De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

Laptați prostata și stimulați prostata - Descoperiți cele mai bune produse în MEO Shop

Cu codul de voucher SAFA343ADD veți primi o reducere de 20% la prima comandă (click aici).

Mulsul prostatei și stimularea prostatei sunt practici care au devenit tot mai populare în ultimii ani. Aceste tehnici nu oferă doar beneficii pentru sănătate, ci și posibilitatea de a duce plăcerea sexuală la un nou nivel. La MEO Shop, oferim o gamă largă de produse de înaltă calitate special concepute pentru masajul prostatei și stimularea prostatei.În acest ghid cuprinzător, veți afla tot ce trebuie să știți despre aceste practici, de la concepte de bază la sfaturi detaliate de aplicare. Ce este mulsul prostatei? Mulsul prostatei este o tehnică în care prostata, o glandă situată chiar sub vezica urinară și în fața rectului, este masată folosind o presiune și o stimulare blândă pentru a elibera secrețiile din prostată.Această practică, cunoscută și sub numele de masaj al prostatei, poate aduce atât beneficii pentru sănătate, cât și o plăcere sexuală intensă. Context istoric și semnificație culturală Masajul prostatei are o istorie îndelungată și a fost practicat în diferite culturi în diferite scopuri. În medicina tradițională chineză, masajul prostatei era utilizat pentru a restabili echilibrul în organism și pentru a promova sănătatea generală.În lumea occidentală, masajul prostatei este din ce în ce mai recunoscut, atât pentru beneficiile sale terapeutice, cât și ca parte a explorării sexuale. Explicații științifice Prostata este o glandă de mărimea unei nuci care joacă un rol important în sistemul reproducător masculin. Aceasta produce un lichid care constituie o mare parte din ejaculat și care protejează și hrănește spermatozoizii. Mulsul prostatei eliberează acest lichid, care poate ajuta la ameliorarea unor simptome precum prostatita.

În plus, stimularea prostatei poate duce la o excitare sexuală mai mare și la orgasme mai intense. Beneficiile stimulării prostatei Beneficiile pentru sănătate Stimularea regulată a prostatei poate avea o serie de beneficii pentru sănătate. Acestea includ îmbunătățirea sănătății prostatei, ameliorarea simptomelor prostatitei și reducerea riscului de cancer de prostată.Prin promovarea fluxului sanguin către prostată, stimularea poate ajuta, de asemenea, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea funcției generale a glandei. Beneficiile sexuale ale masajului prostatei Mulsul prostatei oferă o varietate de beneficii sexuale care pot duce experiența sexuală la un nou nivel.


Iată câteva dintre beneficiile cheie de care vă puteți bucura de la mulsul prostatei: Orgasme mai intense Mulsul prostatei poate duce la orgasme semnificativ mai intense. Prostata, cunoscută și ca punctul G masculin, este extrem de sensibilă și conține numeroase terminații nervoase. Stimularea țintită în timpul mulgerii prostatei declanșează o senzație de plăcere mai profundă și mai intensă, care poate depăși orgasmele convenționale.


Mulți bărbați raportează că orgasmele provocate de mulsul prostatei durează mai mult și sunt percepute ca fiind mai satisfăcătoare. Creșterea excitației sexuale Mulsul prostatei poate crește excitația sexuală. Stimularea continuă a prostatei asigură menținerea dorinței sexuale și a excitației sexuale. Această excitare constantă poate duce la o experiență sexuală mai intensă, în care fiecare atingere și fiecare mișcare este intensificată.Faptul că prostata este stimulată poate stimula fantezia sexuală și crește excitația sexuală generală. Îmbunătățirea erecției Masajul regulat al prostatei poate îmbunătăți funcția erectilă. Stimularea prostatei stimulează fluxul sanguin în zona pelviană, ceea ce poate duce la erecții mai puternice și mai de durată. Îmbunătățirea fluxului sanguin contribuie la optimizarea sănătății sexuale și la creșterea performanței.Bărbații care practică în mod regulat masajul prostatei raportează adesea o creștere a forței și a duratei erecțiilor lor. Creșterea rezistenței sexuale Mulsul prostatei poate îmbunătăți, de asemenea, rezistența sexuală. Stimularea și antrenarea regulată a mușchilor podelei pelvine pot îmbunătăți controlul asupra ejaculării. Ca urmare, bărbații pot rezista mai mult și se pot bucura de actul sexual mai mult timp.Un control mai bun asupra ejaculării poate ajuta, de asemenea, la prevenirea ejaculării premature și la creșterea satisfacției sexuale. Mai multă intimitate cu partenerul dumneavoastră Mulsul prostatei poate crește intimitatea și încrederea sexuală între parteneri. Explorând împreună noi forme de stimulare, cuplurile își pot aprofunda relația sexuală și pot descoperi noi modalități de plăcere. Experiența comună a mulgerii prostatei poate crea o legătură emoțională mai puternică și un sentiment mai mare de unitate.


