De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare - Accesorii

Buletin informativ

Electrostimulare - Accesorii 

Bine ați venit în lumea electrostimulării erotice - aici, în magazinul MEO, veți găsi tot ceea ce vă dorește inima. În categoria "Accesorii pentru electrostimulare erotică", am reunit o varietate de accesorii indispensabile pentru ca tu să poți trăi aventurile tale electrizante în siguranță, confortabil și cu plăcere maximă.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 48 elemente
Afișează 1 - 12 din 48 elemente

Bine ați venit în lumea electrostimulării erotice - aici, în MEO Shop, veți găsi tot ce vă dorește inima.În categoria noastră "Accesorii pentru electrostimulare erotică", am reunit o varietate de accesorii indispensabile, astfel încât să vă puteți trăi aventurile electrizante în siguranță, confortabil și cu plăcere maximă. Sunteți nou în electrostimulare sau un fan înfocat al acestei experiențe intense? Noi oferim accesoriile potrivite pentru fiecare nivel și preferință. Descoperiți selecția noastră de cabluri și adaptoare diferite care vă permit să rămâneți flexibil atunci când combinați electrozi și dispozitive de electrostimulare de la producători diferiți (Mystim, MEO, Rimba, ElectraStim, E-Stim Systems). Aceste accesorii vă permit să vă conectați dispozitivele și electrozii fără efort.

Astfel, sunteți întotdeauna bine echipat, indiferent dacă doriți să vă bucurați de electrostimulare singur, cu partenerul dvs. sau într-un grup mai mare. Pentru a face experiența electrostimulării și mai intensă și mai plăcută, oferim un gel foarte conductiv numit ESHOCK. Acest gel asigură transmiterea optimă a impulsurilor electrice la nivelul pielii, maximizând senzațiile și fiind în același timp delicat cu electrozii.

Pentru o utilizare rapidă și ușoară, oferim, de asemenea, electrozi autoadezivi de diferite dimensiuni și forme, care pot fi ușor fixați și îndepărtați de corp.

Acești electrozi reutilizabili sunt ideali dacă apreciați confortul și ușurința în utilizare. Nu în ultimul rând, igiena nu trebuie neglijată. Cu spray-urile noastre speciale de curățare InstaClean și VERYCLEAN pentru electrozi și accesorii, vă puteți asigura că jucăriile dvs. sexuale rămân curate și igienice după fiecare utilizare.

Un singur spray este suficient și puteți fi siguri că totul este pregătit pentru următoarea aventură e-stim palpitantă. Așadar, dacă sunteți pregătiți pentru senzațiile electrizante, atunci această categorie este pentru dvs. Produsele noastre au fost atent selectate pentru a vă oferi o experiență sigură și incitantă. Îmbarcați-vă în aventura electrostimulării erotice și adăugați o dimensiune specială sexualității dumneavoastră. Oriunde vă vor duce aventurile erotice, cu accesoriile potrivite de la MEO va fi o experiență de neuitat.