De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulatoare de prostată

Buletin informativ

Stimulatoare de prostată 

Acest stimulator de prostată atinge locul potrivit și poate stimula cu adevărat prostata! Orgasme libere, orgasme forțate și eliberare, toate sunt posibile cu vibratorul de prostată de la ALPHA MALE.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 83 elemente
Afișează 1 - 12 din 83 elemente

Masajul prostatei: punctul G sau punctul de plăcere la bărbați

 

De ce masajul prostatei?

 

Masajul prostatei este extrem de stimulativ pentru marea majoritate a bărbaților, deoarece prostata este considerată punctul G secret sau punctul de plăcere al bărbaților, iar masajul prostatei poate fi înțeles ca un masaj al punctului G pentru bărbați. Stimularea prostatei funcționează cel mai bine cu un masaj folosind un deget sau o jucărie anală sau un vibrator special pentru prostată (cunoscut și sub numele de vibrator masculin ).

 

Masajul prostatei este o experiență senzorială minunată pentru mulți bărbați. Dacă bărbatul se masturbează în același timp sau face sex în timpul stimulării prostatei, senzația de respirație se intensifică și duce la orgasme intense și de lungă durată.

 

Desigur, fiecare bărbat reacționează diferit la stimulare și s-ar putea ca masajul anal al prostatei să nu fie imediat pe placul tuturor, dar, potrivit unui sondaj, peste 70% dintre bărbații heterosexuali aflați într-o relație au încercat deja un aparat de masaj al prostatei sau ar face acest lucru.

 

Dar nu vă faceți griji, pentru că există diferite moduri de a masa și stimula punctul G al unui bărbat. Nu doar prin anus, ci și din exterior, pe perineu, zona dintre anus și testicule. La bărbați, erecția poate fi întărită și prin aplicarea unei presiuni pe perineu.

 

Cum se găsește prostata?

 

Prostata este o glandă sexuală care are sarcina de a produce o secreție care se amestecă cu sperma. Prostata masculină se mai numește și glanda prostatică. Prostata asigură supraviețuirea spermatozoizilor. Organul sexual se află sub vezica urinară și înconjoară uretra bărbatului, care transportă spre exterior atât urina, cât și lichidul seminal.

 

Prostata poate fi simțită cu ușurință cu un deget prin anus. Punctul G al bărbatului este situat la aproximativ 5 - 7 cm în spatele intrării în anus. Prostata poate fi simțită cu ușurință cu un deget ușor curbat, a cărui parte inferioară este îndreptată spre buric.

 

Folosiți un deget sau limba pentru a masa ușor anusul din exterior, astfel încât partenerul dvs. să se adapteze la senzație - dacă folosiți degetul, aplicați un lubrifiant pe bază de silicon EZ2FUCK pe anus, astfel încât să puteți să-l penetrați cu grijă cu degetul.

 

 

Fie că este vorba de deget sau de o jucărie sexuală pentru prostată, o abordare delicată a acestui"punct G masculin" este cu siguranță recomandată pentru început. Dar vă rugăm să nu fiți prea timid. La început, bărbatul ar putea fi surprins de noua atingere, dar dacă nimeriți în locul potrivit, ar putea fi cel mai bun sex din viața lui.

 

Pentru o penetrare mai ușoară, folosiți lubrifiantul nostru pentru stimularea prostatei Aquameo (pe bază de apă) sau Alpha Male (pe bază de apă plus extracte relaxante pentru anus).

 

Pregătirea corectă pentru un masaj de prostată

 

Relaxați-vă și concentrați-vă mai întâi pe perineu - zona dintre testicule și anus: mângâierea sau strângerea ușoară stimulează și relaxează. În timpul preludiului cu partenerul dvs., acesta poate stimula și partea exterioară a anusului cu limba.

 

Instrucțiuni pentru masajul prostatei

 

Prostata combină un număr mare de terminații nervoase, ceea ce face ca stimularea anală să fie atât de intensă. Puteți să vă răsfățați singur sau partenerul dvs. să vă stimuleze, adică cu degetele sau în timpul sexului. Cu toate acestea, masajul prostatei funcționează cel mai bine cu o jucărie anală pentru stimularea prostatei.

 

Există două moduri de a masa prostata - masajul direct și cel indirect. Masajul indirect se realizează prin intermediul perineului, în timp ce masajul direct se realizează în interiorul anusului cu degetele sau cu o jucărie sexuală.

 

Celmai bun vibrator de pros tată și alte jucării pentru masajul prostatei:

 

Stimulatoarele de prostată au o formă specială pentru a stimula prostata și punctul P Punctul P este "punctul G masculin", situat la aproximativ 5-7 cm în spatele intrării în anus, iar atunci când este stimulat cu stimulatorul nostru de prostată, produce orgasme anale. Sunt posibile chiar și "orgasme fără mâini".

