De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Packer

Buletin informativ

Packer 

Aici veți găsi o gamă largă de packer în diferite dimensiuni și culori pentru a satisface nevoile dumneavoastră individuale. Oferim transport rapid și discret, astfel încât să vă puteți bucura de packer în cel mai scurt timp. Comandați online acum și experimentați libertatea pe care o meritați!


Afișează 1 - 5 din 5 elemente
Afișează 1 - 5 din 5 elemente

Ceea ce este special la un packer pentru bărbații trans este că le oferă o modalitate de a se conecta fizic și emoțional cu corpul și identitatea lor de gen. Un packer îi poate ajuta pe bărbații trans să se simtă mai încrezători și mai confortabili, deoarece le oferă un sentiment de prezență fizică în identitatea lor de gen. În plus, un împachetător poate ajuta, de asemenea, la viața sexuală și la minimizarea sentimentelor disforice în timpul momentelor intime. Este important să subliniem că nu toți bărbații trans doresc sau au nevoie să folosească un packer, dar pentru cei care o fac, acesta poate juca un rol semnificativ în viața lor.

Un packer este, în principiu, un penis artificial, de obicei fabricat din silicon sau din alte materiale. Acesta este plasat în lenjeria de corp pentru a simula aspectul și senzația unui penis în pantaloni. Packerii vin într-o varietate de mărimi și forme, iar mulți sunt concepuți pentru a se potrivi cu forma corpului purtătorului pentru a crea un aspect realist.

Pentru mulți bărbați trans, purtarea unui packer poate ajuta la ameliorarea disforiei corporale, oferindu-le un sentiment fizic de masculinitate care altfel le-ar lipsi. De asemenea, poate contribui la reducerea sentimentului de disociere între corpul lor și identitatea lor de gen, care este adesea o sursă de stres și anxietate.

În plus, un împachetător poate fi util și în timpul sexului. Unii bărbați trans preferă să poarte un packer în timpul actului sexual pentru a crea o senzație mai realistă și pentru a minimiza sentimentele disforice. Există, de asemenea, packers speciali concepuți special pentru actul sexual care pot oferi o stimulare suplimentară.

Este important de subliniat faptul că nu toți bărbații trans doresc sau au nevoie să poarte un packer. Este o alegere personală și depinde de mulți factori, cum ar fi disforia individuală, nivelul de confort și orientarea sexuală. Dar pentru cei care aleg să poarte un packer, acesta poate fi un instrument important pentru a se conecta mai bine cu corpul și identitatea lor de gen.

Există diferite tipuri de packers pentru bărbații trans, care pot varia în funcție de mărime, formă, material și funcționalitate. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

  • Soft packer: Acesta este un packer moale, fabricat din silicon sau dintr-un material similar, care oferă o senzație realistă atunci când este purtat în lenjeria intimă. De obicei, nu are o ramă internă și se adaptează la contururile corpului purtătorului.
  • Hard packer: Acest tip este de obicei fabricat dintr-un material mai dur, cum ar fi cauciucul dur sau TPE (elastomer termoplastic) și are adesea un cadru intern pentru a menține forma penisului. Acest tip de packer poate părea mai realist pentru unii bărbați transsexuali și poate fi, de asemenea, potrivit pentru actul sexual.
  • Împachetător pentru a face pipi în picioare: Un împachetător pentru a face pipi în picioare are de obicei o formă specială care permite purtătorului să urineze în timp ce stă în picioare. Unii dintre acești packeri au, de asemenea, o cavitate internă pentru a colecta fluidele.
  • Packer protetic: Un packer protetic este, de obicei, o proteză care este implantată chirurgical în corpul purtătorului pentru a oferi o soluție permanentă pentru bărbații trans care nu doresc sau nu pot să se supună unei intervenții chirurgicale de metoidioplastie sau faloplastie.
  • Packer hibrid: Un packer hibrid este o combinație între un packer și o pompă pentru penis. Acesta poate fi utilizat pentru a produce o erecție și poate fi, de asemenea, potrivit pentru actul sexual.


Este important de reținut că nu există un packer "perfect" și că acesta depinde de nevoile și preferințele fiecărui purtător în parte. Prin urmare, poate fi util să încercați diferite tipuri și mărci pentru a găsi cel mai potrivit packer.

Ce este un packer?

Un "packer" este un termen folosit uneori în comunitatea LGBTQ+ pentru a descrie un accesoriu folosit de bărbații transsexuali (transsexuali de la femeie la bărbat) pentru a imita aspectul și senzația organelor genitale masculine.

Cine folosește un packer?

Un packer este cel mai adesea folosit de persoanele transmasculine, care nu se conformează la gen sau care nu se conformează la gen, dar persoanele de toate genurile pot folosi un packer. Packers variază în mărime și pot face orice vă puteți imagina, de la discret la vizibil. Alegerea potrivită poate depinde, de asemenea, de mărimea corpului tău și de cea cu care te simți confortabil.

Mai multe informații despre împachetatori:

Un packer poate fi fabricat dintr-o varietate de materiale, cum ar fi siliconul moale, cauciucul sau latexul. Cei mai mulți packers au forma pentru a fi purtați în lenjerie intimă sau hamuri pentru un aspect și o senzație mai realistă.

Un packer tipic este fabricat dintr-un material moale și flexibil care se mulează pe corp și este disponibil într-o varietate de dimensiuni. Unii packers au, de asemenea, detalii precum testicule sau vene pentru un aspect și mai realist. Majoritatea împachetătoarelor sunt concepute pentru a fi purtate plate și discrete sub haine.

Unele împachetări au, de asemenea, o funcție de urinare încorporată care permite purtătorului să urineze ca un bărbat fără a fi nevoie să scoată împachetătorul. Alte pachete au o textură sau o structură care oferă o stimulare suplimentară.

Pentru a menține packerul la locul său, există lenjerie intimă specială sau hamuri care sunt concepute pentru a ține packerul în siguranță și pentru a împiedica alunecarea sau deplasarea acestuia. Această lenjerie de corp sau aceste hamuri sunt disponibile în diferite stiluri și mărimi pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale ale purtătorului.

Purtarea unui packer poate fi o formă importantă de exprimare a genului pentru unii bărbați trans, ajutându-i să se simtă mai conectați la masculinitatea și identitatea lor de gen. Unii bărbați trans raportează, de asemenea, că purtarea unui packer îi ajută să se simtă mai încrezători și mai siguri atunci când sunt în public sau în relații intime cu alte persoane.