De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

Informații privind plata securizată

 

 

Aveți posibilitatea de a alege între diferite metode de plată.

 

 

 

Cu MEO sunteți întotdeauna flexibil

În calitate de client, puteți plăti la MEO prin PayPal, contra factură în avans sau contra ramburs. Bineînțeles, oferim și plata cu cardul de credit. Din păcate, nu putem oferi plăți parțiale sau plăți în rate.

Veți găsi informații despre diferitele metode de plată la rubricile Plata prin transfer bancar (factură în avans), Plata ramburs și Plata cu cardul de credit.

 

Plata prin transfer bancar (factură în avans)

Oferim această formă de plată pentru toți clienții. În acest caz, transferați valoarea facturii în contul nostru, așa cum se menționează în confirmarea comenzii:

Instrucțiuni de plată

Vă rugăm să transferați suma de pe factură după ce ați primit confirmarea noastră de comandă prin e-mail. Bunurile vor fi expediate imediat după primirea plății.

 

Livrare prin ramburs

Plata ramburs este posibilă în Germania și în unele țări din Uniunea Europeană.

Pur și simplu achitați suma de pe factură direct la livrator.

 

Plata prin PayPal

Oferim această formă de plată pentru toți clienții.

 

Plata cu cardul de credit

Dacă doriți, putem debita suma facturii pe cardul dvs. de credit la livrare. De obicei, contul dvs. va fi debitat în următorul ciclu de facturare al instituției de card de credit. Acceptăm Master Card, American Express și VISA.

În procesul de comandă, selectați cardul de credit ca metodă de plată. În pasul următor, vă rugăm să introduceți detaliile cardului de credit. Din motive de securitate, la introducerea datelor vă solicităm și numărul de verificare a cardului (CVV2- și CVC2) imprimat pe spatele cardului.

Nu acceptăm carduri de debit (Visa Electron, Carte Bleue, Switch, Delta, etc.). Clienții care au doar carduri de debit au la dispoziție și alte metode de plată ( plata ramburs-în UE- și plata prin transfer bancar (factură în avans)-în întreaga lume-)

 

Dar angajamentul nostru față de securitatea dumneavoastră merge chiar mai departe:

 

Stocăm detaliile cardului dumneavoastră de credit doar în scopul tranzacției în cauză, astfel încât va trebui să le introduceți din nou la fiecare achiziție. De asemenea, dispunem de un certificat digital propriu pentru criptarea transmiterii datelor și folosim pentru procesarea tranzacțiilor serviciile unei renumite companii specializate în tranzacții de plată electronică. Puteți găsi măsuri de securitate suplimentare la rubrica Informații de securitate dintr-o privire.

Numărul de verificare a cardului CVV2 și CVC2

 

Pentru a procesa plățile cu carduri de credit Visa sau Mastercard, avem nevoie de o informație suplimentară: numărul de verificare a cardului CVV2 sau CVC2. Acest număr din 3 cifre se află pe spatele cardului de credit. Numărul CVV2 din 3 cifre este tipărit cu caractere italice inversate imediat deasupra benzii de semnătură de pe spatele cardului dumneavoastră. În mod normal, numărul cardului dvs. se află chiar în fața acestuia. Avem nevoie doar de ultimele 3 cifre ale acestui număr (restul cifrelor sunt doar o repetare a numărului cardului de credit).

Codul de verificare a cardului (CVV2 / VISA - CVC2 / Mastercard) este o caracteristică de securitate pentru cardurile de credit. Este o cifră de control din trei cifre care se află pe spatele cardului de credit. Această nouă caracteristică de securitate previne utilizarea de detalii falsificate sau furate ale cardului de credit și fraudele cu carduri de credit asociate.

Numărul de verificare a cardului CVV2/CVC2 asigură faptul că persoana care face achiziția este în realitate în posesia cardului de credit și nu doar în posesia unei chitanțe de cumpărare sau a numărului cardului. Cifrele nu sunt stocate pe banda magnetică și nu pot fi calculate din numărul cardului de credit.