De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare - Accesorii

Buletin informativ

Electrostimulare - Accesorii 

Bine ați venit în lumea electrostimulării erotice - aici, în magazinul MEO, veți găsi tot ceea ce vă dorește inima. În categoria "Accesorii pentru electrostimulare erotică", am reunit o varietate de accesorii indispensabile pentru ca tu să poți trăi aventurile tale electrizante în siguranță, confortabil și cu plăcere maximă.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 45 elemente
Afișează 1 - 12 din 45 elemente

Bine ați venit în lumea electrostimulării erotice - aici, în magazinul MEO, veți găsi tot ceea ce vă dorește inima. În categoria noastră "Accesorii pentru electrostimulare erotică", am reunit o varietate de accesorii indispensabile pentru ca tu să poți trăi aventurile tale electrizante în siguranță, confortabil și cu plăcere maximă.

Ești nou în electrostimulare sau un fan înrăit al acestei experiențe intense? Vă oferim accesoriile potrivite pentru fiecare nivel și preferință. Descoperiți selecția noastră de cabluri și adaptoare diferite care vă permit să rămâneți flexibil atunci când combinați electrozi și dispozitive de electrostimulare de la diferiți producători (Mystim, MEO, Rimba, ElectraStime-Stim Systems). Aceste accesorii vă permit să vă conectați dispozitivele și electrozii fără efort. Astfel, sunteți întotdeauna bine echipat, indiferent dacă doriți să vă bucurați de electrostimulare singur, cu partenerul dvs. sau într-un grup mai mare.

Pentru a face experiența electrostimulării și mai intensă și mai plăcută, vă oferim un gel foarte conductiv numit ESHOCK. Acest gel asigură transmiterea optimă a impulsurilor electrice către piele, maximizând senzațiile, fiind în același timp delicat cu electrozii. Pur și simplu aplicați și bucurați-vă de electrostimulare de la blândă la puternică!

Pentru o utilizare rapidă și ușoară, oferim, de asemenea, electrozi autoadezivi de diferite dimensiuni și forme, care pot fi ușor de atașat și îndepărtat de corp. Acești electrozi reutilizabili sunt ideali dacă prețuiți confortul și ușurința de utilizare.

Nu în ultimul rând, igiena nu trebuie neglijată. Cu ajutorul spray-urilor noastre speciale de curățare INSTACLEAN și VERYCLEAN pentru electrozi și accesorii, vă puteți asigura că jucăriile dvs. sexuale rămân curate și igienice după fiecare utilizare. Este suficient un singur spray și puteți fi siguri că totul este pregătit pentru următoarea aventură e-stimulantă.

Așadar, dacă sunteți pregătiți pentru un val de senzații electrizante, atunci această categorie este pentru dumneavoastră. Produsele noastre au fost selectate cu atenție pentru a vă oferi o experiență sigură și incitantă. Îmbarcați-vă în aventura electrostimulării erotice și adăugați o dimensiune specială sexualității dumneavoastră. Oriunde vă vor duce aventurile erotice, cu accesoriile potrivite de la MEO va fi o experiență de neuitat.