De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bandă Bondage

Buletin informativ

Bandă bondage transparentă

Banda noastră de bondage transparentă pe rolă are o lungime de 20 de metri și oferă multe avantaje față de folia stretch sau folia adezivă, care este adesea folosită pentru bondage.

Mai multe informații

3696/00

disponibil

    Mai multe informații

    Banda noastră bondage transparentă pe rolă are o lungime de 20 de metri și oferă multe avantaje față de folia stretch sau folia adezivă, care este adesea folosită pentru bondage.

    Această bandă bondage de înaltă calitate pe rolă este un accesoriu BDSM indispensabil atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Banda de bondage de la MEO ® este rapid la îndemână și asigură o fixare fiabilă în timpul unei sesiuni BDSM.

    Banda de bondage de la MEO ® poate fi folosită nu numai pentru a lega încheieturile și gleznele partenerului dvs. pentru a-i restricționa libertatea de mișcare, ci este ideală și pentru a lega ochii partenerului dvs., deoarece se lipește doar de ea însăși și nu de piele sau păr. Banda bondage este accesoriul BDSM perfect, în special pentru o sesiune în aer liber sau în timpul călătoriilor, deoarece este ușor de depozitat și transportat. Acest lucru înseamnă că vă puteți lega partenerul de un copac în pădure, de exemplu, fără să vă faceți griji cu privire la frânghii, carabiniere sau cârlige. Banda bondage deschide multe posibilități creative atunci când vă legați. Dați frâu liber imaginației!

    Cum se utilizează banda bondage transparentă?

    Banda bondage este rapidă și ușor de utilizat. Pur și simplu tăiați cu foarfeca cantitatea necesară de bandă bondage de pe rolă și distracția bondage poate începe!

    Ce este special la banda bondage transparentă?

    Banda bondage este elastică, suplă și se lipește doar de ea însăși, nu și de piele sau păr. Banda bondage poate fi folosită pentru a înfășura și fixa mâinile sau picioarele rapid și ușor, fără a trage de păr sau de piele. Banda noastră de bondage este ideală pentru jocuri erotice de bondage de toate tipurile. După utilizare, banda bondage poate fi îndepărtată în cel mai scurt timp, fără a lăsa reziduuri.

    Ce trebuie să am în vedere cu banda bondage transparentă?

    Banda bondage este reutilizabilă dacă este folosită cu atenție. După utilizare, este suficient să o ștergeți cu apă și săpun blând, să o lăsați să se usuce și să o înfășurați din nou cu grijă.

    Bandă bondage colorată:

    Banda noastră bondage este disponibilă în negru, roșu, roz, roz, argintiu, violet și galben, precum și în transparent.

    Alte detalii:

    • Bandă bondage pe o rolă de 20 de metri.
    • Diverse culori disponibile
    • Banda bondage de la MEO® facilitează realizarea fanteziilor bondage fără noduri complicate. Pelicula lucioasă fără strat adeziv se lipește doar de ea însăși - nu și de piele sau păr. Banda de bondage este potrivită pentru legarea sau pentru călușarea erotică, ca o bandă pentru ochi și complet pentru mumificare. După utilizare, banda bondage poate fi rulată din nou și utilizată ori de câte ori este nevoie.
    • Ușor de îndepărtat: Se desface și se rulează rapid, fără a lăsa reziduuri.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Top

    Top Qualität

      Scrieți-vă propria recenzie

      Bandă bondage transparentă

      Bandă bondage transparentă

      Banda noastră de bondage transparentă pe rolă are o lungime de 20 de metri și oferă multe avantaje față de folia stretch sau folia adezivă, care este adesea folosită pentru bondage.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      7 alte articole din aceeași categorie: