De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Asslock

Buletin informativ

Asslock 

Descoperiți combinația de neegalat de erecții mai puternice și stimulare anală cu fundurile noastre premium! Fie că sunteți un începător în căutarea unui impuls suplimentar sau un cunoscător experimentat în căutarea unor senzații noi, veți găsi garantat cel perfect în magazinul nostru de pe Asslock. De la clanțe clasice din silicon până la clanț...

Descoperiți combinația de neegalat de erecții mai puternice și stimulare anală cu fundurile noastre premium! Fie că sunteți un începător în căutarea unui impuls suplimentar sau un cunoscător experimentat în căutarea unor senzații noi, veți găsi garantat cel perfect în magazinul nostru de pe Asslock. De la clanțe clasice din silicon până la clanțe cu vibratoare încorporate și clanțe gonflabile pentru senzații extreme, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți duce momentele intime la următorul nivel.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 23 elemente
Afișează 1 - 12 din 23 elemente

Asslocks sunt o combinație între un plug anal și un inel pentru penis care poate oferi senzații intense. Numele "Asslock" este o combinație a cuvintelor englezești pentru fund și lacăt și descrie destul de bine funcția de bază a acestei jucării sexuale pentru bărbați. Plugul anal este introdus în anus, iar inelul pentru cocoș este plasat în jurul axei penisului și/sau a testiculelor. În acest fel, două elemente de stimulare sunt combinate într-o singură jucărie sexuală, care întărește simultan erecția și crește plăcerea anală.

Există o varietate de produse Asslock în magazinul online MEO, care diferă în ceea ce privește dimensiunea, forma, materialul și funcțiile suplimentare. Iată câteva exemple:

Clasicul Asslock constă într-un simplu inel de sculă din silicon sau metal, care este conectat prin intermediul unei bare la un plug anal la fel de simplu. Aceste modele sunt adesea foarte robuste și pot fi folosite atât de începători, cât și de utilizatori experimentați.

Vibratorul Asslock: Unele asslocks au vibratoare încorporate în plugul anal, care pot adăuga plăcere anală. Aceste modele pot fi adesea controlate prin intermediul unei telecomenzi sau al unei aplicații pentru smartphone și oferă o varietate de modele și intensități de vibrații.

The Inflatable Asslock: Cu aceste asslocks, plugul anal poate fi umflat pentru a obține un diametru mai mare. Acest lucru permite ajustarea individuală a mărimii și poate duce la senzații mai intense.

The metal asslock : Aceste modele sunt fabricate din metal și, prin urmare, oferă o senzație foarte diferită față de omologii lor din silicon. De asemenea, acestea sunt adesea mai grele, ceea ce poate duce la o stimulare suplimentară.

The Asslock cu stimulator de prostată : Unele modele au o formă specială care poate stimula prostata atunci când este introdus plugul anal. Acest tip Asslock poate fi deosebit de interesant pentru bărbații cărora le place efectul de stimulare a prostatei.

Ca și în cazul tuturor jucăriilor sexuale, este important să acordați atenție igienei și siguranței atunci când folosiți pluguri pentru fund. Printre altele, acest lucru înseamnă că Asslock trebuie să fie curățate temeinic înainte și după utilizare și că trebuie folosit întotdeauna un lubrifiant adecvat.