De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulare electrică

Buletin informativ

Stimulare electrică 

Electrosex dela soft la hard: În timpul electrosexului, toate zonele posibile ale corpului sunt intens stimulate prin curent de stimulare sau electrostimulare. O senzație excitantă pe care veți dori să o experimentați din nou și din nou.

Subcategorii

 • Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, cunoscută sub numele de bagheta violetă, trimite mii de flash-uri mici de la dispozitivul de sticlă strălucitoare la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternică este setată Violet Wand și de atașamentul folosit, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură urâtă. Acest lucru vă permite să experimentați o stimulare care variază de la ușoară la dureroasă, combinată cu efecte vizuale impresionante și poate chiar înfricoșătoare.

 • Experimentați electrostimularea intensă cu produsele de la E-Stim Systems, experții în electrosex. Descoperiți dispozitive de e-stimulare de înaltă calitate pentru toate nivelurile de experiență, combinate cu sfaturi de specialitate și transport sigur.

 • Cu un accent puternic pe design, tehnologie și experiența utilizatorului, produsele ElectraStim oferă o combinație unică de plăcere și performanță care se adresează atât începătorilor, cât și utilizatorilor experimentați. Gama de produse se întinde de la kituri entry-level până la dispozitive complexe, toate atent concepute pentru a oferi o experiență sigură, plăcută și eficientă.

 • Mystim - E-Stim - Pedeapsă sau recompensă. Tu decizi: Vă vom aduce la orgasm cu ajutorul curentului de stimulare și al e-stim. Cufundați-vă în lumea fascinantă a electrosexului.

 • Dispozitivele noastre de stimulare a curentului eliberează sentimente complet noi, excitate și de nedescris. Electrosexul chiar nu poate fi comparat cu nicio altă formă de joc erotic. Sentimentele care pot apărea în urma stimulării electrice sunt pur și simplu minunate.

 • Bine ați venit la MEO Shop, experții dumneavoastră în electrostimulare anală! În categoria "electrostimulare anală", vă oferim o selecție extinsă de produse care să vă ajute să vă realizați fanteziile și să aveți parte de experiențe unice și incitante. Haideți să ne scufundăm împreună în lumea fascinantă a electrostimulării anale și să descoperim numeroasele posibilități.

 • Totul pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Atingeți orgasmul cu inelul nostru de stimulare cu curent pentru penis, inelul pentru electro testicule sau E-Stim Humbler.

 • Stimularea electrică a mameloanelor este o formă fascinantă și versatilă de stimulare erotică care folosește impulsuri electrice specifice pentru a crea senzații unice de plăcere. Această metodă folosește dispozitive speciale și electrozi pentru a stimula terminațiile nervoase sensibile ale sfârcurilor, rezultând senzații intense și excitante.

 • În lumea electrostimulării BDSM, tehnologia avansată întâlnește experimentul intim. Este o aventură erotică în care sunt evocate diverse senzații prin stimulare electrică. Aceasta poate fi o senzație plăcută de furnicături, vibrații pulsatorii sau împingeri intense care acoperă un spectru larg de senzații sexuale. Electrostimularea BDSM face posibilă experimentarea intensității curenților electrici și, astfel, reglarea intensității și profunzimii senzațiilor.

 • Bine ați venit în lumea electrostimulării erotice - aici, în magazinul MEO, veți găsi tot ceea ce vă dorește inima. În categoria "Accesorii pentru electrostimulare erotică", am reunit o varietate de accesorii indispensabile pentru ca tu să poți trăi aventurile tale electrizante în siguranță, confortabil și cu plăcere maximă.

 • Bine ați venit în lumea fascinantă a electrostimulării vaginale, un domeniu incitant al stimulării sexuale care vă permite să experimentați senzații complet noi și unice. Dacă sunteți în căutarea unei metode intense și variate de satisfacție, electrostimularea vaginală ar putea fi exact ceea ce vă trebuie.

E-stim este electrosex cu garanție de orgasm

 

Așadar, sunteți interesat de e-stimulare. Foarte bine. Ați ajuns la locul potrivit la MEO.

 

E-stim înseamnă stimulare electrică și devine din ce în ce mai popular și în afara comunității BDSM.

 

Există o mulțime de nervi în zona ta intimă - mult mai mulți decât în alte locuri, motiv pentru care ești atât de sensibilă acolo - și cu un dispozitiv de stimulare a curentului de stimulare corect reglat și cu jucăriile sexuale e-stim adecvate, poți stimula fiecare dintre acești nervi din corpul tău sau din corpul partenerului tău până la punctul de extaz absolut.

