De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Pompe pentru penis

Buletin informativ

Pompe pentru penis 

Bine ați venit la MEO - magazinul dvs. online pentru pompe de penis eficiente! Oferim o gamă largă de pompe de penis de înaltă calitate Bathmate și Dr. Cock pentru a vă ajuta să vă măriți dimensiunea penisului și să vă îmbunătățiți viața sexuală.

Subcategorii

  • Hidropompele inovatoare de la Bathmate oferă o opțiune minunată pentru mărirea penisului. Aici veți găsi gama completă la prețuri accesibile.

  • Un penis lung, gros și tare este dorința majorității bărbaților. Dr Cock îndeplinește această dorință de a avea un penis foarte mare cu pompa sa excelentă de vid pentru mărirea penisului.

Bine ați venit la MEO - magazinul dvs. online pentru pompe de penis eficiente! Oferim o gamă largă de pompe de penis de înaltă calitate Bathmate și Dr. Cock pentru a vă ajuta să vă măriți dimensiunea penisului și să vă îmbunătățiți viața sexuală.

Pompele noastre de penis sunt ușor de utilizat și oferă rezultate rapide. Acestea pot crește dimensiunea și duritatea penisului pentru a vă îmbunătăți experiența sexuală. Fie că sunteți în căutarea unui penis mai mare sau a unei erecții mai bune, avem soluția perfectă pentru dvs.

Bathmate și Dr. Cock sunt două dintre cele mai cunoscute mărci din industria pompelor de penis. Suntem mândri să avem aceste mărci în gama noastră și să oferim cele mai bune produse clienților noștri.

La MEO, discreția și securitatea sunt prioritățile noastre de top. Oferim o livrare rapidă și discretă și opțiuni de plată sigure. Echipa noastră prietenoasă și bine informată de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea.

Deci, ce mai așteptați? Consultați gama noastră de pompe pentru penis Bathmate și Dr Cock și găsiți produsul perfect pentru dumneavoastră. Cu MEO vă veți îmbunătăți performanța sexuală și veți câștiga mai multă încredere în dormitor.


Un penis lung, gros și tare este dorința majorității bărbaților. Dr. Cock îndeplinește această dorință de a avea un penis foarte mare prin excelenta sa pompă de vid pentru mărirea penisului.

 

Extinderea și mărirea penisului prin intermediul pompelor pentru penis este o metodă ieftină, extrem de plăcută și, mai ales, eficientă, cunoscută de ani de zile și folosită cu succes de mulți bărbați. Bărbații din întreaga lume au încredere în sistemul de succes Dr. Cock, o metodă eficientă și nedureroasă de mărire a penisului, deoarece conduce rapid la succesul dorit.

 

Ce poate face o pompă pentru penis?

 

O pompă de penis pentru mărirea penisului creează o presiune negativă în cilindru în timpul pompării. Acest lucru asigură că sângele se colectează în penis și se creează o erecție. În combinație cu un inel pentru penis, o pompă pentru penis oferă o erecție care poate dura foarte mult timp. Penisul este foarte tare și pare mult mai mare. Pompa de penis este o jucărie sexuală incitantă, dar poate fi folosită și ca un ajutor pentru disfuncția erectilă.

 

O pompă de penis mărește penisul?

 

Pompele pentru penis sunt concepute pentru a face penisul să fie erect imediat înainte de sex. Prin utilizarea unei pompe pentru penis, puteți obține o alungire a penisului, precum și o creștere a circumferinței penisului. Rigiditatea penisului este, de asemenea, mult mai puternică decât în cazul unei erecții normale.

 

Cum se utilizează corect o pompă pentru penis?

 

O pompă de penis pentru mărirea penisului trebuie să se potrivească perfect pe penis. Atunci când este în erecție, penisul trebuie să se potrivească în cilindru fără să se lovească de pereții cilindrului de vid. Prin urmare, cilindrul de vid trebuie să fie cu 1-2 centimetri mai mare decât penisul în erecție. Dacă penisul se lovește de peretele cilindrului, acest lucru este adesea perceput ca fiind neplăcut.

 

După ce ați găsit o pompă pentru mărirea penisului de dimensiunea potrivită, puneți pompa de penis. Cu ajutorul pompei, dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră puteți crea o presiune negativă în cilindru și urmăriți cum se umflă penisul. Pentru a preveni ca penisul să devină flasc imediat după ce pompa este îndepărtată, vă rugăm să folosiți un inel pentru penis. Acest lucru asigură faptul că staza de sânge și, astfel, erecția continuă.

