De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

CBT

Buletin informativ

CBT 

Pentru plăcerea durerii: unelte și jucării sexuale pentru torturarea penisului și a mingii. Aici veți găsi exact produsele pe care le folosesc domnițele și stăpânii profesioniști.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 64 elemente
Afișează 1 - 12 din 64 elemente

Termenul CBT înseamnă"cock and ball torture". Este o formă de BDSM (bondage, disciplină, sadism și masochism) în care organele genitale se află în centrul activității. Ajutoarele utilizate în mod obișnuit în CBT includ storcătoarele de testicule, întinzătoarele de testicule și centurile de castitate cu stimulare electrică sau cuștile de penis cu țepi care pot fi folosite pentru a restricționa mișcarea sau pentru a exercita presiune asupra organelor genitale. Accesoriile BDSM, cum ar fi frânghiile, lanțurile și cătușele, pot fi, de asemenea, utilizate pentru a lega sau a imobiliza în mod consensual persoana supusă CBT. Este important de reținut că toate activitățileBDSM ar trebui să fie consensuale și sigure, iar toți participanții ar trebui să își cunoască clar limitele.

CBT se referă la practica BDSM pentru penis și testicule. CBT este o practică consensuală și nu o tortură în sens etic, în mod clasic între o persoană cu înclinații sadice (bărbat sau femeie) și o persoană de sex masculin cu înclinații masochiste.