De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

MEO MAKES YOU COME ©

Bine ați venit în magazinul nostru BDSM! Magazinul online MEO oferă o gamă largă de produse pentru toți cei care doresc să exploreze lumea BDSM. Fie că este vorba de începători sau avansați, avem câte ceva pentru fiecare. Selecția noastră variază de la articole de bondage la jocuri de impact, jucării electrosexuale la mobilier BDSM și multe altele. Fie că vă place dominarea și supunerea, bondage-ul și constrângerile, sau pur și simplu doriți să vă explorați preferințele, avem produsele care să vă ajute să vă trăiți preferințele în siguranță și confort. Fideli motto-ului nostru "Form Follows Fantasy", vă realizăm toate visele cu produsele noastre și vă îndeplinim dorințele sexuale.   Electrosex, inele pentru penis, întinzători de bile, mobilier BDSM, praștie, frânghii de bondage, leagăne de dragoste, lubrifianți, lubrifianți pentru fisting, spray-uri pentru gât adânc, pompe pentru penis, măști BDSM din Spandex și măști din neopren, dildo-uri mari, bile anale, dopuri anale, inspirăm clienți din întreaga lume. Suntem specializați în special în producția de produse bondage de înaltă calitate, cum ar fi cătușe, cătușe de gleznă, gulere BDSM, măști din piele și bice. Oferim, de asemenea, diverse informații online pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre BDSM și cum să îl încorporați în viața sexuală. În magazinul nostru BDSM veți găsi numeroase articole pe diverse teme, de la responsabilitate și consimțământ până la sfaturi pentru începători și avansați.

Experiență și seriozitate

Cu produsele din magazinul online MEO puteți să vă trăiți toate fanteziile, să încercați tot ce vă place și să vă bazați întotdeauna pe calitatea excelentă și fiabilitatea produselor noastre. Beneficiați de experiența noastră, deoarece MEO este unul dintre cei mai importanți furnizori din industria BDSM și erotică. Renumitul nostru magazin online BDSM livrează produse în întreaga lume din 1997 și livrăm mii de articole în fiecare zi. Pentru noi, este de la sine înțeles că toate produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Serviciu și discreție

Știm că BDSM și sexul pot fi subiecte foarte private, așa că luăm foarte în serios protecția intimității dumneavoastră. Pachetele noastre sunt ambalate discret și nu împărtășim niciodată informațiile dvs. personale cu terțe părți. Puteți cumpăra cu liniște la MEO, deoarece confidențialitatea dvs. este prioritatea noastră principală. Comanda dvs. va fi expediată prin poștă, DHL sau UPS, ambalată discret, cu un expeditor neutru. Nimeni nu poate vedea ce se află în pachet, pentru că intimitatea dvs. este importantă pentru noi. Dacă aveți nevoie de sfaturi despre produse, nu ezitați să ne sunați sau să ne scrieți.

Livrare rapidă

MEO livrează în întreaga lume, fără valoare minimă a comenzii. De regulă, veți primi comanda dumneavoastră în întreaga lume la costuri de transport avantajoase, în doar câteva zile (sunt posibile, desigur, expedieri expres, dacă aveți nevoie de un produs foarte repede).

Plată sigură

Puteți achita comanda prin card de credit (American Express, Visa sau Master Card), PayPal, transfer bancar sau ramburs.

Comerț cu ridicata

Cu gama noastră cuprinzătoare, combinăm tendințele, inovația produselor și standardele de calitate. De la articole mainstream la produse de nișă și până la acel ceva special în plus, avem toate produsele în stoc. Doriți să distribuiți produsele BDSM de la MEO? Atunci vă rugăm să vă înregistrați ca revânzător.