Permite cuplurilor să vorbească deschis despre dorințele și nevoile lor și să își îmbunătățească comunicarea sexuală. Îmbunătățirea sănătății sexuale În plus față de beneficiile sexuale directe, masajul prostatei poate contribui și la sănătatea sexuală generală. Golirea regulată a prostatei prin mulsul prostatei poate contribui la ameliorarea problemelor prostatei și la reducerea riscului de boli de prostată. O prostată sănătoasă contribuie semnificativ la sănătatea și bunăstarea sexuală generală.Bărbații care integrează mulsul prostatei în rutina lor obișnuită pot beneficia de o sănătate îmbunătățită a prostatei. Extinderea experienței sexuale Mulsul prostatei le permite bărbaților să își extindă experiențele sexuale și să descopere noi forme de plăcere. Prin introducerea aparatelor de masaj al prostatei și a altor mijloace de stimulare, bărbații pot experimenta senzații noi pe care nu le-ar fi cunoscut înainte. Această extindere a repertoriului sexual poate stimula încrederea sexuală și crește plăcerea.Experimentarea cu diferite tehnici și produse pentru stimularea prostatei vă poate îmbogăți viața sexuală și o poate face mai incitantă. Mărturii și studii Mulți bărbați raportează experiențe pozitive cu stimularea prostatei. Studiile au arătat că masajul prostatei poate contribui la ameliorarea simptomelor prostatitei cronice și a altor probleme ale prostatei.

Aceste dovezi științifice susțin practica ca fiind o metodă sigură și eficientă de îmbunătățire a sănătății masculine și a bunăstării sexuale. Produse pentru masajul și stimularea prostatei Aparate de masaj pentru prostată Aparatele de masaj pentru prostată sunt dispozitive special concepute pentru a stimula eficient prostata.


Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi nevoilor individuale. Materialele și beneficiile lor Aparatele de masaj pentru prostată sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv silicon, oțel inoxidabil și plastic. Siliconul este moale și flexibil, ceea ce îl face ideal pentru începători.Oțelul inoxidabil este durabil și oferă o senzație mai fermă, în timp ce plasticul este ușor și adesea mai ieftin. Masere de prostată manuale vs. cu vibrații Maserele de prostată manuale necesită o mișcare activă pentru a stimula prostata, în timp ce maserele de prostată cu vibrații au motoare încorporate care generează vibrații pentru a crește stimularea.

Modelele cu vibrații sunt adesea mai ușor de utilizat și oferă senzații mai puternice. Cum aleg produsul potrivit? Sfaturi pentru începători și utilizatori avansați Începătorii ar trebui să înceapă cu aparate de masaj pentru prostată mai mici, mai puțin intimidante, care sunt mai ușor de introdus și controlat.Utilizatorii avansați pot alege modele mai mari și mai vibratoare pentru a experimenta o stimulare mai intensă. Alegerea dimensiunii și formei potrivite Dimensiunea și forma potrivită a unui aparat de masaj pentru prostată depinde de preferințele individuale și de anatomia utilizatorului.Este important să alegeți un produs care se potrivește confortabil și oferă stimularea dorită. Recenzii și recomandări Citiți recenziile și recomandările altor utilizatori pentru a vă face o idee despre produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

