De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Shibari Bondage

Buletin informativ

Shibari Bondage 

Îmbogățește-ți sesiunea de bondage cu aceste minunate accesorii BDSM care te vor cufunda în fascinația bondage-ului tradițional japonez Shibari într-un mod cu totul special. Aici, la MEO, veți găsi o gamă largă de produse necesare pentru bondage Shibari. În celelalte categorii ale magazinului nostru online de bondage veți găsi, de asemenea, frân...

Îmbogățește-ți sesiunea de bondage cu aceste minunate accesorii BDSM care te vor cufunda în fascinația bondage-ului tradițional japonez Shibari într-un mod cu totul special. Aici, la MEO, veți găsi o gamă largă de produse necesare pentru bondage Shibari. În celelalte categorii ale magazinului nostru online de bondage veți găsi, de asemenea, frânghii de bondage, cătușe din piele pentru mâini și picioare și alte accesorii de bondage.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 29 elemente
Afișează 1 - 12 din 29 elemente

Shibari provine din Japonia și înseamnă ceva de genul "a lega". Acesta este motivul pentru care oamenii vorbesc adesea despre bondage japonez. Cu toate acestea, shibari este mult mai mult despre arta bondage-ului în sine decât despre exercitarea puterii și a dominației. În timp ce bondage-ul BDSM pur este despre clarificarea cine este Top și cine este Bottom, shibari este despre arta bondage-ului în sine. Pentru practicantul de bondage, satisfacția constă, de obicei, în a vedea cum persoana legată zace legată și imobilizată în mod artistic în fața lui sau a ei. Există multe tehnici diferite pentru acest bondage de formă perfectă . Unele servesc pur și simplu la imobilizarea partenerului pasiv. Altele sunt de inspirație istorică și sunt menite să sublinieze și să scoată în evidență estetica corpului legat.

Shibari, cunoscut și sub numele de Kinbaku, este o formă japoneză de bondage în care o persoană este legată cu modele complicate și izbitoare din punct de vedere vizual. Practica shibari a luat naștere în Japonia la începutul secolului al XX-lea ca formă de artă erotică și a fost ulterior popularizată de fotograful Itoh Seiyu în anii 1950.

Shibari bondage folosește frânghii realizate din materiale precum iuta sau cânepă pentru a lega persoana într-un mod care subliniază frumusețea corpului uman. Modelele pot fi foarte complicate și sunt adesea simetrice, ceea ce le face uimitoare din punct de vedere vizual.Shibari este considerat o variantă a BDSM și este adesea folosit pentru acte erotice, dar poate fi și o formă non-sexuală de artă sau meditație.

Shibari a câștigatpopularitate în întreaga lume și este practicat de persoane de toate genurile și orientările sexuale. Există multe comunități shibari și ateliere de lucru în care oamenii pot învăța despre această practică și despre tehnicile sale.

Există diverse produse pentru shibari bondage, inclusiv frânghii realizate din diferite materiale, hamuri bondage, precum și cărți și videoclipuri cu instrucțiuni. Unele dintre cele mai populare mărci pentru shibari includ Twisted Monk, MyNawashi și Esinem. Harnașamentele shibari pot fi achiziționate de la mulți comercianți cu amănuntul sau pot fi confecționate de practicanți experimentați. Există, de asemenea, multe manuale disponibile online și în format tipărit, inclusiv cărți scrise de experți celebri în shibari, precum Nawashi Kanna și Osada Steve.

Aici puteți găsi informații mai detaliate despre diferitele produse disponibile pentru shibari bondage:

  • Corzi pentru bondage shibari: Pentru Shibari bondage se folosesc frânghii din fibre naturale, cum ar fi iuta, cânepa sau bumbacul. Aceste frânghii sunt moi, flexibile și rezistente, ceea ce le face ideale pentru a lega o persoană în mod sigur și strâns. Frânghiile sunt disponibile în diferite lungimi, grosimi și culori, iar alegerea depinde de preferințele personale și de utilizarea preconizată. Unele dintre cele mai populare mărci de frânghii includ Twisted Monk, MyNawashi și Esinem.
  • Harnașamente bondage: Harnașamentele Shibari sunt folosite împreună cu frânghiile pentru a crea modele complicate pe corp. Acestea sunt fabricate din piele, nailon sau alte materiale durabile și sunt adesea adaptabile la diferite tipuri de corp. Există diferite tipuri de hamuri, inclusiv hamuri pentru piept, hamuri pentru talie și hamuri pentru întregul corp.
  • Cărți și videoclipuri cu instrucțiuni: Pentru cei care doresc să învețe mai multe despre bondage-ul Shibari, există numeroase cărți cu instrucțiuni disponibile online și în format tipărit. Aceste cărți acoperă totul, de la noduri și restricții de bază până la tehnici și modele avansate. Printre cărțile populare scrise de experți celebri în shibari se numărăThe Beauty of Kinbaku de Master K,The Seductive Art of Japanese Bondage de Midori șiEssence of Shibari de Shin Nawakiri. Există, de asemenea, multe tutoriale video pe site-uri precum YouTube și Vimeo.
  • Accesorii BDSM: Există diverse accesorii pentru a îmbunătăți experiența Shibari, inclusiv legarea ochilor, călușele și cleștele pentru sfârcuri. Aceste accesorii pot fi folosite pentru a intensifica senzațiile și pentru a spori elementul erotic al bondage-ului shibari.
  • Echipament de siguranță: Shibari bondage poate fi o activitate sigură și frumoasă atunci când este practicată corect, dar este important să aveți la îndemână echipamentul de siguranță potrivit. Acesta include o foarfecă de siguranță pentru a tăia rapid frânghiile în caz de urgență și o trusă de prim ajutor pentru a trata orice rănire. De asemenea, este important să se definească un cuvânt sau un semnal de siguranță pe care persoana legată îl poate folosi pentru a-și comunica disconfortul sau suferința în timpul unei sesiuni de bondage Shibari.


Dezvoltatorii de produse MEO ® din Germania au făcut echipă cu cei mai importanți experți BDSM din Tokyo pentru a concepe o serie de legături gata făcute, inspirate de Shibari bondage. Deoarece aceste legături au fost deja confecționate manual în Japonia, puteți începe imediat, fără a fi nevoie să stăpâniți nodulologia complicată. Pe lângă un căluș de bondage, un guler de bondage Shibari cu lesă de frânghie, seria include și cătușe Shibari, un bici japonez și chiar un set complet Hogtie. Confecționate din frânghie de bumbac, legăturile nu numai că arată bine, dar sunt și confortabile de purtat, sunt moi pe piele și nu vă vor tăia pielea. Aceste elemente esențiale pentru bondage sunt rapid de pus - perfecte pentru toți iubitorii de bondage și pentru începători deopotrivă!