De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Masturbatoare pentru bărbați

Buletin informativ

Masturbatoare pentru bărbați 

Știm ce își doresc cu adevărat bărbații! Descoperiți masturbatoare de înaltă tehnologie și multe altele. Comandați acum discret la MEO și beneficiați de garanția noastră de orgasm!

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 90 elemente
Afișează 1 - 12 din 90 elemente

Cei care nu au un partener sau pur și simplu preferă să se masturbeze pot recurge la diversele noastre masturbatoare. În timp ce pentru femei sunt disponibile în principal dildo-uri și vibratoare, pentru bărbați există o varietate de masturbatoare și chiar aparate de muls. Masturbatoarele sunt concepute pentru a stimula penisul și pentru a crește plăcerea sexuală până la punctul culminant. Masturbatoarele pot fi concepute foarte diferit, de la o replică detaliată a unui orificiu al corpului, ca o păsărică de buzunar și până la obiecte abstracte care stimulează penisul cu funcții tehnice. Cea mai recentă generație de masturbatoare cu control prin aplicații este, de asemenea, foarte interesantă.

Lasă-te inspirat de cele mai noi produse și descoperă jucăria sexuală supremă pentru bărbați. Fără vibrații, dar undele de presiune te duc la orgasme pe care nu le știai până acum. Sau împărtășiți plăcerea masturbării cu partenerul sau cu prietenii datorită aplicației noastre de masturbare.

Mărci populare de masturbatoare și accesorii

MEO are o gamă variată de masturbatoare în gama sa. În rândul bărbaților, marca Tenga este foarte populară. Producătorul japonez de masturbatoare se concentrează în principal pe masturbatoare de unică folosință, care au integrat un lubrifiant de înaltă calitate și reprezintă plăcerea perfectă pentru fiecare bărbat aflat în mișcare. Marca CRUIZR reprezintă masturbatoare de înaltă calitate într-un segment de preț accesibil. Masturbatoarele Autoblow vă oferă senzații realiste și satisfacție intensă datorită motorului încorporat care reproduce o mișcare de urcare și coborâre. Între timp, marca extrem de cunoscută Fleshlight este faimoasă pentru masturbatoarele care seamănă cu forma unor torțe și care sunt uneori modelate după anusul vedetelor porno. Pentru mulți bărbați, un Fleshlight este pur și simplu jucăria sexuală perfectă. De asemenea, neobișnuită este și mașina noastră de muls pentru bărbați, care este la ea acasă la clienții noștri din întreaga lume. Această mașină de sex specială suge, suge și suge până când nu te mai poți opri. Mii de clienți mulțumiți numesc, de asemenea, mașina noastră "mașina de muls pentru penis" - pentru că aduce pe TOȚI - fie că doriți sau nu - la orgasm și suge până și ultima picătură de spermă din voi. Aproape că nu ai nevoie de alte accesorii pentru a folosi un masturbator. Cu toate acestea, sunt importante un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau Stroke de la MEO și spray-ul VERYCLEAN pentru curățarea regulată.

Masturbatoare pentru bărbați:

Masturbarea masculină este actul de stimulare sexuală a propriului penis pentru excitare sexuală sau pentru alte tipuri de plăcere sexuală. Este o parte obișnuită și normală a sexualității masculine. În masturbare, un bărbat își poate stimula penisul cu mâinile sau cu un obiect, cum ar fi o jucărie sexuală.

Un masturbator masculin este o jucărie sexuală concepută special în scopul masturbării masculine. Este un dispozitiv care simulează senzația de act sexual și poate fi folosit pentru a crește plăcerea sexuală. Există mai multe tipuri de masturbatoare masculine, printre care:

1. Stroker: Acestea sunt dispozitive portabile care cuprind penisul și au o fixare strânsă. Ele pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi siliconul, cauciucul sau alte materiale moi, și adesea au un interior texturat pentru a simula senzația de sex vaginal sau anal.

2. Manșoane: Asemănătoare cu stroboscoapele, manșoanele sunt tuburi în care se introduce penisul. Unele manșoane au un design mai complex, cu diferite texturi, nuduri și caneluri pentru o stimulare suplimentară.

3. Păsărici de buzunar: Acestea sunt masturbatoare mici și la îndemână în formă de vagin sau anus. Adesea sunt fabricate dintr-un material moale, realist și au un interior texturat pentru o stimulare suplimentară.

4. Masoare de prostată: Acestea sunt jucării sexuale concepute special pentru stimularea prostatei. De obicei, sunt introduse în anus și au o formă curbată care vizează prostata pentru a oferi plăcere maximă.

5. Cupe de masturbare: Acestea sunt similare cu mângâietorii, dar sunt de obicei concepute pentru a fi utilizate cu un lubrifiant și pot avea o funcție de aspirare pentru a crea o senzație asemănătoare cu cea de vid.

Este important de știut că, deși aceste dispozitive pot fi un plus de plăcere pentru experiența sexuală, ele trebuie utilizate în siguranță și în condiții de igienă. Acest lucru înseamnă că trebuie să folosiți un lubrifiant pe bază de apă și să curățați jucăria cu apă și săpun sau cu un detergent pentru jucării sexuale după fiecare utilizare.