Recenziile clienților pot oferi informații valoroase cu privire la performanța și confortul diferitelor aparate de masaj pentru prostată. Sfaturi pentru utilizare și siguranță Ghid pas cu pas pentru aparatul de masaj pentru prostată 1. Pregătire: Curățați bine aparatul de masaj pentru prostată și mâinile dumneavoastră.
Utilizați un lubrifiant adecvat pe bază de apă pentru a facilita introducerea. 2. Introducerea în anus: Găsiți o poziție confortabilă, de exemplu culcat pe o parte sau pe spate, cu picioarele ridicate.
Introduceți aparatul de masaj al prostatei încet și cu atenție. 3. Masarea prostatei: Începeți cu mișcări delicate și creșteți treptat presiunea și intensitatea.
Acordați atenție reacției corpului dvs. și ajustați stimularea în consecință. 4. Curățare:Curățați bine masorul de prostată după utilizare cu apă caldă și săpun sau cu un agent de curățare special pentru jucării sexuale. Instrucțiuni importante de siguranță 1.

Utilizați întotdeauna suficient lubrifiant pentru a evita rănirea. 2. Fiți atenți la semnele de durere sau disconfort și opriți-vă imediat dacă le observați. 3. Consultați un medic dacă aveți probleme de sănătate sau dacă nu sunteți sigur cu privire la stimularea prostatei. Igienă și îngrijire Curățați bine aparatul de masaj pentru prostată înainte și după fiecare utilizare pentru a evita acumularea de bacterii.

Depozitați dispozitivul într-un loc curat și uscat. Întrebări frecvente și mituri despre masorul de prostată Răspunsuri la întrebări frecvente Este mulsul sigur?

1.
Da, atunci când este efectuată corect, stimularea prostatei este sigură și poate avea multe beneficii pentru sănătate. 2. Stimularea prostatei doare? Atunci când este utilizată corect, stimularea prostatei nu ar trebui să fie dureroasă.Este important să procedați încet și cu atenție și să vă ascultați corpul. Clarificarea miturilor 1. Mit: Stimularea prostatei este doar pentru bărbații în vârstă.
Realitate: Stimularea prostatei poate fi benefică pentru bărbații de toate vârstele și poate crește plăcerea sexuală. 2. Al doilea mit: Stimularea prostatei este doar pentru bărbații gay.Adevăr: Stimularea prostatei poate fi apreciată de bărbați indiferent de orientarea lor sexuală. Opinia experților și dovezi științifice Experții confirmă că stimularea prostatei are beneficii pentru sănătate și poate fi o parte importantă a sănătății sexuale masculine.Studiile științifice confirmă că această metodă este sigură și eficientă. Concluzie Masajul prostatei și stimularea prostatei sunt practici care oferă atât beneficii pentru sănătate, cât și sexuale. Cu produsele și tehnicile potrivite, vă puteți bucura de aceste practici în siguranță și cu plăcere. MEO Shop oferă o gamă largă de aparate de masaj și instrumente de stimulare a prostatei de înaltă calitate, care au fost special dezvoltate pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.Descoperiți numeroasele posibilități și experimentați plăcerile intense ale stimulării prostatei. Produse pentru stimularea prostatei la MEO În magazinul online MEO, veți găsi o gamă largă de jucării sexuale de înaltă calitate pentru bărbați care au fost special dezvoltate pentru mulsul și stimularea prostatei.Vă prezentăm aici câteva dintre cele mai populare și eficiente produse din gama noastră.Masor pentruprostată Masoarele pentru prostată sunt dispozitive cu forme speciale, concepute pentru a stimula eficient prostata.Aceste aparate de masaj variază ca mărime, formă și funcție pentru a răspunde diferitelor nevoi ale utilizatorilor. Aparatemanuale de masaj al prostatei Aparatele manuale de masaj al prostatei necesită mișcări active pentru a stimula prostata.Aceste dispozitive sunt ideale pentru utilizatorii care doresc să aibă control deplin asupra intensității și unghiului de stimulare. Aneros Helix Syn Trident: Acest dispozitiv manual de masaj al prostatei este fabricat din silicon medical de înaltă calitate și oferă un design ergonomic care a fost special dezvoltat pentru stimularea precisă a prostatei. Nexus Revo Stealth: Un alt model manual care oferă o stimulare deosebit de intensă a prostatei cu vârful său rotativ.Acesta combină avantajele unui aparat de masaj manual cu tehnologia inovatoare. Aparat demasajvibrator pentru prostată Aparatele de masaj vibrator pentru prostată sunt echipate cu motoare care generează vibrații pentru a intensifica stimularea.

