De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

Copyright © 1995-2024 MEO Vertriebs GmbH. Toate drepturile rezervate.

Drepturi de autor și acorduri de utilizare

Odată cu achiziționarea și/sau vânzarea produselor MEO, clientul nu dobândește niciun drept de utilizare comercială a logo-ului MEO sau a mărcilor noastre care să depășească prevederile legale.

În special, clientul nu este autorizat să copieze, să utilizeze și/sau să facă să fie utilizate, chiar și parțial, fotografiile și/sau textele produselor noastre, care au fost create cu costuri și producție considerabile. În acest scop, avem acorduri de utilizare separate, pe care le încheiem cu clienți selectați. Orice încălcare a interdicției de utilizare va fi urmărită de noi în orice caz. Pe lângă alte pretenții de despăgubiri, ne rezervăm în special dreptul de a percepe taxe de licență corespunzătoare pentru utilizarea neautorizată.

Logo-ul MEO este o marcă înregistrată a MEO Vertriebs GmbH în Germania și în alte țări.

MEO, EXTREMEO, AMOREMEO, EZ2FUCK, EZ2SUCK, AQUAMEO, Oh so easy by MEO, Bad puppy de MEO, Analforte, MEOBOND, STROKE, SOLEMEO, LUNAMEO, KISS KISS BANG BANG, FUCKTORY, CAZZOMEO, CUMELOT, FORMULA X Hybrid, PLOWGIRL, PLOWBOY, AnalPush, RUSHTIME, Alpha Male, BUTTBLANC, Form follows Fantasy, MEO - te face să vii! , Dr Sado by MEO, Nopacha, Bare Back, Ești destul de hardcore?, HOLY LUBE by MEO, VIGOREMEO, Glory Hole Action Lube și ANALISSIMO sunt mărci înregistrate ale MEO Vertriebs GmbH în Germania și în alte țări.

Drepturile asupra tuturor celorlalte mărci și nume de produse menționate în acest catalog online aparțin proprietarilor acestora și sunt recunoscute prin prezenta. Denumirea produselor care nu provin de la MEO are doar scop informativ și nu constituie publicitate. MEO nu își asumă nicio răspundere pentru selecția, performanța sau adecvarea acestor produse.

Linii directoare speciale MEO pentru programele de parteneriat și afiliere:

Nu este permisă utilizarea în domeniu a termenului "MEO", protejat de marcă comercială, și a tuturor ortogramelor derivate (de exemplu "MEO-Erotikversand, MEO Erotik, meo.de" etc.).