De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

 • Mai bine decât poppers: Cu EXTREMEO, cele mai mari fantezii de plăcere anală pot fi trăite, Acest produs nou face posibil: actul sexual anal sau întinderea anală fără probleme!

  Sex anal fără durere

Categorii

Buletin informativ

 • MEO makes you come

  Fideli motto-ului nostru "Form follows Fantasy", vă realizăm toate visele cu produsele noastre și vă îndeplinim dorințele sexuale.  Cu produse inovatoare din domeniile bondage, BDSM, mașini de sex, ball gags, călușari, clești pentru sfârcuri, dușuri anale, floggers, human pup play, centuri de castitate, jucării sexuale, stimulatoare de prostată, electrostimulare (E-Stim), inele pentru penis, ball stretcher, mobilă BDSM, praștie, frânghii Bondage, Love Swings, gel lubrifiant, gel pentru Fisting, spray-uri pentru gât adânc, pompe pentru penis, măști BDSM din Spandex și măști din neopren, dildo-uri mari, bile anale, dopuri anale, inspirăm clienți din întreaga lume. Suntem specializați în special în producția de produse bondage de înaltă calitate, cum ar fi cătușe, cătușe de gleznă, gulere BDSM, măști și bice din piele.

 • Experiență și seriozitate

  Cu produsele din magazinul nostru online puteți să vă trăiți toate fanteziile, să încercați cât de mult doriți și să vă bazați întotdeauna pe calitatea excelentă și pe fiabilitatea produselor noastre. Beneficiați de experiența noastră, deoarece MEO este unul dintre cei mai importanți furnizori din industria BDSM și erotică. Renumitul nostru magazin online BDSM livrează produse în întreaga lume din 1997 și livrăm mii de articole în fiecare zi. Pentru noi, este de la sine înțeles că toate produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

 • Serviciu și discreție

  Comanda dvs. va fi expediată prin poștă, DHL sau UPS, ambalată discret, cu un expeditor neutru. Nimeni nu poate vedea ce se află în pachet, pentru că intimitatea dvs. este importantă pentru noi. Dacă aveți nevoie de sfaturi despre produse, nu ezitați să ne sunați sau să ne scrieți.

 • Livrare rapidă

  MEO livrează în întreaga lume, fără valoare minimă a comenzii. De regulă, veți primi coletul dumneavoastră în întreaga lume la costuri de transport avantajoase, în doar câteva zile (sunt posibile, desigur, expedieri expres, dacă aveți nevoie de un produs foarte repede).

 • Plată sigură

  Puteți achita comanda prin card de credit (American Express, Visa sau Mastercard), Paypal, transfer bancar sau ramburs.

 • Comerț cu ridicata

  Cu gama noastră cuprinzătoare, combinăm tendințele, inovația produselor și standardele de calitate. De la articole mainstream la produse de nișă și până la produse speciale în plus, avem toate produsele în stoc. Doriți să distribuiți produsele MEO? Atunci vă rugăm să vă înregistrați ca revânzător. MAI MULT ...