De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

Drepturi de autor

 

 

Copyright © 1995-2023 MEO Vertriebs GmbH. Toate drepturile rezervate.

 

 

Drepturi de autor și acorduri de utilizare

Odată cu achiziționarea și/sau distribuirea produselor MEO, clientul nu dobândește niciun drept comercial propriu de utilizare a logo-ului MEO sau a mărcilor noastre, în afara prevederilor legale.

 

În special, acest lucru nu dă dreptul clientului de a copia, chiar și parțial, fotografiile noastre de produs și/sau textele de produs create cu cheltuieli de producție și costuri considerabile, de a le utiliza și/sau de a le face să fie utilizate. În acest scop, vom avea pregătite contracte de utilizare separate pe care le vom încheia cu clienții selectați. O încălcare a interdicției de utilizare va fi urmărită legal de către noi în orice caz. Pe lângă alte daune-interese, ne rezervăm în special dreptul de a percepe taxe de licență corespunzătoare pentru utilizarea neautorizată.

 

Logo-ul MEO este o marcă înregistrată a MEO Vertriebs GmbH în Germania și în alte țări.

 

MEO, EXTREMEO, AMOREMEO, EZ2FUCK, EZ2SUCK, AQUAMEO, Oh so easy by MEO, Bad puppy by MEO, Analforte, MEOBOND, STROKE, SOLEMEO, LUNAMEO, KISS KISS BANG BANG, FUCKTORY, CAZZOMEO, CUMELOT, FORMULA X Hybrid, PLOWGIRL, PLOWBOY, AnalPush, RUSHTIME, Alpha Male, BUTTBLANC, Form follows Fantasy, MEO - makes you come!, Dr. Sado by MEO, Nopacha, Bare Back, Are you hardcore enough?, HOLY LUBE by MEO sunt mărci comerciale ale MEO Vertriebs GmbH, înregistrate în Germania și în alte țări.

 

Drepturile asupra altor mărci și nume de produse menționate în acest catalog online aparțin proprietarilor acestora și sunt recunoscute prin prezenta. Menționarea produselor care nu provin de la MEO are doar scop informativ și nu constituie publicitate. MEO nu oferă nicio garanție în ceea ce privește selecția, performanța sau capacitatea de utilizare a acestor produse.

 

Instrucțiuni speciale MEO privind programele de parteneriat și afiliere:

 

Nu este permisă utilizarea în domeniu a termenului "MEO", protejat de marcă comercială, și a tuturor ortogramelor derivate (de ex. "MEO-Erotikversand, MEO Erotik, meo.de" etc.).