 

Poate o pompă pentru penis să ajute în cazul disfuncției erectile?

 

Bineînțeles că poate! O pompă pentru penis poate fi considerată un ajutor împotriva disfuncției erectile. Cu toate acestea, aceasta provoacă o erecție doar direct după utilizare. Cauza disfuncției erectile nu este rezolvată de o pompă pentru penis. Cu toate acestea, este un substitut natural pentru stimulatorii sexuali farmaceutici.

 

De câte ori pe zi pot folosi o pompă de penis pentru mărirea penisului?

 

Nu există o limită de timp în ceea ce privește numărul de ori pe zi în care puteți utiliza o pompă de penis pentru mărirea penisului. Puteți decide singur cât de des doriți să vă bucurați de o erecție tare.

 

Pompă de penis pentru mărirea penisului:

 

Pompele de penis, numite și pompe de vid, au fost adesea recomandate de medici sau urologi în trecut pentru a trata problemele de potență. Dar pompele de penis nu mai sunt doar ajutoare medicale sau ajutoare mecanice pentru erecție. Ele sunt, de asemenea, folosite din ce în ce mai des ca jucării sexuale, de exemplu prin încorporarea lor în preludiu pentru a obține un penis tare și mai repede. Bineînțeles, cu un antrenament regulat, puteți avea ca scop și alungirea penisului sau creșterea circumferinței acestuia. Dar mărirea penisului nu este singurul efect pe care îl poate oferi o pompă de penis. Aceasta servește și ca un masturbator în timpul masturbării, mimând o felație. De asemenea, se simte extrem de stimulant atunci când sângele curge în țesutul erectil prin presiune negativă. Sfat pentru preludiu: Lasă-ți partenerul să facă pompare. Pentru ca erecția să dureze cât mai mult timp, vă recomandăm să purtați inele pentru penis sau manșoane pentru penis care prelungesc efectul de stază a sângelui. Dacă doriți să vă concentrați mai mult pe antrenamentul erotic cu pompa de penis, puteți folosi, de asemenea, creme speciale, cum ar fi EXTREME DELAY de la MEO ® sau un expandator de penis ca supliment.

 

Sfaturi de cumpărare pentru pompele de penis - Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați o pompă de penis

 

O pompă pentru penis este disponibilă în diferite dimensiuni și modele. Aceasta se plasează pe penis și, în funcție de model, puteți crea apoi o presiune negativă cu o pompă manuală sau o pompă automată sau electrică. Această presiune negativă îți face penisul mai plin, mai tare și mai mare. Cele mai multe pompe sunt transparente și au imprimată o scală centimetrică pe ele. Acest lucru vă permite să vă măsurați succesul cu antrenamentul regulat. Pentru un antrenament intensiv al penisului, există pompe pentru penis cu indicatori de presiune care vă permit să creșteți presiunea pas cu pas. Pentru a ușura introducerea penisului, puteți utiliza și un lubrifiant solubil în apă, cum ar fi Aquameo.

 

Utilizarea unei pompe pentru penis pentru a mări penisul

 

Pompele pentru penis vă pot oferi un penis mai plin, mai tare și, mai ales, mai lung, dacă faceți exerciții fizice în mod regulat. Acestea sunt potrivite pentru bărbații care doresc să crească lungimea și grosimea penisului. Pompa de penis poate fi, de asemenea, un instrument bun dacă doriți să vă faceți penisul mai tare și mai lung. Antrenarea regulată a penisului vă oferă mai multă încredere în sine și veți avea parte de ore intense alături de partenerul dumneavoastră.

 

Utilizarea și curățarea unei pompe pentru penis

 

Antrenamentul regulat al penisului este important pentru a obține un succes pe termen lung. Acest lucru poate dura câteva luni. La început, nu ar trebui să folosiți pompa de penis mai mult de aproximativ 10 minute. De îndată ce devine inconfortabil, ar trebui să vă opriți. În timp, puteți utiliza pompa de penis pentru mai mult timp și, bineînțeles, de mai multe ori pe zi. După utilizare, puteți clăti pompa de penis cu apă caldă și săpun și o puteți lăsa să se usuce bine.