De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulatoare de prostată

Buletin informativ

Stimulatoare de prostată 

Acest stimulator de prostată atinge locul potrivit și poate stimula cu adevărat prostata! Orgasme fără mâini, orgasme forțate și eliberare, toate sunt posibile cu vibratorul de prostată de la Alpha Male.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 80 elemente
Afișează 1 - 12 din 80 elemente

Masajul prostatei: punctul G sau punctul de plăcere la bărbați

 

De ce masaj de prostată?

 

Pentru majoritatea bărbaților, un masaj de prostată este extrem de stimulativ, deoarece prostata este considerată punctul G secret sau punctul de plăcere al bărbaților. Un masaj de prostată poate fi înțeles ca un masaj al punctului G pentru bărbați. Stimularea prostatei funcționează cel mai bine prin masaj cu un deget sau cu o jucărie anală sau cu un vibrator special pentru prostată (numit și vibrator masculin ).

 

Masajul prostatei este o experiență senzuală minunată pentru mulți bărbați. Dacă bărbatul se masturbează în același timp sau face sex în timpul stimulării prostatei, senzația de respirație este intensificată și duce la orgasme intense și de lungă durată.

 

Desigur, fiecare bărbat reacționează diferit la stimulare și s-ar putea ca masajul anal al prostatei să nu fie imediat pe placul tuturor, dar, potrivit unui sondaj, peste 70% dintre bărbații heterosexuali aflați într-o relație au încercat deja sau ar încerca un aparat de masaj al prostatei.

 

Dar nu vă faceți griji, pentru că există diferite moduri de a masa și stimula punctul G al unui bărbat. Nu doar prin anus, ci și din exteriorul perineului, zona dintre anus și testicule. La bărbați, erecția poate fi crescută și prin aplicarea unei presiuni pe perineu.

 

Cum se găsește prostata?

 

Prostata este o glandă sexuală care are rolul de a produce o secreție care se amestecă cu sperma. Prostata masculină se mai numește și glanda prostatică. Prostata asigură supraviețuirea spermatozoizilor. Organul sexual se află sub vezica urinară și înconjoară uretra masculină, care transportă urina și sperma spre exterior.

 

Prostata poate fi simțită cu ușurință prin anus cu ajutorul unui deget. Punctul G al bărbatului este situat la aproximativ 5 - 7 cm în spatele intrării în anus. Prostata poate fi simțită cu ușurință cu un deget ușor curbat, cu partea inferioară a acesteia îndreptată spre buric.

 

Folosiți un deget sau limba pentru a masa ușor anusul din exterior, astfel încât partenerul dvs. să se poată adapta la senzație - dacă folosiți degetul, aplicați puțin lubrifiant pe bază de silicon EZ2FUCK pe anus, astfel încât să puteți penetra ușor direct cu degetul.

 

 

Indiferent dacă folosiți degetul sau o jucărie sexuală pentru prostată, vă recomandăm o abordare blândă a acestui"punct G masculin" la început. Dar vă rugăm să nu fiți prea timid. La început, bărbatul ar putea fi surprins de noile atingeri, dar dacă nimeriți locul potrivit, ar putea fi cel mai bun sex din viața lui.

 

Pentru o penetrare mai ușoară, folosiți lubrifiantul nostru pentru stimularea prostatei Aquameo (pe bază de apă) sau Alpha Male (pe bază de apă plus extracte de relaxare a anusului).

 

Pregătirea corectă pentru masajul prostatei

 

Relaxați-vă și dedicați-vă mai întâi perineului - zona dintre testicule și anus: mângâierea sau stoarcerea ușoară excită și relaxează. În timpul preludiului cu partenerul dvs., acesta poate stimula și partea exterioară a anusului cu limba.

 

Instrucțiuni pentru masajul prostatei

 

Prostata combină o multitudine de terminații nervoase, ceea ce face ca stimularea anală să fie atât de intensă. Puteți atât să vă răsfățați, cât și să vă lăsați stimulată de partenerul dvs., adică cu degetele sau în timpul sexului. Cu toate acestea, masajul prostatei funcționează cel mai bine cu o jucărie anală pentru stimularea prostatei.

 

Există două moduri de a masa prostata - masajul direct și cel indirect. Cel indirect se face prin perineu, în timp ce cel direct se face în interiorul anusului cu degetele sau cu o jucărie sexuală.

 

Celmai bun vibrator de pros tată și alte jucării pentru masajul prostatei:

 

Stimulatoarele de prostată au o formă specială pentru a stimula prostata și punctul P Punctul P este "punctul G masculin", situat la aproximativ 5-7 cm în spatele intrării în anus și produce orgasme anale atunci când este stimulat cu stimulatorul nostru de prostată. Sunt posibile chiar și "orgasme fără mâini".

