De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Coliere BDSM

Buletin informativ

Coliere BDSM 

O zgardă BDSM simbolizează supunerea absolută într-o relație BDSM. Avem numeroase gulere BDSM din piele, neopren și oțel. Relaxați-vă și bucurați-vă de pierderea controlului în bondage cu o zgardă BDSM cu o potrivire perfectă, realizată din piele, neopren sau oțel. Gulerele noastre BDSM sunt confortabile, durabile și de lungă durată. Gulerele BD...

O zgardă BDSM simbolizează supunerea absolută într-o relație BDSM. Avem numeroase gulere BDSM din piele, neopren și oțel. Relaxați-vă și bucurați-vă de pierderea controlului în bondage cu o zgardă BDSM cu o potrivire perfectă, realizată din piele, neopren sau oțel. Gulerele noastre BDSM sunt confortabile, durabile și de lungă durată. Gulerele BDSM cu sistem de blocare pot fi o modalitate minunată de a face experiențele BDSM incitante și intime și mai intense.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 61 elemente
Afișează 1 - 12 din 61 elemente

Coliere BDSM: Bucurați-vă de pierderea controlului în bondage!

Colierele BDSM de la MEO sunt realizate în diferite culori și modele, precum și din diferite materiale, cum ar fi piele, neopren, imitație de piele sau oțel. Aceste gulere sunt folosite în BDSM ca simbol al posesiei, al supunerii sau pentru a lega partenerul pasiv.

 

Zgardă BDSM din piele:

 

Un guler BDSM din piele este unul dintre cele mai populare accesorii bondage. Gulerele BDSM din piele naturală sunt rezistente și durabile și au un aspect clasic care îi atrage pe mulți dintre clienții noștri. Un guler BDSM din piele este, de obicei, reglabil în mărime, iar gulerele BDSM sunt fabricate de noi în diferite lățimi și modele pentru a se potrivi unei game largi de nevoi.

 

Colier BDSM din neopren:

 

Gulerele BDSM din neopren sunt o alternativă mai modernă în bondage. Aceste gulere sunt adesea mai ușoare și mai respirabile decât cele din piele, ceea ce le face confortabile pentru a fi purtate pentru perioade mai lungi de timp. sunt, de asemenea, de obicei mai puțin costisitoare decât gulerele din piele, ceea ce poate fi un considerent pentru unii dintre clienții noștri.

 

Guler BDSM din piele artificială:

 

Un guler BDSM din imitație de piele este o opțiune alternativă care oferă un aspect și o senzație similară cu cea a pielii reale, dar fără costuri sau preocupări etice asociate cu utilizarea produselor de origine animală. Aceste gulere B DSM sunt, de obicei, mai ieftine decât gulerele BDSM din piele naturală și pot fi o alegere bună pentru vegani sau pentru persoanele conștiente din punct de vedere etic.

 

Guler BDSM din oțel:

 

Un guler BDSM din oțel este cea mai durabilă și mai rezistentă versiune a unui guler BDSM. Gulerele din oțel oferă o formă mai intensă de bondage și sunt adesea folosite în variante mai avansate de BDSM. Gulerele de oțel BDSM pot fi blocate, ceea ce le face o modalitate eficientă de a asigura o supunere completă.

 

MEO este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse de bondage și produce multe tipuri diferite de gulere BDSM, inclusiv:

 

  • Gulere de zi: acesta este un guler BDSM care poate fi purtat în public fără a atrage atenția. Un astfel de guler BDSM este adesea mai discret decât alte tipuri de gulere și poate fi purtat pe tot parcursul zilei.
  • Gulerbondage: Un guler bondage este conceput special pentru sesiunile BDSM. Astfel de gulere pot fi proiectate mai elaborat sau pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi puncte de fixare pentru lese sau lanțuri de oțel.
  • Coliere de sclavde la MEO: O zgardă de sclav este o zgardă BDSM concepută pentru a semnala supunerea completă a sclavului. Gulerele de sclav sunt de obicei mai restrictive decât alte tipuri de gulere și pot fi blocate.

 

Fabricarea colierelor BDSM:

 

O zgardă BDSM se confecționează în diferite moduri, în funcție de material și de design. Gulerele BDSM din piele sau imitație de piele pot fi cusute, lipite sau nituite, în timp ce gulerele BDSM din neopren pot fi turnate sau formate la cald. Gulerele BDSM din oțel sunt, de obicei, forjate, sudate sau înșurubate. Indiferent de material și de construcție, este important ca gulerele BDSM să fie bine făcute și sigure pentru utilizare. Acest lucru este garantat de MEO, unul dintre cei mai renumiți producători de accesorii BDSM, încă din 1997.

