De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bandă Bondage

Buletin informativ

Bandă Bondage 

O sesiune de bondage nu poate fi completă fără această bandă multifuncțională. Banda noastră de bondage poate fi folosită, de exemplu, pentru călușare sau legare. Folosiți-vă imaginația pentru a descoperi posibilități infinite! Banda de bondage MEO este neadezivă, astfel încât o puteți folosi pe tot corpul pentru BDSM fără teama de a vă smulge p...

O sesiune de bondage nu poate fi completă fără această bandă multifuncțională. Banda noastră de bondage poate fi folosită, de exemplu, pentru călușare sau legare. Folosiți-vă imaginația pentru a descoperi posibilități infinite! Banda de bondage MEO este neadezivă, astfel încât o puteți folosi pe tot corpul pentru BDSM fără teama de a vă smulge părul atunci când îndepărtați banda.

Mai mult
Afișează 1 - 7 din 7 elemente
Afișează 1 - 7 din 7 elemente

Banda noastră de bondage este un tip de bandă adezivă multifuncțională care este adesea folosită în practicile BDSM pentru a fixa, lega sau imobiliza corpul unei persoane. Este o bandă adezivă realizată de obicei din PVC sau din materiale similare, care poate fi înfășurată cu ușurință în jurul corpului unei persoane pentru a crea un efect debondage.

Oferim bandă bondage în diferite culori, lungimi și lățimi. Unele dintre cele mai comune tipuri sunt:

 • Bandă bondage standard: acesta este cel mai comun tip de bandă bondage și este folosită pentru a lega, restricționa mișcarea sau restricționa corpul unei persoane. Banda de bondage poate fi înfășurată în jurul corpului într-o varietate de moduri pentru a obține o varietate de efecte.
 • Bandă bondage autoadezivă: acest tip de bandă bondage are adeziv pe o parte, ceea ce face mai ușor de aplicat și de îndepărtat. Este adesea folosită pentru un bondage rapid și ușor.
 • Bandă bondage imprimată: Acest tip de bandă bondage vine în diferite modele sau imprimeuri, cum ar fi modelele de leopard sau zebră, și este folosită în scopuri estetice.


Avantajele utilizării benzii bondage:

 • Banda bondage este ușor de folosit și de îndepărtat
 • Banda bondage poate fi tăiată la orice lungime sau lățime
 • Banda bondage este relativ ieftină
 • Banda bondage nu se lipește de piele sau de păr
 • Banda bondage poate fi folosită pentru a obține o varietate de efecte și poziții.


Dezavantaje ale utilizării benzii bondage:

 • Banda bondage poate fi incomodă dacă este aplicată pe o perioadă lungă de timp
 • Banda bondage poate provoca iritații ale pielii sau erupții cutanate în anumite circumstanțe
 • Banda bondage poate deveni mai puțin aderentă în timp
 • Banda bondage nu este potrivită pentru bondage de suspendare sau bondage greu.


Este important să rețineți că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a folosi banda bondage, ar trebui să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să folosiți un cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu utilizarea benzii bondage, cum ar fi leziuni circulatorii sau nervoase, și să aveți întotdeauna o modalitate de a elibera rapid persoana, dacă este necesar. Este important să supravegheați circulația, respirația și starea de bine a persoanei legate și să vă asigurați că banda bondage nu a fost aplicată prea strâns sau restrictiv.