De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Ball gag

Buletin informativ

Ball gag 

Ball gags sunt adesea folosite pentru scenarii de dominare și supunere și pot părea puțin înfricoșătoare dacă nu le-ați mai folosit niciodată. Dar nu vă faceți griji! Ball gags sunt o modalitate excelentă de a construi încredere, de a arăta vulnerabilitate și de a vă bucura de supunerea sigură a unei sesiuni BDSM.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 15 elemente
Afișează 1 - 12 din 15 elemente

De ce să cumpărați un căluș cu bilă?

Un căluș este un instrument de bondage pe care îl puteți folosi pentru a ține gura deschisă a partenerului dumneavoastră. Deși există multe tipuri și forme diferite, călușul cu bilă este probabil cel mai cunoscut. Acesta constă într-o minge mică din plastic, cauciuc sau silicon care este fixată în gură cu ajutorul unor curele.

Gagurile sunt adesea folosite pentru jocurile de dominare și supunere și pot părea puțin înfricoșătoare dacă nu le-ați mai folosit niciodată. Dar nu vă faceți griji! Sunt o modalitate foarte bună de a construi încredere, de a-ți arăta vulnerabilitatea și de a explora supunerea în BDSM.

Dacă dominarea/supunerea nu este chiar genul tău, călușele cu bilă au totuși multe de oferit. Atunci când nu poți vorbi, instinctele tale animalice pot prelua controlul și te poți concentra pe senzațiile pe care le experimentezi. Ești interesat de umilirea erotică? Bălăcăreala neajutorată pe care o provoacă călușul cu biluțe poate fi o modalitate foarte eficientă de a te juca cu sentimentul de rușine.

Cum se folosește un căluș cu biluțe

Introduceți călușul în gură și lăsați-vă sau lăsați partenerul să regleze cureaua de cap. Asigurați-vă că bila este bine fixată în gură, dar că curelele nu sunt atât de strânse încât să fie dureroase sau greu de îndepărtat.

Nu folosiți un căluș cu bilă dacă sunteți răcit, aveți o infecție a sinusurilor sau aveți stomac deranjat. De asemenea, este foarte important să nu lăsați niciodată singură o persoană cu călușul în gură!

Călușul cu bilă crește sentimentul de neajutorare pe care îl simte supusul în timpul jocului, așa că o experiență plăcută depinde de încredere. Întrucât nu mai puteți comunica verbal, trebuie să fiți întotdeauna conștient de ceea ce simte partenerul cu căluș. Continuați să verificați și urmăriți semnele de schimbare sau dificultăți de respirație.

O persoană cu căluș nu poate folosi un Safeword să folosească un căluș. Prin urmare, este important să conveniți în prealabil asupra unei acțiuni care să îi arate partenerului dvs. că trebuie să se oprească. Dacă aveți încheieturile legate, puteți ține în mână un clopoțel pe care îl puteți suna sau un obiect, cum ar fi o cheie, pe care îl puteți scăpa sau arunca pentru a încheia rapid sesiunea.

Călușul poate provoca, de asemenea, dureri de maxilar dacă vă apucați direct de el! Când începeți să îl folosiți pentru prima dată, folosiți călușul doar pentru o perioadă scurtă de timp pentru a vă obișnui cu senzația. Din acel moment, puteți crește încet.

Alegeți călușul de gură potrivit pentru dvs.

Este important ca începătorii să înceapă cu un căluș cu bilă mică, ușor de reglat.

Poate fi benefic să alegeți un căluș respirabil dacă sunteți puțin nervos.

Nu ești fan al formei cu bilă? Atunci folosiți un căluș de mușcături în formă de melc.

Dacă aveți deja ceva mai multă experiență cu călușul, puteți încerca și un desfăcător de gură. Ai putea chiar să folosești un dildo gag pentru a te subjuga complet!

Sfaturi pentru începători cu privire la ball gags

Bucură-te de o lume de dominație și supunere cu un ball gag. Aceste accesorii de bondage simple, dar extrem de eficiente, sunt un must-have BDSM.

Deschide-ți mintea (și gura) la aceste accesorii de bondage cu ghidul nostru de ball gag.

Ce este un ball gag?

Un gag este un tip de accesoriu de bondage folosit pentru a amorți partenerul supus în timpul jocului BDSM. Deși există multe tipuri diferite de călușuri, călușul cu bilă este de departe cel mai popular. Multe cupluri sunt inițial intimidate de călușuri, dar după ce le încearcă, descoperă adesea că acestea adaugă o notă incitantă la jocul de dominare și supunere.

Călușurile cu bilă vin în diferite stiluri și cu diferite grade de constrângere. Este important să alegeți călușul potrivit pentru dumneavoastră, deoarece unele sunt potrivite pentru începători, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru iubitorii BDSM avansați.