 

Magazinul nostru online de bondage oferă multe tipuri diferite de gulere BDSM:

 

 

La ce este folosită o zgardă BDSM?

 

Femeile și bărbații folosesc gulerele BDSM pentru o varietate de motive, în funcție de dorințele și preferințele lor individuale. Mai jos am enumerat câteva motive pentru utilizarea gulerelor BDSM:

 

  • Simbol de proprietate: un guler poate fi folosit într-o relație BDSM ca semn de proprietate, partenerul dominant fiind proprietarul, iar partenerul supus fiind posesorul.
  • Semn de atașament: Pentru unele persoane, zgarda este un semn de atașament față de relația sau dinamica lor BDSM.
  • Supunere și supunere: O zgardă BDSM poateservi ca simbolal supunerii și al ascultării, partenerul supus purtând zgarda ca o reamintire a rolului său.
  • Intimitate și conexiune: Purtarea unei zgardă BDSM poate crea un sentiment de intimitate și conexiune între parteneri, deoarece simbolizează o înțelegere și o încredere comună.
  • Stimularea sexuală: Mulți dintre clienții noștri consideră că purtarea unui guler poate fi o experiență erotică, adăugând la entuziasmul și intensitatea unei sesiuni BDSM.
  • Satisfacție psihologică: Purtarea unui guler BDSM poate oferi un sentiment de satisfacție psihologică pentru unele persoane, deoarece îndeplinește dorința de a fi dominat sau controlat.
  • Experiență senzuală: Senzația de a purta un guler în jurul gâtului poate fi o experiență absolut senzuală, care sporește senzațiile fizice și emoționale în timpul unei sesiuni BDSM.

 

În general, utilizarea gulerelor BDSM poate intensifica experiența BDSM pentru cei interesați de putere și supunere. Cu toate acestea, este important de reținut că utilizarea gulerelor BDSM trebuie să fie întotdeauna consensuală, sigură și respectuoasă și că partenerii implicați trebuie să comunice clar și să stabilească limite.

 

Coliere BDSM de la MEO. Ce face diferența?


Pentru un guler BDSM de la MEO ® sunt folosite doar materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Gulerele noastre BDSM sunt realizate de producători cu experiență care au mulți ani de experiență în domeniul meșteșugăresc. Producția unui guler BDSM se face cu cea mai mare atenție - de la planificare până la rezultatul perfect. Suntem în contact permanent cu clienții noștri, cu cei care testează produsele noastre și cu comunitatea BDSM din întreaga lume.

Fiecare nit și fiecare cataramă de pe gulerele noastre BDSM din piele este ștampilată cu logo-ul MEO ®, un semn distinctiv al celei mai înalte calități pentru produsele bondage. Un guler BDSM exclusivist este livrat într-o pungă de depozitare nobilă cu marca MEO ®.

La MEO ®, unul dintre cei mai importanți furnizori de produse bondage și SM, atât începătorii BDSM interesați, cât și profesioniștii BDSM vor găsi ceea ce caută. Selecția nu se limitează la legăturile bondage convenționale. Gama impresionantă de produse include gulere BDSM în multe forme, culori, dimensiuni și materiale. Adresa de internet www.meo.de a devenit sinonimă cu unul dintre cele mai bune magazine de bondage din lume

O restricție de gât poate fi găsită în dormitorul multor cupluri sub formă de gulere din piele și devine din ce în ce mai populară. Dar repertoriul de articole bondage merge dincolo de un guler din piele și este incredibil de divers. În special seturile de bondage formate din legături pentru mâini și gât vă oferă multe posibilități de variație în timpul unei sesiuni și aduc varietate în viața dumneavoastră sexuală. Dacă folosești un guler BDSM, te poți preda complet partenerului tău și îi poți urma comenzile și dorințele - sau îl poți domina tu însuți cu cătușe și un guler BDSM și îți poți trăi latura dominantă într-un mod foarte imaginativ. O zgardă BDSM foarte strâmtă este o idee încântătoare și se bazează pe încredere reciprocă. O zgardă BDSM este disponibilă ca manșetă la gât, strangulator sau ca zgardă cu fir de plumb și chiar ca o combinație cu cătușe bine fixate pentru a vă face complet lipsit de apărare în timpul sexului.