Aceste modele sunt adesea mai ușor de utilizat și oferă senzații mai puternice. Lovense Edge 2: Acest aparat de masaj vibrator pentru prostată are două motoare puternice și poate fi controlat prin intermediul unei aplicații, ceea ce îl face perfect pentru relațiile la distanță sau pentru jocul solo.

Forma flexibilă îi permite să fie personalizat în funcție de anatomia utilizatorului. Lelo Hugo: Un luxos aparat de masaj vibrator pentru prostată, cu șase moduri de vibrație și un controler wireless.Lelo Hugo este fabricat din silicon moale, sigur pentru corp și oferă o stimulare puternică și profundă.Dildouri și plugurianale Dildourile și plugurile anale sunt dispozitive de stimulare versatile care pot fi utilizate și pentru mulgerea prostatei.

Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme și oferă o gamă largă de senzații. Doc Johnson Mood Naughty 2 Plug: Acest plug este fabricat din silicon moale catifelat și are o formă curbată special concepută pentru stimularea prostatei.

Tantus A-Bomb: Un dildo anal mai mare pentru utilizatorii experimentați, care oferă o stimulare intensă a prostatei datorită vârfului rotunjit și arborelui lat.Stimulatoare deprostată cu dilatator Stimulatoarele de prostată cu dilatator combină beneficiile stimulării prostatei cu introducerea unui dilatator în uretra.Aceste dispozitive specializate oferă o formă unică și intensă de stimulare. Mulsulprostatei cu electrostimulare Mulsul prostatei cu electrostimulare este o tehnică avansată care combină experiențele sexuale intense cu beneficiile pentru sănătate. Aceasta combină stimularea fizică a prostatei cu impulsuri electrice pentru a crea senzații unice care nu pot fi obținute cu metodele convenționale.Aici puteți afla tot ce trebuie să știți despre electrostimularea prostatei. Ce este electrostimularea? Electrostimularea, cunoscută și sub denumirea de e-stim, presupune stimularea mușchilor și a nervilor cu ajutorul impulsurilor electrice. În context sexual, se utilizează dispozitive speciale pentru a furniza impulsuri electrice în mod specific zonelor erogene, inclusiv prostata.Aceste impulsuri creează contracții ritmice și senzații intense care pot crește plăcerea sexuală și excitarea.Beneficiile electrostimulării prostatei 1) Orgasme mai intense: Combinația de stimulare fizică și electrică în timpul mulgerii prostatei poate duce la orgasme mai intense și mai de durată. Impulsurile electrice cresc contracțiile prostatei și ale mușchilor din jur, ceea ce duce la o experiență sexuală mai intensă.

2) Creșterea excitației: Stimularea electrică continuă în timpul tratamentului prostatei poate crește și menține excitarea sexuală.

Această excitare continuă poate duce la o satisfacție sexuală mai profundă. 3) Îmbunătățirea fluxului sanguin: Electrostimularea promovează fluxul sanguin în zona pelviană, ceea ce poate îmbunătăți sănătatea prostatei și funcția sexuală.

Îmbunătățirea fluxului sanguin poate duce la erecții mai puternice și mai frecvente. 4) Stimulare țintită: Dispozitivele de electrostimulare oferă un control precis asupra intensității și frecvenței impulsurilor.Acest lucru permite stimularea personalizată în timpul mulsului prostatei, care este adaptată preferințelor și nevoilor individuale ale utilizatorului.Produse pentru mulsul prostatei cu electrostimulare În MEO Shop oferim o selecție de dispozitive E-Stim de înaltă calitate, care au fost special dezvoltate pentru mulsul prostatei.

Iată câteva dintre cele mai populare produse: 1.) Mystim Pubic Enemy No 2: Acest aparat de masaj al prostatei combină stimularea mecanică cu electrostimularea.

Acesta oferă diferite niveluri de intensitate și moduri de vibrație pentru o stimulare personalizată. 2) ElectraStim Habanero: Un aparat de masaj al prostatei cu o configurație integrată de electrozi care trimite impulsuri electrice direcționate către prostată.

