De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Anal Depth Play

Buletin informativ

Anal Depth Play 

Anal Depth Play este o practică sexuală specială, extrem de incitantă, care poate fi practicată singur sau cu un partener. Există diferite tehnici și dildo-uri foarte lungi pentru începători și profesioniști pentru a maximiza antrenamentul în profunzime anal și a obține rezultate satisfăcătoare:

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 60 elemente
Afișează 1 - 12 din 60 elemente

Ce este antrenamentul în profunzime anal?

 

Antrenamentul în profunzime anală este un tip de antrenament anal care se concentrează pe introducerea unui dildo foarte lung adânc în canalul anal. Pe măsură ce antrenamentul în profunzime anală progresează, cursantul ar trebui să fie capabil să introducă dildo-uri foarte lungi, butt plug-uri și alte obiecte din ce în ce mai adânc în canalul anal. Spre deosebire de alte forme de antrenament anal, nu contează cât de mari sau groase sunt obiectele inserate în antrenamentul în profunzime anal, ci doar cât de mult pătrund în corp.

 

Antrenamentul în profunzime anală poate fi încurajat sau comandat de către un Top care dorește să împingă corpul subalternului său până la limite. Cu toate acestea, cineva poate, de asemenea, să înceapă antrenamentul în profunzime anală pentru că îi place să folosească jucării sexuale anale sau să fie lovit și vrea să ducă jocul anal la nivelul următor.

 

Există două provocări principale pe care cineva care începe antrenamentul în profunzime anal trebuie să le depășească. În primul rând, trebuie să învețe să relaxeze așa-numita buclă puborectală, un mușchi puternic care formează prima curbă a rectului. Acest mușchi are tendința de a strânge și închide rectul atunci când simte presiune, așa cum se întâmplă în timpul sexului anal sau al stimulării. Învățarea de a relaxa mușchiul chiar și atunci când este stimulat este cheia succesului antrenamentului anal profund. În al doilea rând, persoanele care urmează un antrenament anal trebuie să învețe să asocieze presiunea profundă pe care o simt în timpul penetrării anale cu plăcerea. Concentrarea pe relaxarea corpului și intrarea în contact cu senzațiile sale poate sprijini antrenamentul anal profund. Mulți oameni consideră că respirația profundă îi ajută să se relaxeze în timpul penetrării anale. Anumite poziții, cum ar fi în patru labe sau în genunchi, ajută, de asemenea, la relaxare.

 

În timp ce dildo-urile obișnuite, vibratoarele și dildo-urile anale foarte lungi pot fi folosite pentru antrenamentul anal profund, există, de asemenea, unele ajutoare și lubrifianți special concepuți de la MEO ®, magazinul online pentru dildo-uri foarte lungi.

 

Senzația de presiune și un pic de disconfort în timpul antrenamentului anal profund este normală, dar senzația de durere reală nu este. Ar trebui să vă ascultați întotdeauna corpul și să nu vă depășiți niciodată prea mult propriile limite. Antrenamentul anal profund nu trebuie grăbit, este întotdeauna cel mai bine să procedezi încet. MEO ® recomandă să începeți cu degetele înainte de a trece la introducerea unui dildo lung de antrenament în profunzime anală.

 

Ce este special în legătură cu foarte lung Anal Depth Play Foarte lung?

Un dildo lung duce jocul anal la un nou nivel, deoarece sexul anal profund oferă senzații foarte speciale! Fie că sunteți în căutarea dildo-ului clasic de 1 metru, fie că doriți să cumpărați alte dildo-uri extrem de lungi, ați ajuns la locul potrivit în magazinul de dildo-uri MEO ®. MEO ® este unul dintre specialiștii în domeniul antrenamentului anal în profunzime: lungime extremă, diametre mari, texturi neobișnuite și un material convingător, suficient de ferm și flexibil în același timp, astfel încât să îl simțiți exact în locurile potrivite, în adâncul dumneavoastră! Acest dildo foarte lung vă va umple complet și vă va garanta o satisfacție intensă. Nu doar lungimea acestui dildo vă va convinge, ci și designul său foarte special vă va oferi momente de neuitat.

 

Cum se utilizează un dildo foarte lung Anal Depth Play Foarte lung?

Din cauza lungimii și circumferinței sale, introducerea unui dildo foarte lung de antrenament în profunzime anală poate fi dificilă la început. Nu vă grăbiți, procedați încet și alegeți o poziție care vă permite să vă întindeți corpul. Un ajutor preferat este perna noastră ASS UP pentru antrenamentul în profunzime anală. Întindeți-vă pe spate, cu perna noastră ASS UP sub fund și picioarele ridicate și desfăcute. Perna ASS UP vă va susține corpul în mod stabil și confortabil chiar și în poziții extenuante. Perna ASS UP fermă vă împiedică, de asemenea, să vă afundați în pat și facilitează numeroase alte poziții în timpul antrenamentului în profunzime anal.

 

Ce lubrifiant ar trebui să folosesc pentru Anal Depth Play și antrenamentul în profunzime anal?

Folosiți mult lubrifiant! În timpul antrenamentului în profunzime anală Nu obosim niciodată să repetăm acest aspect. Un anus nu numai că este mai sensibil decât un vagin, dar devine și mai delicat cu cât mergeți mai sus. De aceea, trebuie neapărat să folosești mult, mult lubrifiant pentru a te asigura că nu te rănești. Dacă intenționați să folosiți un dildo foarte lung, vă recomandăm lubrifiantul nostru FUCKSLUT Anal Depth Play pe bază de silicon și se simte ca niciun alt lubrifiant. FUCKSLUT face ca utilizarea dildo-ului lung pentru antrenamentul anal profund să fie o plăcere nedureroasă, dar intensă. Recomandăm cu siguranță și spray-ul nostru EXTREMEO. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență Anal Depth Play Profesioniști alegerea perfectă. EXTREMEO este un produs special pentru sex anal, antrenament anal profund și întindere anală. Datorită combinației speciale de ingrediente active, acest spray asigură o introducere mai ușoară chiar și a dildourilor foarte lungi. Efectul special al EXTREMEO favorizează penetrarea ușoară și, prin urmare, duce la o plăcere relaxată și pasională. Spray-ul acționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a sfincterului și ajută la realizarea unei penetrări perfecte Anal Depth Play.

Materialul și îngrijirea lungului Anal Depth Play Dildo:

 

Acest vibrator lung pentru Anal Depth Play este fabricat din vinil de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. Materialul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte robust, astfel încât dildo-ul tău foarte lung va dura mult timp. Puteți curăța vibratorul lung Anal Depth Play Dildo cu apă și săpun blând. Pentru o igienă temeinică, vă recomandăm, de asemenea, utilizarea regulată a spray-ului nostru VERYCLEAN. Bineînțeles, curățarea este deosebit de importantă și după utilizare. De asemenea, este posibil să doriți să folosiți și dumneavoastră o spălătură anală pentru a vă curăța intestinele înainte de a folosi dildo foarte lung. În categoria magazinului nostru " Dușuri anale " (faceți clic aici) veți găsi dușul anal potrivit pentru antrenamentul anal în profunzime.