Joc de rol cu un guler BDSM:

Gulerele BDSM sunt disponibile în multe modele și culori diferite. Pe de o parte, există cătușele de gât convenționale și binecunoscute. Acestea sunt realizate fie din metal, fie din piele, piele vegană, neopren sau pentru jocuri mai dure din oțel inoxidabil. O zgardă BDSM din neopren este ieftină, ușor de folosit și potrivită mai ales pentru începătorii care vor să descopere singuri acest tip de jocuri bondage. Dar dacă aveți deja mai multă experiență în domeniul bondage-ului, puteți îndrăzni chiar să folosiți zgarda noastră BDSM cu încuietoare. Gulerele BDSM sunt disponibile în nenumărate variante. Modelele de gulere din piele nu sunt doar robuste și durabile, ci vă oferă și o senzație deosebit de incitantă și intimă. O zgardă BDSM este disponibilă atât individual sau în combinație ca o zgardă BDSM cu lesă pentru a reprezenta ascultarea și supunerea, cât și în combinație cu cătușe atașate pentru a obține un control total asupra partenerului tău supus și a-l face complet supus. Fie că este vorba de o simplă zgardă BDSM sau de combinații cu un dispozitiv de imobilizare a gâtului, ambele oferă erotism pur și pasiune în timpul bondage-ului. Un guler BDSM este produsul bondage perfect pentru a fi folosit în timpul jocurilor de rol în dormitor, acasă. Un guler BDSM este, de asemenea, utilizat în BDSM între Maestru sau Stăpână și sclav. Fie o zgardă BDSM, fie o zgardă bondage este pusă în jurul sclavului, la fel ca un câine cu lesă, astfel încât acesta să fie umilit. Diferitele posibilități de bondage nu permit niciodată ca jocul de rol să devină plictisitor - nu există limite pentru fanteziile tale sexuale.

La ce trebuie să fiu atent în bondage ca începător?

Dacă sunteți interesat de bondage, MEO este locul potrivit pentru dumneavoastră. Selecția noastră de produse bondage vă oferă nenumărate posibilități. Dacă doriți să învățați bondage, ar trebui mai întâi să vă informați în magazinul nostru de bondage www.meo.de despre diferitele tipuri de acest tip de joc. În funcție de ce domeniu de bondage vă interesează și ce jocuri de bondage preferați și doriți să învățați, are sens să vă extindeți cunoștințele nu doar teoretic din cărți. Poți încerca primii pași cu cătușele noastre din piele și o mască spandex sau o legătură la ochi cu partenerul tău.

Care este diferența dintre bondage și BDSM?

Ambele pot oferi o mare plăcere! Bondage-ul erotic este un tip de BDSM în care un partener este legat de celălalt. Practic, bondage-ul se referă la putere, dominație și supunere, control și dependență. Ceea ce au în comun toate antrenamentele BDSM este faptul că aspectul puterii este central. Există întotdeauna un partener activ sau dominant și un partener pasiv sau supus. În bondage, acest dezechilibru de putere devine clar vizibil atunci când unul dintre parteneri este legat sau i se limitează libertatea de mișcare și de acțiune.

Ce fel de bondage este potrivit pentru începători?

În calitate de începător, ar trebui să abordați încet subiectul sexului bondage. Acest lucru începe cu alegerea legăturilor bondage. La MEO avem legături de bondage în multe stiluri; legături pentru începători și legături pentru profesioniști - în materiale precum piele, piele PU, oțel și multe altele. În calitate de începător, ar trebui să acordați atenție elementelor de fixare simple ale legăturilor bondage. Elementele de fixare ale cătușelor ar trebui să fie ușor de închis și, de asemenea, de deschis din nou, iar legăturile de bondage ar trebui să fie ușor de folosit. Un dispozitiv de imobilizare sau un ham de cap cu prea multe catarame, închizători și încuietori poate deveni rapid deprimant dacă nu sunteți cu adevărat familiarizat cu ele. Când vine vorba de bondage pentru începători, se aplică aceeași regulă: mai puțin este adesea mai mult.

Cum îi pot spune partenerului meu că vreau să încerc bondage?

În ciuda întregii deschideri cu care sunt abordate subiectele bondage și BDSM în zilele noastre, a vorbi despre propriile fantezii sau nevoi sexuale este încă un lucru pe care majoritatea bărbaților și femeilor îl consideră extrem de dificil. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de propriile fantezii bondage sau BDSM. Dar și în acest caz, motto-ul este: Să vorbim unul cu celălalt este un prim început! Vorbiți unul cu celălalt; vorbiți cu partenerul dumneavoastră despre ceea ce ați dori să încercați în timpul sexului! Chiar dacă ar putea fi dificil pentru voi, ar trebui să vorbiți în mod specific despre ceea ce ați dori să încercați și despre ceea ce vă atrage la bondage, cum ar fi pierderea controlului! Doriți să fiți legat sau să vă legați partenerul, doriți să fiți pedepsit, doriți să combinați durerea și plăcerea? ....