De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM Paddle

Buletin informativ

BDSM Paddle 

Mulți dintre clienții noștri preferă bătăile cu o paletă pentru BDSM (bondage, disciplină, supunere și masochism). Paletele sunt adesea folosite în sesiunile de BDSM sau de pălmuire, deoarece pot oferi o senzație puternică și intensă fără a provoca răni grave. Există diferite tipuri de palete: palete de lemn BDSM, palete din piele și palete din ...

Mulți dintre clienții noștri preferă bătăile cu o paletă pentru BDSM (bondage, disciplină, supunere și masochism). Paletele sunt adesea folosite în sesiunile de BDSM sau de pălmuire, deoarece pot oferi o senzație puternică și intensă fără a provoca răni grave. Există diferite tipuri de palete: palete de lemn BDSM, palete din piele și palete din cauciuc. Unele palete au, de asemenea, diferite texturi sau forme, cum ar fi forma unei inimi, pentru a spori senzația. În plus, unele palete au deschideri sau fante care pot face experiența și mai intensă. Alegerea paletei este o chestiune de preferințe personale și cel mai bine este să experimentați pentru a afla ce vă place.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 38 elemente
Afișează 1 - 12 din 38 elemente

Paletele BDSM sunt instrumente utilizate în activitățile BDSM (bondage, disciplină, dominație, supunere, sadism și masochism) pentru așa-numitul"joc de impact", adică pentru a da palme. Paletele sunt de obicei fabricate din lemn, piele sau plastic, iar paletele sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni.

Clienții noștri folosesc paletele BDSM din diverse motive. Pentru unii, este o formă de schimb de putere într-un context BDSM, în care partenerul dominant folosește paleta pentru a-și afirma dominația asupra partenerului supus. Pentru alții, este o modalitate de a-și testa limitele și de a experimenta senzații intense. Paletele BDSM pot fi, de asemenea, folosite ca parte a unei bătăi erotice, în care un partener plesnește fesele celuilalt cu paleta pentru a crea o excitare sexuală.

MEO oferă diferite tipuri de palete BDSM, fiecare paletă având propriile caracteristici unice. Unele dintre cele mai comune tipuri de palete sunt:

Palete din lemn: Acesta este cel mai tradițional tip de paletă folosit în BDSM. Paletele MEO sunt de obicei fabricate din lemn de esență tare, cum ar fi stejarul, cireșul sau arțarul și pot fi netede sau pot avea o suprafață texturată.

Palete din piele: Aceste palete sunt fabricate din piele și pot avea o suprafață netedă sau texturată. Paletele din piele sunt de obicei mai flexibile decât cele din lemn, ceea ce le face mai confortabile la utilizare.

Palete din plastic: Aceste palete sunt fabricate din plastic dur și sunt de obicei mai puțin costisitoare decât paletele din lemn sau din piele. Ele pot avea o suprafață netedă sau texturată.

Palete din cauciuc: Aceste palete sunt fabricate din cauciuc și sunt de obicei mai flexibile decât paletele din lemn sau din plastic. Aceste palete de spanking pot avea o suprafață netedă sau texturată.