Habanero are o formă ergonomică și oferă o stimulare puternică. 3) Zeus Electrosex Prostate Stimulator: Acest dispozitiv oferă stimulare dublă prin vibrații și electrostimulare.

Are un design ușor de utilizat și mai multe niveluri de intensitate pentru a maximiza plăcerea stimulării prostatei. Instrucțiuni de utilizare și siguranță Utilizarea sigură și eficientă a electrostimulării în timpul mulsului prostatei necesită câteva considerente importante: 1.) Utilizați dispozitive adecvate: Asigurați-vă că utilizați un dispozitiv de electrostimulare special conceput pentru utilizarea în timpul mulsului prostatei.

Aceste dispozitive sunt sigure și proiectate ergonomic pentru a oferi cel mai bun confort și cea mai bună performanță. 2) Începeți încet: Începeți cu niveluri scăzute de intensitate și creșteți treptat puterea impulsurilor electrice.

Acest lucru permite corpului să se obișnuiască cu stimularea și evită suprastimularea. 3) Utilizați un lubrifiant conductiv: Utilizați un lubrifiant conductiv pentru a îmbunătăți conductivitatea impulsurilor electrice și a crește confortul.

De asemenea, ajută la menținerea sigură și fermă a electrozilor în poziție. 4) Acordați atenție semnalelor corpului dumneavoastră: Stimularea electrică nu ar trebui să fie niciodată dureroasă.

Acordați atenție semnalelor corpului dumneavoastră și reduceți intensitatea sau opriți stimularea dacă simțiți durere sau disconfort. 5) Igienă și îngrijire: Curățați bine dispozitivul E-Stim înainte și după fiecare utilizare.Aveți grijă în mod corespunzător de electrozi și verificați regulat bateriile sau acumulatorii.Mulgerea prostatei în combinație cu alte tehnici de stimulare Electrostimularea prostatei poate fi combinată și cu alte tehnici de stimulare pentru a spori senzațiile.


Unii utilizatori combină electrostimularea cu stimularea manuală, stimularea prin vibrații sau chiar practici de bondage pentru a crea o experiență sexuală completă și variată. Concluzie Masajul prostatei cu electrostimulare oferă o modalitate unică și intensă de a îmbunătăți plăcerea sexuală și sănătatea prostatei. Cu produsele și tehnicile potrivite, vă puteți bucura de această practică în siguranță și eficient. Magazinul MEO oferă o gamă largă de dispozitive specializate de e-stimulare pentru a vă ajuta să descoperiți plăcerea intensă și beneficiile pentru sănătate ale mulsului prostatei cu electrostimulare.Descoperiți gama noastră și experimentați următorul nivel de stimulare a prostatei prin mulgerea prostatei. Dispozitive de stimulare multifuncționale pentru mulgerea prostatei Dispozitivele de stimulare multifuncționale oferă o combinație de funcții diferite pentru a oferi o experiență completă.

Aceste dispozitive sunt ideale pentru utilizatorii care doresc să încerce diferite tipuri de stimulare. We-Vibe Vector: Acest dispozitiv de masaj al prostatei oferă atât vibrații, cât și o formă flexibilă care poate fi personalizată.

Este rezistent la apă și poate fi controlat prin aplicație. Njoy Pure Wand: O baghetă din oțel inoxidabil de înaltă calitate care poate fi utilizată atât pentru stimularea prostatei, cât și a punctului G.

