De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Dopuri anale 

Bucură-te de orgasme anale, singur sau în cuplu, cu un plug anal. Experimentați senzații glorioase ca niciodată până acum cu un butt plug în interiorul dumneavoastră.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 259 elemente
Afișează 1 - 12 din 259 elemente

Ce este de fapt un butt plug sau un plug anal?

 

Ce este un plug anal? Un plug anal (de asemenea: anal plug, butt plug sau anal plug) este un tip de dildo destinat utilizării anale. Cu alte cuvinte, un dildo anal. În acest scop, un butt plug este rotunjit la un capăt și are o formă conică pentru o introducere mai ușoară. În plus, celălalt capăt este suficient de gros pentru a menține plugul anal la locul său și pentru a împiedica introducerea accidentală până la capăt. Dopurile anale sunt disponibile în magazinul nostru online în nenumărate forme, culori și materiale! Un plug anal cu vibrație sau un butt plug fără vibrație sunt folosite fie pentru stimulare pură, fie pentru a pregăti actul sexual anal. Un plug anal cu vibrator este adesea folosit singur în timpul sexului solo. Plugurile anale din materiale elastice precum jeleu sau silicon sunt deosebit de populare. Dopurile de fund sunt disponibile în diferite dimensiuni. Începeți cu o mărime mai mică și creșteți dimensiunea în timp, în funcție de cât de mult vă place. Aici puteți direct butt plug comandați direct unul. Un butt plug este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați homosexuali și heterosexuali, cu alte cuvinte, pentru oricine este curios.

 

Dopurile de fund fac parte din Top 10 jucării sexuale în afacerea erotică de vânzare prin poștă

 

butt plug sunt deosebit de bune pentru pregătirea pentru un act sexual anal fără durere. Acestea se introduc cu puțin lubrifiant sau lubrifiant și apoi se lasă pe loc pentru a relaxa și întinde mușchii rectali. Sentimentul de a fi umplut atât de complet cu un butt plug place oricărui bărbat și oricărei femei.

 

Cum se utilizează corect un butt plug?

 

Un butt plug nu numai că întinde ușor anusul, dar stimulează și terminațiile nervoase sensibile ale acestuia. Pentru a introduce un plug anal fără durere, trebuie mai întâi să umeziți plugul și anusul cu un lubrifiant, cum ar fi Aquameo. Spray-ul nostru de relaxare rectală Extremeo sprijină inserția fără durere. Modul în care introduceți jucăria sexuală anală depinde, bineînțeles, de dumneavoastră. Cu toate acestea, există trei poziții care vă pot ușura introducerea unui butt plug. Fie vă aplecați în față în patru labe, astfel încât partenerul dvs. să vă poată introduce butt plug în gură. Așezați o pernă sau o pernă de dragoste ASS UP sub fundul dvs., întindeți-vă pe spate și depărtați picioarele sau ghemuiți-vă peste plug și lăsați-l să alunece înăuntru. Veți observa rapid care dintre cele trei poziții este cea mai bună pentru a vă introduce un plug anal.

 

Cum funcționează sexul cu un plug anal?

 

Multe femei și mulți bărbați consideră că este deosebit de excitant să fie complet "umplut" cu un plug anal. Acesta poate fi introdus cu ceva timp înainte de sex și astfel oferă o stimulare extremă în timpul preludiului. Poți purta un butt plug (în funcție dacă este mic butt plug, mare butt plug sau foarte mare butt plug) pentru o perioadă de 30 de minute până la câteva ore fără probleme.

 

butt plug comandă pentru a se întinde - experiențe la limită cu butt plug

 

Un plug este o jucărie sexuală minunată care este, de asemenea, excelentă pentru întinderea anală. Fiecare femeie și fiecare bărbat ar trebui să încerce cu adevărat un plug de întindere la butt plug. Furnizăm pluguri anale de întindere în multe modele, dimensiuni și materiale. Ai putea opta chiar și pentru un butt plug cu o deschidere pentru pătrunderi adânci. Încercați doar inelele noastre anale de întindere sau plugul nostru anal de întindere de succes Ass Grommet.

 

butt plug Magazin - cumpărați pluguri anale online

 

Comandați un butt plug online. Aici, în magazinul nostru de sex, veți găsi o selecție mare. Livrăm majoritatea dopurilor noastre anale și de fund în termen de 1 până la 2 zile, ambalate discret și în siguranță.

 

Butt Plug: Cum funcționează sexul cu un plug anal

 

Pentru a intensifica un orgasm prin intermediul butt plug, jucăria sexuală anală este disponibilă și cu vibrații integrate .

 

butt plug pentru începători ...

 

Un plug anal pentru începători ? Nimic nu poate fi mai ușor! Avem o selecție largă, de la modelul foarte mic butt plug pentru prima dată, până la un setbutt plug cu care te poți antrena pentru sex anal sau bujii mari de fund.

 

sau preferați un plug anal sau butt plug foarte mare ...

 

Un butt plug foarte mare este o provocare. Dar la MEO veți găsi cu adevărat tot ceea ce vă va ajuta să vă realizați acest vis.

 

butt plug pentru bărbați ...

 

Bărbații, în special, experimentează actul sexual anal ca fiind deosebit de intens prin stimularea țintită a prostatei. În acest scop, MEO oferă, de asemenea, o varietate de jucării sexuale pentru stimularea prostatei. Dopurile de fund pot fi, de asemenea, modelate în așa fel încât formele speciale să acționeze direct asupra prostatei și să conducă la așa-numitele "orgasme fără contact". Altfel, dopurile anale sunt, de asemenea, populare pentru stimularea anală pură (chiar și pentru o perioadă lungă de timp). De asemenea, ele pot stimula punctul P al bărbatului în timpul actului sexual și pot oferi astfel o erecție foarte, foarte tare și de lungă durată!

 

Și chiar și asta: Încuietoare butt plug cu încuietoare

 

Un plug anal blocabil cu încuietoare sau chiar un butt plug cu blocare electronică a timpului MEOBOND vă permite să vă trăiți fanteziile de castitate anală. Dacă vrei să încerci un plug anal cu blocare pentru bondage sau BDSM, ANAL MASTER al nostru ar fi alegerea perfectă pentru tine.

 

Sfaturi și trucuri despre jucăriile anale

 

Un sfat important pentru ca jucăriile anale, plugurile și sexul anal să fie o experiență pozitivă este timpul, relaxarea și genialul nostruspray decongestionant anal EXTREMEO!

 

Plug sex sau alternative bune la plugurile anale pentru bărbați

 

Încercați doar un dildo dublu pentru o penetrare deosebit de intensă, sau un așa-numit plug pentru prostată (de asemenea, analplug pentru bărbați), sau variantele noastre de înaltă calitate de butt plug: Plug anal din metal sau Plug anal din oțel inoxidabil. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un plug anal pentru sex anal mare sau mic, vă recomandăm setul nostru de pluguri anale la un preț de intrare scăzut în magazinul nostru de pluguri anale. Desigur, o alternativă excelentă ar putea fi un plug anal gonflabil la butt plug. Puteți decide singur ce mărime este perfectă pentru dvs. Poți decide singur ce mărime este perfectă pentru tine.