De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Pompe de penis Dr Cock

Buletin informativ

Pompe de penis Dr Cock 

Un penis lung, gros și tare este dorința majorității bărbaților. Dr Cock îndeplinește această dorință de a avea un penis foarte mare cu pompa sa excelentă de vid pentru mărirea penisului.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 13 elemente
Afișează 1 - 12 din 13 elemente

Un penis lung, gros și tare este dorința majorității bărbaților. Dr. Cock îndeplinește această dorință de a avea un penis foarte mare cu pompa sa excelentă de vid pentru mărirea penisului.

 

Alungirea și mărirea penisului cu ajutorul pompelor pentru penis este o metodă ieftină, extrem de plăcută și, mai ales, eficientă, cunoscută de ani de zile și folosită cu succes de mulți bărbați. Bărbații din întreaga lume au încredere în sistemul de succes Dr. Cock, o metodă eficientă și nedureroasă de mărire a penisului, deoarece conduce rapid la rezultatele dorite.

 

Ce poate face o pompă pentru penis?

 

O pompă de penis pentru mărirea penisului creează un vid în cilindru în timpul pompării. Acest lucru asigură că sângele se adună în penis și se creează o erecție. În combinație cu un inel pentru penis, o pompă pentru penis asigură o erecție care poate dura foarte mult timp. Penisul este foarte tare și pare mult mai mare. Pompa de penis este o jucărie sexuală incitantă, dar poate fi folosită și ca un ajutor pentru disfuncția erectilă.

 

O pompă pentru penis mărește penisul?

 

Pompele pentru penis sunt concepute pentru a face penisul să fie erect imediat înainte de sex. Prin utilizarea unei pompe pentru penis, puteți prelungi penisul și îi puteți mări circumferința. Rigiditatea penisului este, de asemenea, semnificativ mai puternică decât în cazul unei erecții normale.

 

Cum se utilizează corect o pompă pentru penis?

 

O pompă de penis pentru mărirea penisului trebuie să se potrivească perfect pe penis. Atunci când este în erecție, penisul trebuie să se potrivească în cilindru fără a atinge pereții cilindrului de vid. Prin urmare, cilindrul de vid trebuie să fie cu 1-2 centimetri mai mare decât penisul în erecție. Dacă penisul atinge peretele cilindrului, acest lucru este adesea perceput ca fiind inconfortabil.

 

După ce ați găsit o pompă pentru mărirea penisului de dimensiunea potrivită, puneți pompa de penis. Dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră puteți folosi pompa pentru a crea o presiune negativă în cilindru și pentru a vedea cum vi se umflă penisul. Vă rugăm să folosiți un inel pentru penis, astfel încât penisul să nu devină imediat flasc după ce scoateți pompa. Acest lucru asigură faptul că staza de sânge și, prin urmare, erecția continuă.

 

Poate o pompă pentru penis să ajute în cazul disfuncției erectile?

 

Bineînțeles că poate! O pompă pentru penis poate fi văzută ca un ajutor pentru disfuncția erectilă. Cu toate acestea, aceasta produce doar o erecție imediat după utilizare. O pompă pentru penis nu rezolvă cauza disfuncției erectile. Cu toate acestea, este un substitut natural pentru stimulatorii sexuali farmaceutici.

 

De câte ori pe zi pot folosi o pompă de penis pentru mărirea penisului?

 

Nu există o limită de timp în ceea ce privește numărul de ori pe zi în care puteți utiliza o pompă pentru mărirea penisului. Puteți decide singur cât de des doriți să vă bucurați de o erecție tare.

 

Pompă de penis pentru mărirea penisului:

 

Pompele pentru penis, cunoscute și sub numele de pompe de vid sau pompe cu presiune negativă, erau adesea recomandate de medici sau urologi atunci când venea vorba de tratarea problemelor de potență. Cu toate acestea, pompele de penis nu mai sunt însă doar ajutoare medicale sau ajutoare mecanice pentru erecție. Ele sunt, de asemenea, din ce în ce mai mult folosite ca jucării sexuale, de exemplu prin încorporarea lor în preludiu pentru a obține un penis tare și mai repede. Bineînțeles, cu un antrenament regulat, puteți avea ca scop și alungirea penisului sau creșterea circumferinței acestuia. Dar mărirea penisului nu este singurul efect pe care îl poate oferi o pompă de penis. Aceasta servește și ca un masturbator în timpul masturbării, imitând o felație. De asemenea, se simte extrem de stimulant atunci când sângele curge în țesutul erectil prin presiune negativă. Sfat pentru preludiu: Pur și simplu lăsați partenerul să facă pomparea. Pentru a vă asigura că erecția rezultată durează cât mai mult timp, vă recomandăm să purtați inele de penis sau manșoane pentru penis pentru a prelungi efectul de congestie a sângelui. Dacă doriți să vă concentrați mai mult pe antrenamentul erotic cu pompa de penis, puteți utiliza și creme speciale, cum ar fi EXTREME DELAY de la MEO ® sau un expandator de penis ca supliment.

 

Sfaturi de cumpărare pentru pompele de penis - ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați

 

O pompă pentru penis este disponibilă în diferite dimensiuni și modele. Aceasta se plasează pe penis și, în funcție de model, puteți crea apoi o presiune negativă cu o pompă manuală sau o pompă automată sau electrică. Această presiune negativă face ca penisul să fie mai plin, mai tare și mai mare. Cele mai multe pompe sunt transparente și au imprimată o scală centimetrică pe ele. Acest lucru vă permite să vă măsurați succesul cu antrenamentul regulat. Pentru un antrenament intensiv al penisului, există pompe pentru penis cu indicatori de presiune care vă permit să creșteți treptat presiunea într-un mod țintit. Pentru a facilita introducerea penisului, puteți utiliza și un lubrifiant solubil în apă, cum ar fi Aquameo.

 

Utilizarea unei pompe pentru penis pentru mărirea penisului

 

Cu un antrenament regulat, pompele de penis vă pot oferi un penis mai plin, mai tare și, mai ales, mai lung. Acestea sunt potrivite pentru bărbații care doresc să își mărească lungimea și grosimea penisului. Pompa de penis poate fi, de asemenea, un bun ajutor dacă vrei ca penisul tău să devină mai tare și mai rezistent. Antrenarea regulată a penisului vă va oferi mai multă încredere în sine și veți avea parte de ore intense alături de partenerul dumneavoastră.

 

Utilizarea și curățarea unei pompe pentru penis

 

Antrenamentul regulat al penisului este important pentru a obține un succes pe termen lung. Acest lucru poate dura câteva luni. La început, nu ar trebui să folosiți pompa de penis pentru a vă lungi penisul mai mult de aprox. 10 minute. De îndată ce devine inconfortabil, ar trebui să vă opriți. Cu timpul, puteți utiliza pompa de penis pentru mai mult timp și, bineînțeles, de mai multe ori pe zi. După utilizare, puteți spăla pompa pentru penis cu apă caldă și săpun și o puteți lăsa să se usuce bine.