Cele două capete au diametre diferite pentru o stimulare variabilă. Mulsulprostatei în context BDSM Aspecte psihologice ale mulsului prostatei Aspectele psihologice ale mulsului prostatei în context BDSM sunt diverse. Pentru partenerul supus, mulsul prostatei poate evoca un sentiment profund de vulnerabilitate și predare. Stimularea fizică a prostatei poate ajuta la depășirea barierelor mentale și la crearea unei conexiuni emoționale mai profunde între parteneri.În același timp, prin mulgerea prostatei, partenerul dominant își poate spori controlul emoțional și psihologic prin determinarea nivelului de plăcere și satisfacție pe care partenerul supus este lăsat să îl experimenteze. Bondage și mulgerea prostatei Mulsul prostatei este adesea combinat cu bondage și sclavie într-un context BDSM. Partenerul supus poate fi imobilizat în diverse poziții pentru a facilita accesul la prostată și a limita libertatea de mișcare. Această fixare poate crește intensitatea experienței, oferindu-i partenerului dominant controlul deplin asupra procesului.Combinația dintre bondage și mulsul prostatei poate fi o experiență deosebit de intensă și impresionantă pentru ambii parteneri. Încredere și comunicare în timpul mulsului prostatei Mulsul prostatei într-un context BDSM necesită un nivel ridicat de încredere și comunicare între parteneri. Partenerul supus trebuie să se simtă în siguranță și în siguranță pentru a se putea dărui complet. Partenerul dominant trebuie să fie sensibil și atent pentru a se asigura că experiența este plăcută și sigură pentru partenerul supus.Comunicarea deschisă cu privire la limite, dorințe și nevoi este esențială pentru a asigura o experiență pozitivă și satisfăcătoare. Utilizarea aparatelor de masaj și a dispozitivelor de stimulare a prostatei pentru stimularea prostatei În contextul BDSM, aparatele specializate de masaj și dispozitivele de stimulare a prostatei sunt adesea utilizate pentru a intensifica stimularea prostatei. Aceste instrumente pot fi manuale sau vibratoare și sunt adesea concepute pentru a oferi o stimulare precisă a prostatei.Utilizarea acestor instrumente poate crește intensitatea și controlul mulsului prostatei, maximizând în același timp plăcerea partenerului supus. Mulsul prostatei în combinație cu alte practici BDSM Mulsul prostatei poate fi, de asemenea, utilizat în combinație cu alte practici BDSM, cum ar fi pălmuirea, Tease și Denial sau electrosex. Aceste combinații pot intensifica senzațiile senzoriale și emoționale și pot conduce la o experiență BDSM mai profundă.Mulsul prostatei poate fi folosit ca recompensă sau pedeapsă pentru a direcționa și controla comportamentul partenerului supus. Concluzie Mulsul prostatei într-un context BDSM oferă o oportunitate unică de a aprofunda jocurile de putere și control și de a spori intimitatea sexuală între partenerii dominanți și supuși. Prin stimularea direcționată a prostatei, partenerul dominant poate controla complet și intensifica satisfacția sexuală a partenerului supus. Cu tehnicile și instrumentele potrivite și o comunicare deschisă, cuplurile se pot bucura de această practică în siguranță și în mod satisfăcător. MEO Shop oferă o gamă largă de aparate de masaj și instrumente de stimulare a prostatei care au fost special dezvoltate pentru masajul prostatei în contextul BDSM.

Descoperiți gama noastră și experimentați plăcerea intensă și intimitatea profundă pe care le poate oferi mulsul prostatei. Sfaturi de aplicare pentru diverse aparate de masaj pentru prostată Pregătire și relaxare pentru masajul prostatei Înainte de a începe stimularea, este important să vă relaxați și să vă pregătiți. Un duș cald sau o baie relaxantă pot ajuta la relaxarea mușchilor.

