De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Ball gag

Buletin informativ

Ball gag 

Ball gags sunt adesea folosite pentru scenarii de dominare și supunere și pot părea puțin înfricoșătoare dacă nu le-ați mai folosit niciodată. Dar nu vă faceți griji! Ball gags sunt o modalitate excelentă de a construi încredere, de a arăta vulnerabilitate și de a vă bucura de supunerea sigură a unei sesiuni BDSM.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 15 elemente
Afișează 1 - 12 din 15 elemente

De ce să cumpărați un căluș cu bilă?

Un căluș este un instrument de bondage care vă permite să țineți gura deschisă a partenerului dumneavoastră. Deși există multe tipuri și forme diferite, călușul cu bilă este probabil cel mai cunoscut. Acesta constă într-o minge mică din plastic, cauciuc sau silicon care este fixată în gură cu ajutorul unor curele.

Gagurile sunt adesea folosite pentru jocurile de dominare și supunere și pot părea puțin înfricoșătoare dacă nu le-ați mai folosit niciodată. Dar nu vă faceți griji! Sunt o modalitate foarte bună de a vă întări încrederea, de a vă arăta vulnerabilitatea și de a explora supunerea în BDSM.

Dacă dominanța/supunerea nu este chiar genul tău, călușele cu bilă au totuși multe de oferit. Dacă nu poți vorbi, instinctele tale animalice pot prelua controlul și te poți concentra pe senzațiile pe care le experimentezi. Ești interesat de umilirea erotică? Bălăcăreala neajutorată pe care o provoacă călușul cu biluțe poate fi un mod foarte eficient de a te juca cu sentimentul de rușine.

Cum se folosește un căluș cu biluțe

Introduceți călușul în gură și lăsați-vă sau lăsați partenerul să regleze cureaua de cap. Asigurați-vă că bila este bine fixată în gură, dar că curelele nu sunt atât de strânse încât să fie dureroase sau greu de desfăcut.

Nu folosiți o călușieră cu bilă dacă sunteți răcit, aveți o infecție a sinusurilor sau aveți stomacul deranjat. De asemenea, este foarte important să nu lăsați niciodată singură o persoană cu călușul în gură!

Călușul cu bilă crește sentimentul de neajutorare pe care îl simte supusul în timpul jocului, astfel încât o experiență plăcută depinde de încredere. Întrucât nu mai puteți comunica verbal, trebuie să fiți întotdeauna conștient de ceea ce simte partenerul cu căluș. Continuați să verificați și să urmăriți semnele de schimbare sau dificultăți de respirație.

O persoană cu căluș nu este capabilă să folosească un cuvânt de siguranță. Prin urmare, este important să conveniți în prealabil asupra unei acțiuni care să îi arate partenerului dvs. că trebuie să se oprească. Dacă aveți încheieturile legate, puteți ține în mână un clopoțel pe care îl puteți suna sau un obiect, cum ar fi o cheie, pe care îl puteți scăpa sau arunca pentru a încheia rapid sesiunea.

Călușul poate provoca, de asemenea, dureri de maxilar dacă mergeți direct la plin! Când începeți, folosiți călușul doar pentru o perioadă scurtă de timp pentru a vă obișnui cu senzația. De acolo puteți crește încet.

Alegerea călușului de gură potrivit pentru dumneavoastră

Este important ca începătorii să înceapă cu un căluș cu bilă mică, ușor de reglat.

Poate fi benefic să alegeți un căluș respirabil dacă sunteți puțin nervos.

Nu ești fan al formei cu bilă? Atunci folosiți un căluș de mușcătură în formă de melc.

Dacă aveți ceva mai multă experiență cu călușatul, puteți încerca și un desfăcător de gură. Ai putea chiar să folosești un dildo gag pentru a te supune complet!

Sfaturi pentru începători cu privire la călușul cu bilă

Bucură-te de o lume de dominație și supunere cu un căluș cu bilă. Aceste accesorii de bondage simple, dar extrem de eficiente, sunt un must-have BDSM.

Deschide-ți mintea (și gura) la aceste accesorii de bondage cu ghidul nostru de ball gag.

Ce este un ball gag?

Un gag este un tip de accesoriu de bondage folosit pentru a amorți partenerul supus în timpul jocului BDSM. Deși există multe tipuri diferite de călușuri, călușul cu bilă este de departe cel mai popular. Multe cupluri sunt inițial intimidate de călușuri, dar după ce le încearcă, descoperă adesea că acestea adaugă o notă incitantă la jocul de dominare și supunere.

Călușurile cu bilă sunt disponibile în diferite stiluri și cu diferite grade de bondage. Este important să alegeți călușul potrivit pentru dumneavoastră, deoarece unele sunt potrivite pentru începători, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru iubitorii BDSM avansați.