 

Acest lucru funcționează la fel de bine atât de unul singur, cât și în cuplu (sau în trei) și există o întreagă gamă de stiluri de joc pentru amândoi, care uneori te ajută să ajungi la orgasm rapid și violent, iar alteori te poți bucura ore în șir de o senzație de furnicături blânde care se răspândesc încet pe tot corpul. Așa cum vă place, așa cum vă doriți sau așa cum puteți suporta.

 

Ce este electrosex, e-stimularea bărbatului și e-stimularea femeii

 

Electrosexul sau electrostimularea erotică este încorporarea impulsurilor electronice în actele sexuale. Este denumită și electrostimulare erotică sau e-stim. Dispozitivele necesare în acest sens sunt adesea denumite jucării e-stim, dispozitive de stimulare a curentului sau dispozitive de e-stimulare.

 

Termenul de electrosex reprezintă o gamă largă și incitantă care poate varia de la preludiu blând până la penetrare intensă și orgasme de lungă durată. Clienții MEO cu experiențe de electrosex raportează o mare plăcere și senzații incredibile și minute de "tremur orgasmic".

 

Este electrosexul periculos?

 

Dispozitivele de electrosex de la MEO îndeplinesc un standard ridicat și sigur. Dispozitivele noastre cu curent de stimulare provin inițial din domeniul aparatelor TENS, acestea fiind utilizate în domeniul medical de câteva decenii, de exemplu pentru întărirea musculaturii și stimularea nervilor. Electrosexul sau electrostimularea erotică nu este, prin urmare, periculoasă, ci pur și simplu se joacă cu stimularea nervoasă, deoarece aceasta are loc oricum în corpul dumneavoastră. În cazul electrosexului, acești stimuli sunt doar amplificați și utilizați în mod specific pentru zonele erotizate ale corpului.

 

Pentru toate tipurile de jocuri de electrostimulare este necesară, de obicei, o combinație între un dispozitiv de stimulare a curentului și jucării electrice suplimentare care pot fi conectate la dispozitiv. Selecția de la MEO este largă, fiind deosebit de populare stimularea electrică a penisului, curentul de stimulare pentru prostată, dar și dopurile cu curent de stimulare sau un dilatator electric pentru uretră. Accesoriile de stimulare pentru sfârcuri , sfârcuri sau stimuli care pot fi atașați la penis și testicule se numără, de asemenea, printre cele mai populare jucării electrice. Electrozii Estim sunt incluși în fiecare dispozitiv de stimulare cu curent de stimulare MEO și pot fi, de asemenea, achiziționați din nou și din nou în magazinul online MEO.

 

 

Vibrator cu curent de stimulare - vibrator electrosex

 

Un vibrator estim de la MEO este ușor de utilizat și nu necesită cabluri suplimentare. Acesta este echipat cu propriul generator de impulsuri și suprafețe conductoare, iar intensitatea electrostimulării erotice poate fi ușor reglată cu ajutorul diferitelor moduri de răsfăț preprogramate. Așadar, este modalitatea perfectă de a vă provoca, dumneavoastră sau altora, un orgasm electrosexual prin simpla apăsare a unui buton, fie ușor, fie rapid și intens.

 

Instrucțiuni Electrosex

 

Vă recomandăm să vă familiarizați mai întâi cu dispozitivul de electrostimulare "în afara corpului". Cel mai bun mod de a face acest lucru este să experimentați mai întâi un pic cu jucăria electronică în mână. Ar trebui să țineți un e-toy sau o jucărie care este conectată la un dispozitiv de electrostimulare cu ambele mâini - astfel încât ambii poli/suprafețe conductoare să aibă contact cu pielea.

 

Apoi porniți curentul de stimulare/porniți dispozitivul e-stim. Nu vă faceți griji, de obicei, e-toy-urile și dispozitivele de e-stimulare pornesc întotdeauna automat la o intensitate scăzută. Este logic să vă familiarizați cu impulsurile și stimulii cu ajutorul mâinilor și să încercați diferite intensități înainte de a utiliza dispozitivul estim pe zone erotice precum penisul sau anusul. Curentul care curge este distribuit uniform pe palmele mâinilor și, în general, atunci când există un contact de suprafață cu pielea. Dacă atingeți ambii poli cu doar două vârfuri de degete, curentul care curge se concentrează pe două zone mici (vârfurile degetelor) și devine brusc mai intens. Așadar, nu vă alarmați și, dacă este posibil, evitați suprafețele mici de contact.

 

Gel pentru dispozitive de electrosex și de stimulare cu curent electric

 

Pentru electrosex și electrostimulare erotică, recomandăm întotdeauna utilizarea de lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi lubrifiantul nostru Aquameo, astfel încât curentul să fie condus în mod optim. Cunoscătorii folosesc gelul de contact optim estim de la MEO numit "E-Shock" pentru curentul de stimulare. Acest gel pe bază de apă are proprietăți speciale care sporesc și mai mult conductivitatea.