Utilizați un lubrifiant pe bază de apă pentru a face introducerea dispozitivului de masaj al prostatei mai ușoară și mai confortabilă. Instrucțiuni pas cu pas 1. Curățare Curățați bine dispozitivul de stimulare înainte și după fiecare utilizare. 2. Introducerea în anus: Găsiți o poziție confortabilă și introduceți dispozitivul încet și cu atenție. 3. Stimulare: Începeți cu mișcări delicate și creșteți treptat intensitatea și presiunea.
Dacă este disponibilă, utilizați funcția de vibrații pentru a intensifica senzațiile. 4. Scoaterea și îngrijirea: Scoateți cu grijă dispozitivul și curățați-l bine.Depozitați dispozitivul într-un loc curat și uscat. Siguranță și igienă în timpul mulsului Siguranța și igiena sunt esențiale pentru un muls și o stimulare plăcută și sigură a prostatei. Utilizați întotdeauna suficient lubrifiant pentru a evita rănile și acordați atenție semnalelor corpului dumneavoastră.Consultați un medic dacă aveți probleme de sănătate.Utilizarea lubrifiantului în timpul mulsului prostatei Utilizarea lubrifianților în timpul mulsului este esențială pentru creșterea confortului și minimizarea riscului de rănire. În MEO Shop, oferim o gamă largă de lubrifianți de înaltă calitate care au fost special dezvoltați pentru mulsul prostatei și stimularea prostatei.Iată câteva recomandări: Lubrifianți pe bază de silicon pentru mulsul prostatei Lubrifianții pe bază de silicon sunt ideali pentru o hidratare de lungă durată și mișcări fluide în timpul mulsului prostatei. Acestea nu se usucă și, prin urmare, sunt perfecte pentru sesiuni mai lungi.Un exemplu din gama noastră este lubrifiantul EZ2FUCK, care este cunoscut pentru efectul său de lungă durată și textura mătăsoasă. Lubrifianți hibrizi pentru prostată Lubrifianții hibrizi combină beneficiile lubrifianților pe bază de apă și pe bază de silicon. Acestea oferă o hidratare de lungă durată și sunt totuși ușor de îndepărtat.Lubrifiantul MANCUNT disponibil în magazinul nostru este o alegere excelentă pentru mulsul prostatei deoarece combină beneficiile ambelor tipuri de lubrifianți într-un singur produs. Lubrifianți pe bază de apă pentru mulsul prostatei Lubrifianții pe bază de apă sunt versatili și ușor de curățat deoarece sunt solubili în apă. Sunt ideale pentru pielea sensibilă și pot fi utilizate fără probleme cu prezervativele și cu toate tipurile de sisteme de masaj al prostatei.Lubrifiantul pe bază de apă AQUAMEO asigură o hidratare naturală și delicată, care asigură un confort suplimentar în timpul masajului prostatei. Sfaturi de igienă pentru masajul prostatei Curățarea dispozitivelor: Curățați bine aparatul de masaj al prostatei înainte și după fiecare utilizare. Utilizați apă caldă și un săpun blând sau un detergent special pentru jucării din magazinul nostru MEO pentru a elimina toate bacteriile și a prelungi durata de viață a dispozitivului.

Utilizarea lubrifiantului: Aplicați suficient lubrifiant pe masorul de prostată și pe zona anală. Acest lucru facilitează inserția și reduce riscul de iritare și rănire a pielii.

Un dispozitiv bine lubrifiat face masajul prostatei mai confortabil. Încet și cu atenție: Introduceți aparatul de masaj al prostatei încet și cu atenție. Acordați atenție reacțiilor corpului dumneavoastră și opriți-vă imediat dacă simțiți durere sau disconfort.

Introducerea lentă și delicată minimizează riscul de rănire și crește confortul. Ascultați-vă corpul: Atunci când vă masați prostata, este important să acordați atenție semnalelor corpului dumneavoastră. Dacă simțiți durere sau disconfort, reduceți intensitatea sau opriți stimularea.

Consultați un medic dacă aveți probleme de sănătate sau prezentați simptome neobișnuite. Luați pauze regulate: Luați pauze regulate, în special în timpul stimulării prelungite.Acest lucru oferă corpului timp să se relaxeze și reduce riscul de suprastimulare și disconfort.Produse pentru igienă în timpul mulsului prostatei În magazinul MEO veți găsi o gamă largă de produse care vă ajută să vă mențineți igiena în timpul mulsului. Detergenții noștri pentru jucării au fost special dezvoltați pentru curățarea și dezinfectarea completă a echipamentelor de muls.


Un exemplu este spray-ul INSTACLEAN de la MEO, care este ușor de utilizat și îndepărtează eficient bacteriile și germenii. Concluzie Mulsul de prostată poate fi o experiență foarte satisfăcătoare și plăcută atunci când este realizat în condiții de siguranță și igienă. Cu utilizarea corectă a lubrifianților și a măsurilor de igienă, puteți profita din plin de beneficiile mulsului prostatei, evitând în același timp rănile și disconfortul. Descoperiți gama largă de stimulatoare de prostată, lubrifianți și produse de igienă din magazinul MEO pentru a optimiza mulsul prostatei.