De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulare electrică

Buletin informativ

Stimulare electrică 

Electrosex dela soft la hard: În timpul electrosexului, toate zonele posibile ale corpului sunt intens stimulate prin curent de stimulare sau electrostimulare. O senzație excitantă pe care veți dori să o experimentați din nou și din nou.

Subcategorii

  • Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, numită Violet Wand, trimite mii de flash-uri mici de la atașamentul de sticlă luminoasă la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternic este setat Violet Wand și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură de ac. Acest lucru vă oferă o stimulare de la tandru la dureros, combinată cu efecte vizuale impresionante și poate chiar înfricoșătoare.

  • Experimentați electrostimularea intensă cu produsele de la E-Stim Systemsexperții în electrosex. Descoperiți dispozitive de e-stimulare de înaltă calitate pentru toate nivelurile de experiență, combinate cu sfaturi de specialitate și transport sigur.

  • Mystim - E-Stim - pedeapsă sau recompensă. Dumneavoastră decideți: Vă aducem la orgasm cu curent de orez și e-stimulare. Plonjați în lumea fascinantă a electrosexului.

  • Dispozitivele noastre de stimulare a curentului eliberează sentimente complet noi, excitate și de nedescris. Electrosexul chiar nu poate fi comparat cu nicio altă formă de joc erotic. Sentimentele care pot apărea în urma stimulării electrice sunt pur și simplu minunate.

  • Bine ați venit la MEO Shop, experții dumneavoastră în electrostimulare anală! În categoria "electrostimulare anală", vă oferim o selecție extinsă de produse care să vă ajute să vă realizați fanteziile și să aveți parte de experiențe unice și incitante. Haideți să ne scufundăm împreună în lumea fascinantă a electrostimulării anale și să descoperim numeroasele posibilități.

  • Totul pentru electrostimularea penisului și a testiculelor - de la moale la tare. Cu inelul nostru de stimulare curent pentru penis, inelul electric pentru testicule sau E-Stim Humbler până la orgasm.

  • De la tandru la tare, cleștele, cleștele și ventuzele noastre stimulează sfârcurile prin electrostimulare. Curentul de stimulare nu a fost niciodată atât de excitat ....

  • În lumea electrostimulării BDSM, tehnologia avansată întâlnește experimentul intim. Este o aventură erotică în care sunt evocate diverse senzații prin stimulare electrică. Aceasta poate fi o senzație plăcută de furnicături, vibrații pulsatorii sau împingeri intense care acoperă un spectru larg de senzații sexuale. Electrostimularea BDSM face posibilă experimentarea intensității curenților electrici și, astfel, reglarea intensității și profunzimii senzațiilor.

  • Bine ați venit în lumea electrostimulării erotice - aici, în magazinul MEO, veți găsi tot ceea ce vă dorește inima. În categoria "Accesorii pentru electrostimulare erotică", am reunit o varietate de accesorii indispensabile pentru ca tu să poți trăi aventurile tale electrizante în siguranță, confortabil și cu plăcere maximă.

  • Bine ați venit în lumea fascinantă a electrostimulării vaginale, un domeniu incitant al stimulării sexuale care vă permite să experimentați senzații complet noi și unice. Dacă sunteți în căutarea unei metode intense și variate de satisfacție, electrostimularea vaginală ar putea fi exact ceea ce vă trebuie.

E-stimularea este electrosex cu garanție de orgasm

 

Deci sunteți interesat de E-Stim. Asta e minunat. Ați venit la locul potrivit la MEO.

 

E-stim înseamnă stimulare electrică și devine din ce în ce mai popular în afara comunității BDSM.

 

Există o mulțime de nervi în zona ta intimă - mult mai mulți decât în alte locuri, motiv pentru care ești atât de sensibilă acolo - și cu un dispozitiv de stimulare a curentului de stimulare reglat corespunzător și cu jucăriile sexuale E-Stim adecvate, poți stimula fiecare dintre acești nervi din corpul tău sau din corpul partenerului tău până la punctul de extaz absolut.

 

Acest lucru funcționează la fel de bine atât singur, cât și în perechi (sau în trei) și există o întreagă gamă de stiluri de joc pentru ambele, care uneori te ajută să ajungi la orgasm rapid și violent, iar alteori te poți bucura ore în șir de o senzație de furnicături blânde care se răspândesc încet pe tot corpul. Exact așa cum îți place, așa cum îți dorești sau așa cum poți suporta.

 

Ce este electrosexul, e-stim man și e-stim woman?

