De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri duble

Buletin informativ

Dildo-uri duble 

Un dildo dublu umple extrem de bine toate orificiile. Sexul cu un dildo dublu este de două ori mai distractiv, aduce un nou impuls și mai multă varietate în viața ta sexuală.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 20 elemente
Afișează 1 - 12 din 20 elemente

Ce este un dildo dublu?

 

Care este diferența dintre un dildo dublu și un dildo convențional? De fapt, numele vă spune deja! Un dildo dublu este o jucărie sexuală cu două capete și un corp flexibil sau curbat. Cu un dildo dublu te poți distra singur sau împreună cu partenerul tău. Acesta este modul în care mulți dintre clienții noștri aduc o nouă energie și mai multă varietate în viața lor amoroasă cu partenerul lor.

 

Cumpărați un dildo mare sau un dildo dublu?


Cu un dildo XXL sau un dildo gigant, dvs. și partenerul dvs. veți experimenta un extaz anal sau vaginal complet satisfăcător. Puteți obține o experiență similară și cuun dildo anal sau un dildo desilicon, în timp ce dildourile duble vă pot duce cu adevărat la limită. Sex cvasi pur! Doar un dildo mare XXL sau un dildo gonflabil promite aceeași plăcere. Alegerea perfectă a unui dildo anal depinde întotdeauna de gustul tău personal.

 

Dildo dublu pentru femeie sau dildo dublu pentru bărbat

 

Dildo-urile duble sau dildo-urile pentru parteneri pot fi de obicei introduse vaginal și anal în același timp sau pot fi folosite pentru penetrarea simultană a ambilor parteneri. Atât anal + anal, vaginal + vaginal sau anal + vaginal. Utilizatorii antrenați îndoaie împreună un dildo dublu astfel încât AMBELE capete să poată fi introduse într-o singură deschidere a corpului.

 

Cele două capete ale unui dildo dublu pot diferi considerabil, astfel încât diferite preferințe pot fi satisfăcute cu o singură jucărie. În mod ideal, ambii parteneri își vor primi banii dacă un dildo dublu are un gland gros pe o parte și un diametru mai mic pe cealaltă parte.

 

Bărbații cărora le place să experimenteze ar trebui să încerce cu siguranță antrenamentul plăcut cu câteva bile anale sau bile de dragoste.

 

Cum se folosește un dildo dublu?

 

Lubrifiantul potrivit pentru sexul cu un dildo dublu este foarte important. Pentru introducerea unui dildo anal sau a unui dildo partener, vă recomandăm lubrifianții noștri solubili în apă, cum ar fi Aquameo sau Anal Push pentru sex anal. Bineînțeles, puteți folosi și un dildo de sticlă cu un lubrifiant pe bază de silicon. În magazinul nostru online de dildo-uri veți găsi, desigur, și un spray decongestionant anal, așa-numitul EXTREMEO. Acest spray vă permite să introduceți un dildo XXL sau un dildo mare pentru bărbați fără durere.

 

Din cauza lungimii și a circumferinței sale, introducerea unui dildo mare poate fi un pic mai dificilă la început. Procedați încet și ușor și adoptați o poziție confortabilă care să vă permită să vă întindeți corpul și să vă deschideți anusul. Încercați acum să vă întindeți pe spate, cu o pernă (sau perna de dragoste MEO) sub fund și cu picioarele ridicate și desfăcute.

 

Pentru o poziție corectă și împotriva semnelor de oboseală în timp ce sunteți luată pe cale anală cu un dildo dublu sau vă distrați în timpul sexului solo: MEO Fuck & Play sling de la MEO oferă un sprijin eficient și confortabil datorită celei mai înalte calități. Pernele bine căptușite ale hamului din piele moale Latigo înfășoară gâtul și spatele genunchilor pentru o penetrare foarte profundă. Datorită mai multor catarame, hamul poate fi reglat individual. Două inele în D din oțel de pe părțile laterale vă permit chiar să atașați cătușe. În acest fel vă puteți bucura de dildo-ul dublu extrem de confortabil.

 

Este cu siguranță recomandabil să începeți cu un dildo dublu mai mic, de exemplu un dildo dublu de sticlă , și să ajungeți la calibrele mai mari. După ce ați introdus partea de dildo dublu cu diametrul cel mai gros, corpul dumneavoastră ar trebui să se fi relaxat, astfel încât să vă puteți bucura acum în liniște de senzațiile produse de dildo. Mulți dintre clienții noștri preferă să rotească vibratorul în interiorul corpului lor pentru a atinge toate zonele erogene interne (punctul P sau punctul G), în timp ce alții preferă mișcările de împingere cu vibratorul dublu.

 

Este un dildo dublu una dintre jucăriile sexuale tipice pentru homosexuali?

 

Un dildo dublu în fund îi face și pe bărbați destul de fericiți! În comunitatea gay, dildourile duble sunt foarte populare ca jucării sexuale gay. Mai ales dildo-urile noastre duble mari sunt comandate în transportul erotic online MEO. Așa-numitul nostru șarpe anal, pe care îl avem în mai multe dimensiuni, sau dildo-urile noastre din categoria "dildo extrem de mare cu două capete" de la Crackstuffers, DEEP'R și HAM'R Dildos sunt apreciate.

 

 

Comandați dildo dublu online - în toate culorile, formele și materialele

 

La fel ca și dildo-urile normale și dildo-urile anale, dildo-urile duble sunt disponibile în cele mai frumoase modele, cele mai lungi lungimi și forme neobișnuite, precum și într-o varietate de materiale. Fie că sunt fabricate din aluminiu, oțel inoxidabil, ABS, vinil sau silicon - majoritatea dildourilor duble de la MEO sunt absolut prietenoase cu pielea și hipoalergenice. Designul și dimensiunile sunt la fel de variate. Oferim dildo-uri duble sau strap on-uri în toate culorile și formele.

 

Erotism pur: Dildo dublu de la MEO

 

Fie în pat, la duș sau în vacanță - dildourile duble pot fi folosite oriunde aveți chef. Datorită flexibilității sau formei sale curbate, zonele tale erogene (de exemplu, punctul G sau prostata) sunt răsfățate cu o precizie precisă. Și pentru că dildourile duble permit penetrarea anală simultană a ambilor "participanți", nimeni nu trebuie să se uite la celălalt în timpul sexului solo.

Toată lumea ar trebui să încerce un dildo dublu pentru sex sau sex solo

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să te bucuri de o dublă penetrare sau de sex în sandwich, vei adora un dildo dublu! Îți recomandăm în special vibratorul dublu cu vibrație, vibratorul dublu Lelo PicoBong Transformer. Două motoare puternice răsfață ambii parteneri (sau orificii) în același timp.