De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Lubrifiant anal

Buletin informativ

Lubrifiant anal 

Cu acești lubrifianți anali moderni, puteți evita durerea în timpul sexului anal. Lubrifiantul nostru anal are proprietăți speciale care fac ca sexul anal să fie și mai distractiv.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 27 elemente
Afișează 1 - 12 din 27 elemente

Lubrifiantul anal este necesar pentru a face sex anal într-un mod relaxat și fără prea multă durere. Sexul anal fără lubrifiant anal special este posibil, dar poate fi extrem de dureros. Lubrifianții noștri anali ajută cuplurile să se bucure mai mult de sexul anal.

Spre deosebire de vagin, anusul nu produce umiditate naturală, care este importantă pentru a face sex. În acest scop, există lubrifianți anali care pot fi folosiți pentru a aplica umezeală în anus pentru a face posibil sexul anal. În acest caz, nu mai contează dacă se folosește sau nu prezervativul, deoarece cu gelul lubrifiant anal, actul sexual este de obicei posibil fără probleme. Lubrifiantul anal face ca sexul anal să fie cu totul mai relaxat și mai ușor. Prin urmare, este foarte recomandat să folosiți un astfel de lubrifiant anal, mai ales în calitate de începător sau de persoană neexperimentată.

Este posibil să faci sex anal fără lubrifiant anal?

Sexulanal fără lubrifiant anal este posibil în principiu, dar, mai ales pentru cuplurile neexperimentate, poate fi foarte dureros și inconfortabil. Atunci când faceți sex anal fără lubrifiant anal, aveți nevoie de răbdare și de o anumită pregătire. Nu este posibilă penetrarea anală directă a unei femei sau a unui bărbat fără ca ea sau el să simtă durere. Mușchiul sfincterului ar trebui să fie dilatat cu ajutorul degetelor, astfel încât să fie mai ușor de penetrat anal.

Un butt plug, dacă este disponibil, poate fi, de asemenea, de ajutor. Pentru aceasta, anusul trebuie umezit cu salivă, astfel încât penetrarea să fie posibilă fără prea multă durere. În general, sexul anal fără lubrifiant anal este destul de fezabil, dar nu este recomandat, deoarece, mai ales pentru cuplurile neexperimentate, poate provoca multă durere, ceea ce face ca sexul să fie inconfortabil și nu plăcut.

Care este diferența față de un lubrifiant normal?

Diferiți producători din întreaga lume, inclusiv MEO, au dezvoltat lubrifianți anali speciali pentru sexul anal, care sunt exact adaptați la nevoile iubitorilor de sex anal. În cazul acestor lubrifianți anali, s-a acordat o atenție deosebită pentru a se asigura că pelicula lubrifiantă produsă este foarte groasă și că proprietățile de alunecare durează mult timp, astfel încât este garantată o distracție extinsă în timpul sexului anal.

Între timp, pe piață există și lubrifianți anali cu ingrediente precum lidocaina. Acest ingredient activ are un efect anestezic și contracarează durerea. Un produs special pentru sexul anal nu este absolut necesar. Cel mai bun mod de a afla este să testați dacă vi se potrivește mai bine un lubrifiant anal cu ingrediente active precum lidocaină sau un lubrifiant anal convențional.

Cât de mult lubrifiant anal ar trebui să folosesc pentru sexul anal?

În acest caz, nu există o regulă generală. Unele cupluri preferă atunci când există doar o cantitate mică de lubrifiant anal - altora le place foarte mult senzația când este extrem de umed datorită unei cantități mari de lubrifiant anal. Apropo, contează dacă folosiți lubrifiant anal pe bază de apă sau pe bază de silicon. Cu lubrifiantul anal pe bază de silicon, trebuie să folosești mult mai puțin decât cu lubrifiantul anal pe bază de apă.

În cele din urmă, este important să te simți confortabil în timpul sexului anal, indiferent de cantitatea de lubrifiant anal pe care o folosești. Este o chestiune de gust dacă folosești puțin sau mult lubrifiant anal în timpul sexului anal. În caz de îndoială, ar trebui să folosești puțin mai mult, pentru că astfel ești în siguranță în ceea ce privește durerea. Puteți apoi să folosiți mai puțin data viitoare, dacă a fost prea mult lubrifiant anal pentru dumneavoastră. Multe cupluri pur și simplu variază cantitatea de lubrifiant anal pe care o folosesc, ceea ce le oferă o mare varietate în sexul anal.

Ce face un lubrifiant anal bun?

Un lubrifiant anal bun se caracterizează în primul rând prin faptul că este de mare ajutor în timpul actului sexual anal. Acesta ar trebui să faciliteze penetrarea și să facă sexul plăcut și nedureros pentru cuplu. O altă caracteristică a unui lubrifiant anal bun este lubrifierea de lungă durată, adică faptul că lubrifiantul menține umezeala anusului pentru o perioadă mai lungă de timp.

În cazul lubrifianților anali inferiori, umezeala nu durează mult timp și trebuie să reaplicați mereu lubrifiant anal. Un lubrifiant de înaltă calitate nu provoacă mâncărimi și nu miroase neplăcut. Lubrifianții anali de la MEO sunt alegerea perfectă. În cel mai bun caz, un lubrifiant anal pentru sexul anal este insipid și inodor. Atunci când cumpărați lubrifiant anal, ar trebui să acordați întotdeauna atenție recenziilor, astfel încât să obțineți un lubrifiant bunși să nu trebuie să vă deranjați cu o calitate slabă. Lubrifiantul anal de înaltă calitate costă, de obicei, mai mult decât un lubrifiant anal de calitate mai slabă, dar, mai ales pentru sexul anal, ar trebui să merite banii pentru tine.

Este lubrifiantul anal potrivit și pentru sexul vaginal?

În principiu, lubrifianții anali sunt potriviți și pentru actul sexual vaginal. Există multe geluri care sunt potrivite pentru ambele. Diferența dintre diverși lubrifianți constă în principal în valoarea pH-ului. Unii lubrifianți anali conțin substanțe speciale care ameliorează durerea și sunt anestezice. Aceste geluri nu sunt necesare pentru actul sexual vaginal.

Cel mai bine este să consultați magazinul online MEO și să aflați despre întreaga gamă de lubrifianți anali diferiți, deoarece toți lubrifianții anali sunt prezentați și explicați acolo. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să folosiți un lubrifiant anal și pentru actul sexual vaginal. Cel mai important lucru este să vă simțiți bine, să vă distrați în timpul sexului și pur și simplu să vă bucurați. Apropo, avem, de asemenea, o gamă largă de spray-uri blowjob și chiar un spray inovator deep throat!