 

Electrosexul sau electrostimularea erotică este includerea impulsurilor electronice în actele sexuale. Mai este denumită și electrostimulare erotică sau e-stim. Dispozitivele necesare în acest sens sunt adesea denumite jucării e-stim, dispozitive de stimulare a curentului sau dispozitive de e-stimulare.

 

Termenul de electrosex reprezintă o gamă largă și incitantă care poate merge de la preludiu tandru la penetrare intensă și până la orgasme de lungă durată. Clienții MEO cu experiențe de electrosex raportează o mare plăcere și senzații incredibile și "tremurături de orgasm" care durează minute în șir.

 

Este electrosexul periculos?

 

Dispozitivele de electrosex de la MEO sunt de un standard ridicat și sigur. Dispozitivele noastre cu curent de stimulare provin inițial din domeniul aparatelor TENS, deoarece acestea sunt utilizate în domeniul medical, de exemplu pentru întărirea mușchilor și stimularea nervilor, de câteva decenii. Electrosexul sau electrostimularea erotică nu este, prin urmare, periculoasă, ci pur și simplu se joacă cu stimulii nervoși așa cum au loc oricum în corpul dumneavoastră. În cazul electrosexului, acești stimuli sunt pur și simplu amplificați și utilizați în mod specific pentru părțile erotizate ale corpului.

 

Pentru toate tipurile de joc care implică electrostimulare, este de obicei necesară o combinație între un dispozitiv cu curent de stimulare și electro-jucării suplimentare care pot fi conectate la dispozitiv. Selecția de la MEO este mare, deosebit de populare sunt, de exemplu, stimularea electrică a penisului, curentul de stimulare pentru prostată, dar și dopurile cu curent de stimulare sau un dilatator electric pentru uretră. Accesoriile de stimulare pentru sfârcuri , sfârcuri sau bucle de stimulare care pot fi atașate la penis și testicule se numără, de asemenea, printre cele mai populare jucării electrice. Electrozii Estim sunt incluși în fiecare dispozitiv de stimulare cu curent de stimulare MEO și pot fi, de asemenea, achiziționați din nou și din nou de la MEO în magazinul online.

 

 

Vibrator cu curent de stimulare - vibrator electrosex

 

Un vibrator estim de la MEO este ușor de utilizat și nu necesită cabluri suplimentare. Acesta este echipat cu propriul generator de impulsuri și suprafețe conductoare, iar intensitatea electrostimulării erotice poate fi ușor reglată prin intermediul diferitelor moduri de răsfăț preprogramate. Așadar, este o introducere perfectă pentru a vă aduce pe dumneavoastră sau pe alții la orgasmul electrosexual ușor sau mai degrabă rapid și intens, prin simpla apăsare a unui buton.

 

Instrucțiuni Electrosex

 

Vă recomandăm să vă familiarizați mai întâi cu dispozitivul de stimulare cu curent "în afara corpului". Cel mai bun mod de a face acest lucru este să experimentați puțin cu e-toy-ul în mână în prealabil. Ar trebui să țineți un e-toy sau o jucărie care este conectată la un dispozitiv de electrostimulare cu ambele mâini - astfel încât ambii poli/suprafețe conductoare să aibă contact cu pielea.

 

Apoi porniți curentul de stimulare/dispozitivul E-stim. Nu vă faceți griji, de obicei, e-toy-urile și dispozitivele de e-stimulare pornesc întotdeauna automat la o intensitate scăzută. Este logic să vă familiarizați cu impulsurile și stimulii cu mâinile și să încercați diferite intensități înainte de a utiliza dispozitivul estim pe zone erotice precum penisul sau anusul. Curentul este distribuit uniform pe palmele mâinilor și, în general, atunci când pielea este în contact cu întreaga suprafață. Dacă atingeți ambii poli cu doar două vârfuri de degete, curentul care curge este concentrat pe două zone mici (vârfurile degetelor) și devine brusc mai intens. Așadar, nu vă speriați și, dacă este posibil, evitați suprafețele mici de contact.

 

Gel pentru dispozitive de electrosex și de stimulare a curentului electric

 

Pentru electrosex și electrostimulare erotică, recomandăm întotdeauna utilizarea de lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi lubrifiantul nostru Aquameo, astfel încât curentul să fie condus în mod optim. Pentru curentul de stimulare, cunoscătorii merg direct la gelul de contact optim pentru stimulare de la MEO numit "E-Shock". Acest gel pe bază de apă are proprietăți speciale care sporesc și mai mult conductivitatea.