De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Vibratoare

Buletin informativ

Vibratoare 

Un vibrator aduce varietate în viața ta sexuală, fie că este vorba de un vibrator anal sau de un vibrator pentru punctul G.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 130 elemente
Afișează 1 - 12 din 130 elemente

Vibratoarele sunt o jucărie sexuală electromecanică care poate fi fabricată din diferite materiale și care vibrează cu ajutorul unuia sau mai multor motoare. Vibratoarele sunt jucării sexuale care pot fi folosite atât de bărbați, cât și de femei. Vibratoarele sunt folosite pentru a stimula diferite părți ale corpului și zona intimă - vaginală, clitoridiană, anală și peniană.

Atunci când cumpărați un vibrator, asigurați-vă că acesta este fabricat din silicon medical, prietenos cu pielea. Sunt disponibile atât vibratoare cu baterii, cât și reîncărcabile. Acestea din urmă sunt adesea puțin mai ieftine și sunt potrivite în special pentru începătorii care doresc să încerce un vibrator. De obicei, vibratoarele reîncărcabile sunt, de asemenea, rezistente la apă, astfel încât le puteți folosi fără probleme în baie sau la duș.

Ce tipuri de vibratoare există?

La MEO, distingem vibratoarele în funcție de modul în care sunt folosite sau de partea corpului pe care o stimulează:

 • Vibratorul clasic: Acest vibrator are, de obicei, un ax drept care este folosit pentru a stimula femeile pe cale vaginală. Vibratoarele clasice sunt potrivite în special pentru începătorii care doresc să încerce o jucărie sexuală.
 • Vibratorul Lay-on: Aceste vibratoare, de cele mai multe ori plate, de formă anatomică, sunt folosite pentru stimularea externă. Femeia le poate folosi pentru stimularea clitorisului în timpul sexului solo sau în timpul actului sexual. De asemenea, un vibrator lay-on poate fi folosit pentru a stimula testiculele, axul penisului sau sfârcurile partenerului în timpul preludiului.
 • Vibratorul Rabbit: Acest vibrator are două brațe de stimulare - unul mic pentru clitoris și unul mai mare care se introduce pe cale vaginală. În acest fel, femeile pot fi răsfățate în două puncte fierbinți în același timp.
 • Vibratoare pentru punctul G: Caracteristic acestor vibratoare este axul puternic curbat. Acesta se introduce în vagin. Vârful vibratorului este îndreptat spre buric. Vârful curbat este masat împotriva peretelui vaginal superior cu o presiune ușoară pentru a stimula punctul G.
 • Vibratoare cu degetul: După cum sugerează și numele, aceste vibratoare mici pot fi trase pe degete. Acest lucru le face foarte versatile și flexibile pentru a fi folosite în timpul actului sexual sau al masturbării. Vibratoarele de degete sunt potrivite pentru stimularea externă atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Vibratoare pentru prostată: Stimulatoarele de prostată sau dildo-urile pentru prostată oferă o plăcere unică! Aceste vibratoare au o formă specială pentru a stimula prostata și punctul P. "Punctul G masculin", care se află la aproximativ 5-7 cm în spatele anusului și care provoacă senzații extraordinare, este, din păcate, adesea prea puțin luat în seamă. Cu ajutorul vibratoarelor pentru prostată, puteți oferi acestui centru de plăcere masculin atenția pe care o merită!
 • Vibratorul pentru penis: Bărbații își pot stimula și ei penisul cu vibrații puternice. Ca și masturbatoarele, vibratoarele pentru bărbați au adesea o carcasă cu o deschidere în care se introduce penisul. Aceste jucării sexuale oferă impulsuri vibratorii și ritmice pentru mai multă intensitate în timpul sexului solo.
 • Vibratorul de cuplu: Vibratoarele de cuplu au adesea o formă de C, cu capătul îngust introdus în vagin, în timp ce capătul mai gros se sprijină pe clitoris. Femeia poartă jucăria în timpul actului sexual. În timpul sexului vaginal, ambii parteneri simt vibrațiile - perfect pentru culminele comune.
 • Vibratorul anal: Există diferite vibratoare pentru anus. Cele mai multe au formă conică, ca un dop anal, ceea ce facilitează inserția. Există, de asemenea, vibratoare anale cu un ax curbat, care sunt destinate în principal bărbaților și sunt folosite pentru a masa prostata. Aceste vibratoare ajung la punctul G al bărbatului în mod specific prin vârful curbat.
 • Mini-vibrator: Un mini-vibrator este mic și perfect pentru a fi folosit în deplasare! Mini-vibratoarele sunt disponibile în aproape toate categoriile de vibratoare. Datorită dimensiunii lor compacte, acestea sunt tovarășii perfecți de călătorie.
 • Vibrator cu telecomandă: Plăcere fără mâini - asta oferă vibratoarele cu telecomandă. Cu ajutorul telecomenzii, nu trebuie să vă mai jucați cu vibratorul pentru a schimba diferitele programe. Așa-numitele vibro-ochiuri sunt vibratoare mici care se introduc vaginal sau antal și se controlează cu o telecomandă radio. Ele sunt considerate o jucărie populară pentru cupluri. Femeia sau bărbatul poartă micul ou vibrator în interiorul său, în timp ce partenerul ține telecomanda în mână - indiferent dacă se află în aer liber sau între patru pereți.
 • Vibratoare controlate prin aplicații: De la apariția aplicațiilor și a smartphone-urilor, vibratoarele controlate prin aplicații și-au făcut loc și pe piața jucăriilor sexuale. Unele dintre aceste aplicații oferă posibilitatea de a vibra vibra vibratoarele pe distanțe mari. Acest lucru este ideal pentru cuplurile care se află într-o relație la distanță, de exemplu. Unul dintre cei doi parteneri poate folosi aplicația pentru a controla vibrațiile care îl răsfață pe partenerul său de aproape oriunde din lume.
 • Aparate de masaj de perete: Aceste jucării sexuale pot fi folosite pentru masaj, dar și pentru stimularea punctelor de stimulare externe. Vibratoarele au de obicei un mâner lung și un cap de masaj rotund care vibrează, masează și stimulează puternic.


Ce ar trebui să caut atunci când cumpăr un vibrator?

Lubrifiant: Majoritatea vibratoarelor pe care le puteți comanda aici, la MEO, sunt fabricate din silicon de înaltă calitate. Din acest motiv, vă recomandăm să folosiți un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo. Un lubrifiant pe bază de silicon sau uleiuri pot deteriora materialul siliconic și îl pot dizolva.

Curățare: Vibratoarele sunt de obicei ușor de curățat cu puțină apă și săpun. În cazul vibratoarelor rezistente la stropire, asigurați-vă că nu intră apă în carcasă. Spray-urile de curățare, cum ar fi VERYCLEAN sau INSTACLEAN, au o formulă specială antibacteriană care curăță ușor materialul.

Care este diferența dintre un vibrator și un dildo sau un pulsator?

Vibratoarele și dildo-urile sunt jucării sexuale clasice care au adesea o formă similară cu cea a dildo-urilor. Principala diferență este că dildo-urile nu vibrează. Ele sunt un produs ideal pentru începătorii care vor să încerce o jucărie sexuală.

Pulsatoarele sunt un tip foarte special de vibrator. Nu numai că vibrează, dar imită și mișcările de împingere, exact ca în timpul sexului real. Sunt potrivite pentru oricine care are deja ceva mai multă experiență cu jucăriile sexuale.