De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bijuterii BDSM

Buletin informativ

Bijuterii BDSM 

Fie că este vorba de coliere, brățări, inele sau inelul lui O. Avem o selecție convingătoare de bijuterii BDSM cu o simbolistică clară.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 28 elemente
Afișează 1 - 12 din 28 elemente

Bijuteriile BDSM sunt un tip de bijuterii purtate în comunitatea BDSM ca simbol al intereselor sau al participării la acest stil de viață. Acestea includ brățări, coliere, inele, cercei și alte tipuri de bijuterii.

Bijuteriile BDSM prezintă adesea simboluri sau motive asociate cu cultura BDSM și fetișistă, cum ar fi gulere, cătușe, lacăte, chei, lanțuri și alte elemente utilizate în activitățile BDSM. Unele simboluri comune sunt simbolul infinitului, care reprezintă dragostea eternă, angajamentul sau legătura veșnică dintre stăpân și sclav; cheia, care reprezintă posesia sau puterea; lacătul, care reprezintă proprietatea sau controlul; lacătul și zgarda, care reprezintă supunerea și posesia; și inima, care reprezintă dragostea și devotamentul.

Bijuteriile BDSM pot fi purtate de toți membrii comunității BDSM, indiferent de rolul sau de sexul acestora. Unele persoane din comunitatea BDSM poartă bijuterii BDSM ca simbol al angajamentului lor în acest domeniu, în timp ce alții le poartă ca simbol al statutului lor de relație. De asemenea, unele persoane din comunitatea BDSM poartă bijuterii BDSM ca formă de autoexprimare sau pentru a semnala celorlalți că sunt interesați de activitățile BDSM.

Există diferite tipuri de bijuterii BDSM pentru diferite roluri și activități BDSM. De exemplu, o zgardă poate fi purtată de un sclav sau o sclavă ca simbol al supunerii și al supunerii față de partenerul dominant, sau un stăpân sau o stăpână poate purta o zgardă pentru a arăta că deține controlul asupra sclavului sau sclavului, sau o brățară sau un inel poate fi purtat de o persoană dominantă sau de un stăpân pentru a-și arăta puterea și controlul asupra partenerului supus.

Bijuteriile BDSM pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv piele, metal și chiar sticlă. Unele bijuterii BDSM sunt, de asemenea, realizate din metale prețioase și decorate cu pietre prețioase, ceea ce le face să fie articole de lux și de înaltă calitate.

Este important de știut că activitățile BDSM trebuie să fie consensuale și sigure și că toate părțile trebuie să fie clare în ceea ce privește limitele lor. De asemenea, este important de știut că bijuteriile BDSM ar trebui purtate în conformitate cu acordul dintre părți și respectate în comunitatea BDSM.