vedere psihologic dacă persoana nu este pregătită pentru sentimentul de lipsă de apărare sau de izolare care poate apărea
  • Poate fi riscant din punct de vedere fizic dacă dispozitivul este prea strâns sau restrictiv sau dacă persoana nu este în măsură să se elibereze în caz de urgență.


Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța este un aspect important. Înainte de a folosi orice fel de produs de bondage cock & ball, ar trebui să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să conveniți asupra unui cuvânt de siguranță.