De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale de lux

Buletin informativ

Dopuri anale de lux 

Dopurile de lux cu cristal de la MEO sunt bijuterii prețioase și strălucesc ca niște adevărate bijuterii! Cu piatra cu sclipici inserată, un astfel de plug anal oferă varietate în timpul sexului.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 14 elemente
Afișează 1 - 12 din 14 elemente

Ce este un lux butt plug cu cristal?

Un dop anal de lux cu cristal sau butt plug cu cristal se numără printre clasicii bine-cunoscuți printre jucăriile sexuale și sunt adesea folosiți pentru a pregăti sexul anal. Prin introducerea plugului de lux pentru fund cu cristal, anusul este preîntinse și mușchiul sfincterului se relaxează. Acest lucru facilitează penetrarea ulterioară a penisului sau a dildo-ului anal. Dopurile de fund de lux cu cristal pot fi purtate de toate sexele și ajută la condimentarea vieții sexuale.

De ce să folosești un Dop de fund de lux butt plug cu cristal?

În plus față de preludiul anal, cunoscătorii apreciază și alte beneficii ale Dopului de fund de lux cu cristal! Pe lângă faptul că vă pregătește pentru penetrarea anală, puteți folosi un lux butt plug cu cristal și în alte scopuri. De exemplu, multe femei consideră că este foarte excitant să poarte un lux butt plug cu cristal în timpul actului sexual vaginal. Purtarea dopul de lux pentru fund cu cristal constrânge ușor vaginul. Acest lucru stimulează mai intens punctul G și partea interioară a clitorisului. Ca urmare, un orgasm este adesea resimțit chiar mai intens. Și scoaterea dopul de lux pentru fund cu cristal are și ea farmecul ei! Există multe terminații nervoase în interiorul anusului. Atunci când scoateți butt plug cu cristal, aceste terminații nervoase sunt stimulate, ceea ce poate crește și mai mult excitația. În cazul bărbaților, dopurile de lux pentru fund cu cristal exercită presiune și asupra prostatei.

Există multe persoane cărora le place să poarte un butt plug de lux cu cristal și în viața de zi cu zi. Datorită formei speciale, acest lucru este de asemenea posibil fără probleme - spre deosebire de multe alte jucării sexuale.

Cum arată un budoar de lux butt plug cu cristal?

Budoarele de lux cu cristal au de obicei o formă conică. Capătul rotunjit, mai îngust, vă asigură că puteți introduce cu ușurință luxul butt plug, în timp ce capătul mai gros, plat, asigură că luxul butt plug nu dispare complet în anus. Grație acestei forme, bucata butt plug cu cristal stă bine și sigur în timp ce o folosiți. Odată ceLuxus butt plug cu cristal este la locul lui, nu îl puteți mișca înăuntru sau afară în mod neintenționat.

Cum se utilizează un Luxus butt plug cu cristal?

În primul rând, trebuie să folosiți întotdeauna lubrifiant în timpul sexului anal! Spre deosebire de vagin, anusul nu poate asigura singur umiditatea necesară atunci când este excitat. Regula aici este: mai mult este mai mult, astfel încât să puteți evita rănile. Cel mai bine este să folosiți întotdeauna un lubrifiant precum Aquameo. Dacă dopurile anale de lux cu cristal sunt din silicon, trebuie să folosiți un lubrifiant pe bază de apă pentru a evita deteriorarea materialului.

Pregătiți sfincterul!

Pentru a vă bucura de plugul anal, sfincterul trebuie să fie relaxat. Asta nu este atât de ușor! La urma urmei, acest mușchi se asigură în mod normal că anusul este bine închis și că nimic nu iese fără a fi cerut. Așadar, trebuie să te antrenezi în relaxarea anusului. Bineînțeles, partenerul vă poate ajuta. El sau ea vă poate masa anusul cu degetele sau cu limba. Numai când sunteți gata puteți introduce cristalul de lux butt plug.

Introduceți cristalul de lux butt plug:

Întindeți suficient lubrifiant pe cristalul de lux butt plug și pe anusul dumneavoastră. Apoi apăsați ușor vârful rotunjit al dopul de fund împotriva anusului dumneavoastră - nu aplicați prea multă presiune! Nu introduceți Luxus butt plug cu cristal până la capăt, ci întotdeauna un pic mai întâi. Apoi scoateți din nou plugul. Repetați acest proces până când Luxus butt plug pătrunde ușor și vă simțiți confortabil. Nu vă grăbiți! Dacă sunteți încă începător, este mai ușor să introduceți singur Luxus butt plug cu cristal. În acest fel, puteți controla ritmul. Dacă sunteți mai experimentat, partenerul dvs. poate prelua conducerea.

Sfatul nostru:

Cel mai simplu mod de a introduce Luxus butt plug cu cristal este să vă întindeți pe spate și să vă desfaceți picioarele. Alternativ, puteți, de asemenea, să vă "așezați" pe Luxus butt plug.

Îndepărtarea Butt Plug Luxus cu cristal:

Ca și în cazul inserției, același lucru este valabil și pentru îndepărtareaButt Plug Luxus cu cristal: Nu vă zgârciți la lubrifiant! Dar nu-l frecați pe mâner - altfel nu veți putea să prindeți bine prețiosul lux butt plug. Când totul este frumos și alunecos, puteți extrage cu grijă luxul butt plug. Acest lucru este mai ușor dacă îndepărtați anusul. Acest lucru este mai ușor dacă vă relaxați anusul.