 

Masajul indirect al prostatei

 

Masajul indirect al prostatei se efectuează pe perineu. Văzută din exterior, glanda este situată direct în spatele testiculelor. Această regiune poate fi ușor apăsată, frecată, mângâiată și masată cu degetele. Penisul și testiculele pot fi stimulate în același timp cu cealaltă mână.

 

MEO oferă, de asemenea, inele speciale pentru penis cu un design extins, care nu numai că asigură o erecție tare, dar stimulează în același timp și perineul.

 

Masajul direct al prostatei

 

În plus față de masajul indirect pe perineu, prostata poate fi stimulată și în interiorul anusului. Degetele sau o jucărie anală de la MEO sunt cele mai potrivite pentru sondarea prostatei. Punctul G al bărbatului poate fi, bineînțeles, atins în timpul sexului prin penetrare cu un dildo sau un butt plug.

 

Degete și jucării anale

Odată ce ați simțit punctul, puteți înconjura glanda cu o ușoară presiune din vârful degetului. Alternați între exercitarea unei presiuni ușoare direct pe prostată sau apăsarea cu o forță constantă și variind intensitatea.

 

De asemenea, prostata poate fi ușor de atins cu o jucărie pentru prostată, un vibrator pentru prostată, un dildo anal sau un butt plug.

 

În cazul în care anusul este deja bine întins, în joc poate fi inclus și un al doilea deget. Prostata poate fi luată între degetele arătător și mijlociu și masată cu puțină presiune.

 

Mulgerea prostatei și orgasmul fără mâini

 

Prostata poate fi masată direct și indirect de către partener în același timp, în timp ce persoana masată se masturbează. Experiența de stimulare a prostatei poate fi extrem de intensă.

 

În legătură cu masajul prostatei, se folosește adesea termenul de mulgere sau de eliminare forțată a spermei. Aceasta înseamnă că stimularea prostatei determină eliberarea de lichid seminal chiar dacă bărbatul nu are orgasm. Masajul prostatei reduce presiunea din vezicula seminală și din prostată, ceea ce duce la ejaculare fără orgasm. Prin urmare, această tehnică de masaj poate duce la întârzierea punctului culminant (adesea numit control al ejaculării în scenariile BDSM).

 

Instrumente și jucării speciale pentru masajul prostatei

 

Pătrunderea anală, fie cu un deget, cu o jucărie sexuală sau în timpul sexului, nu ar trebui să aibă loc niciodată fără lubrifiant, deoarece anusul, spre deosebire de vagin, nu poate produce propria umiditate. Lubrifianții anali speciali de la MEO oferă suficientă umiditate pentru un masaj relaxant al prostatei.

 

Jucării anale pentru masajul prostatei

Există așa-numitele"aparate de masajpentru prostată " care masează prostata din interior cu vibrații puternice sau blânde și o formă specială. Cele mai multe dintre aceste jucării anale au, de asemenea, un braț de stimulare suplimentar care masează perineul din exterior. Distracția dublă a unui masaj de pros tată este, prin urmare, pre-programată.

 

 

Igiena după masajul prostatic - curățarea jucăriilor anale

 

După orgasm, stimulatorul trebuie scos cu grijă și încet și curățat bine cu apă și săpun. Pentru dezinfectarea jucăriilor sexuale se poate folosi, de asemenea, un detergent special pentru jucării sexuale, cum ar fi VERYCLEAN.

 

Cumpărați un vibrator de prostată sau un vibrator pentru bărbați pentru masaj de prostată

 

Dacă sunteți în căutarea unui vibrator de prostată, a unui stimulator de prostată, a unui vibrator uretral sau a unui dildo pentru prostată, sunteți pe mâini bune la MEO, cel mai important magazin online pentru stimularea prostatei. Avem o selecție mare de produse pentru ca tu să îți poți stimula prostata. Alegerea jucăriei anale potrivite este esențială pentru un masaj de prostată reușit. Nu avem doar celebrul vibrator pentru bărbați, ci și un vibrator anal eficient și un plug pentru prostată foarte reușit. Veți găsi, de asemenea, lubrifianți speciali pentru masajul prostate i și un spray care relaxează rectul și facilitează introducerea unui vibrator de prostată. Ce jucărie sexuală pentru bărbați ți se potrivește cel mai bine trebuie decis și testat individual, deoarece fiecare dintre jucăriile sexuale pentru bărbați are avantaje diferite, cum ar fi telecomanda sau gloanțe vibratoare detașabile.