 

Masajul indirect al prostatei

 

Masajul indirect al prostatei se realizează la nivelul perineului. Văzută din exterior, glanda este situată direct în spatele testiculelor. Cu ajutorul degetelor, această regiune poate fi ușor apăsată, frecată, mângâiată și masată. Penisul și testiculele pot fi stimulate simultan cu cealaltă mână.

 

MEO oferă, de asemenea, inele speciale pentru penis, cu un design extins, care nu numai că asigură o erecție tare, dar stimulează în același timp și perineul.

 

Masajul direct al prostatei

 

În plus față de masajul indirect al perineului, prostata poate fi stimulată și în interiorul anusului. Degetele sau o jucărie anală de la MEO sunt cele mai potrivite pentru a simți drumul spre prostată. Punctul G al bărbatului poate fi, bineînțeles, atins în timpul sexului prin penetrare cu un dildo sau butt plug.

 

Degetele și jucăriile anale

Odată ce ați simțit punctul, puteți înconjura glanda cu o ușoară presiune din vârful degetului. Alternați între aplicarea unei presiuni ușoare direct pe glanda prostatică sau apăsarea cu o forță constantă, variind intensitatea.

 

Cu o jucărie pentru prostată, un vibrator de prostată, un dildo anal sau o elicebutt plugprostata poate fi, de asemenea, ușor de atins.

 

În cazul în care anusul este deja bine întins, se poate folosi și un al doilea deget. Prostata poate fi luată între degetul arătător și cel mijlociu și masată cu o mică presiune.

 

Mulsul prostatei și orgasmul cu mâna liberă

 

Prostata poate fi masată direct și indirect de către partener în același timp, în timp ce persoana masată se masturbează. Experiența de stimulare a prostatei poate fi extrem de intensă.

 

Termenul de mulgere sau de emasculare forțată este adesea folosit în legătură cu masajul prostatei. Aceasta înseamnă că stimularea prostatei face ca sperma să iasă chiar dacă bărbatul nu are orgasm. Masajul prostatei reduce presiunea din vezicula seminală și din prostată, ceea ce duce la ejaculare fără orgasm. În acest fel, această tehnică de masaj poate duce la întârzierea punctului culminant (numit popular și în scenariile BDSM) Cum Control în scenariile BDSM).

 

Ajutoare și jucării speciale pentru masajul prostatei

 

Penetrarea anală, fie cu un deget, fie cu o jucărie sexuală sau în timpul actului sexual, nu ar trebui să aibă loc niciodată fără lubrifiant, deoarece anusul, spre deosebire de vagin, nu poate produce propria umiditate. Lubrifianții anali speciali de la MEO oferă suficientă umiditate pentru un masaj relaxat al prostatei.

 

Jucării anale pentru masajul prostatei

Există așa-numitele"aparate de masajpentru prostată " care masează prostata din interior cu vibrații puternice sau blânde și o formă specială. Cele mai multe dintre aceste jucării anale au și un alt braț de stimulare care masează perineul din exterior. Distracția dublă cu masajul prostatei este, prin urmare, pre-programată.

 

 

Igiena după masajul prostatei - curățarea jucăriilor anale

 

După orgasm, stimulatorul trebuie scos cu grijă și încet și curățat bine cu apă și săpun. Pentru dezinfectarea jucăriilor sexuale se poate folosi, de asemenea, un detergent special pentru jucării sexuale, cum ar fi VERYCLEAN.

 

Cumpărarea unui vibrator de prostată sau a unui vibrator masculin pentru masaj de prostată

 

Dacă sunteți în căutarea unui vibrator de prostată, a unui stimulator de prostată, a unui vibrator uretral sau a unui dildo pentru prostată, sunteți pe mâini bune cu MEO, cel mai important magazin online pentru stimularea prostatei. Avem o gamă largă de produse care vă ajută să vă stimulați prostata. Alegerea jucăriei anale potrivite este esențială pentru un masaj de prostată reușit. Nu avem doar celebrul vibrator pentru bărbați, ci și un vibrator anal eficient și un plug pentru prostată foarte reușit. Veți găsi, de asemenea, lubrifianți speciali pentru masajul prostate i și un spray care relaxează rectul și facilitează introducerea unui vibrator de prostată. Ce jucărie sexuală pentru bărbați ți se potrivește cel mai bine trebuie decis și testat individual, deoarece fiecare dintre jucăriile sexuale pentru bărbați are avantaje diferite, cum ar fi telecomanda sau gloanțele vibratoare detașabile.