De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Fisting gel

Buletin informativ

Fisting gel 

Îți place când sexul devine puțin mai intens? Toată mâna, tot pumnul sau chiar doi pumni? Nici o problemă! Veți găsi lubrifiantul potrivit pentru fisting la MEO.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 20 elemente
Afișează 1 - 12 din 20 elemente

fisting Gel

 

Bine ați venit la MEO Shop, furnizorul dumneavoastră premium pentru fisting Gel și lubrifiant. La MEO, știm cât de important este lubrifiantul potrivit pentru o experiență erotică împlinită și sigură. fisting Gelul și lubrifiantul personal sunt ajutoare indispensabile care vă pot ajuta să vă faceți cele mai intime momente și mai intense și mai satisfăcătoare. Acestea oferă lubrifierea necesară pentru a permite o penetrare lină și pentru a vă realiza fanteziile sexuale.

 

Ce este fisting-ul?

 

fistingfisting, cunoscut și sub numele de fist fucking, este o practică sexuală în care o mână sau un pumn este introdus în vagin sau în anus. De obicei, necesită o anumită practică și pregătire, dar cu lubrifiantul potrivit și răbdare poate duce la o satisfacție sexuală intensă. Pentru începători, MEO oferă o gamă de lubrifianți și ajutoare care facilitează începutul și fac din această experiență o experiență sigură și plăcută fisting și o fac o experiență sigură și plăcută.

 

De ce sunt importante gelul pentru fisting și lubrifiantul personal

 

Un gel sau un lubrifiant bun pentru fisting este esențial pentru sesiunile de fisting. Acesta reduce frecarea și face ca penetrarea să fie mai ușoară și mai sigură. Mai ales atunci când fisting este important să alegeți un lubrifiant adecvat: Lubrifianții pentru fisting au, de obicei, o consistență mai groasă decât lubrifianții convenționali și, prin urmare, asigură o plăcere de lubrifiere de durată mai mare. Aceștia facilitează introducerea pumnului și oferă o senzație plăcută.

 

Avantajele gelurilor și lubrifianților pentru fisting

 

Lubrifianții buni pentru fisting oferă multe avantaje. Sunt deosebit de economici, iar compoziția lor specială asigură o lubrifiere optimă. De asemenea, sunt prietenoase cu pielea și au grijă de pielea sensibilă din zona intimă. Multe dintre produsele noastre fisting Geluri conțin, de asemenea, aditivi de hidratare care mențin pielea suplă și previn fisurile. Un alt avantaj: majoritatea gelurilor noastre fisting Geluri sunt compatibile cu prezervativele și pot fi folosite fără ezitare și cu produsele din latex.

 

MEO fisting De geluri

 

MEO oferă o gamă extinsă de geluri pentru fisting. Produsele noastre sunt special adaptate la nevoile iubitorilor de fisting și garantează o plăcere intensă. Un punct de atracție absolut în gama noastră este PLOW GLOW - un gel fluorescent fisting Gel. Vâscozitatea sa ideală permite o penetrare fără cusur și confortabilă, în timp ce proprietatea fluorescentă oferă o stimulare vizuală și luminoasă. De la masaje relaxante pe tot corpul la sesiuni de sex sălbatic sub duș - PLOW GLOW fisting Gel oferă posibilități nelimitate!


Pentru toți cei care doresc să renunțe la lubrifianții parfumați, se oferă Slam Dunk - Fără parfum - fisting Gel este soluția perfectă. Acest lubrifiant personal fără parfum are toate proprietățile excelente ale originalului, fără parfumul special, ceea ce îl face perfect pentru toți cei care caută doar plăcerea pură a alunecării.

 

În gama noastră veți găsi mulți lubrifianți pentru fisting diferiți, cum ar fi J-JELLY Lubrifiant pentru fisting. Acesta este lubrifiantul suprem pentru o experiență extraordinară atunci când faceți fisting fisting sau atunci când vă jucați cu jucării sexuale mari. Sau FFäusten - fisting Lubrifiant pe bază de pulbere, pe care îl puteți amesteca cu apă după cum doriți și veți avea întotdeauna consistența perfectă pentru dumneavoastră. O cutie este suficientă pentru 20 de litri de cel mai bun lubrifiant. Perfect pentru sesiuni prelungite de fisting sau pentru jocuri hardcore.

 

Lubrifiantul pentru fisting LETS F*CK ULTIMATE și LETS FCK HOT oferă, de asemenea, o experiență extrem de intensă. În timp ce gelul LETS FCK ULTIMATE are un efect relaxant și asigură astfel o penetrare maximă, gelul LETS FCK HOT vă răsfață cu un efect de încălzire excitant care crește încet. Ambele geluri sunt ideale pentru sesiuni de fisting prelungite și sporesc enorm plăcerea.

 

J-JELLY fisting Lubrifiant: J-JELLY fisting Gelul lubrifiant este lubrifiantul suprem pentru experiențe sexuale extreme. Bazat pe formula dovedită a pulberii J-Lube, acest lubrifiant gata de utilizare oferă tot ce aveți nevoie pentru a depăși limitele fizice. Este ideal pentru practici sexuale intense, cum ar fi actul sexual vaginal sau anal fisting și ca lubrifiant atunci când se folosesc mașini de sex.

 

Profund fisting Gel LE FIST: Cu Deep fisting Gel de la LE FIST, cele mai extreme fantezii anale nu mai sunt tabu. Acest lubrifiant revoluționar pentru pumnul adânc permite o penetrare profundă a fistingdublu fistingsex anal dur și întinderea anală. Gelul de înaltă calitate face posibilă redescoperirea și varierea iubirii anale din nou și din nou, fie singur, fie cu un partener.

 

Boy Butter Original fisting Cremă: În special pentru practici deosebit de intense, cum ar fi fisting această cremă este un companion de primă clasă și asigură o alunecare plăcută și o distracție intensă.

 

BUTTR - fisting Butter: O experiență de fisting uluitoare vă așteaptă cu BUTTR fisting Butter. În plus față de încredere și timp, acest lucru necesită, de asemenea, lubrifiantul de fisting potrivit - popularul nostru BUTTR fisting Unt. Acest lubrifiant perfect este pur și simplu indispensabil pentru plăcerea relaxată a întinderii totale și a penetrării profunde cu mâna sau cu pumnul.

 

BUTTR - fisting Cremă: BUTTR fisting Cremă poate fi utilizată atât pe cale anală, cât și vaginală. Este, de asemenea, potrivită pentru utilizarea cu mănuși și jucării sexuale. Mai ales dacă preferați sexul mai dur, BUTTR fisting Crema va ține cu ușurință pasul cu cele mai sălbatice fantezii ale dvs.

 

BUTTR - GEL fisting Gel: Pentru a se asigura că totul decurge fără probleme în timpul unei sesiuni de fisting, BUTTR fisting Gel este exact lubrifiantul potrivit. Efectul relaxant permite anusului sau vaginului să se întindă perfect. Deoarece este pe bază de apă, poate fi folosit fără probleme și cu jucării sexuale și prezervative.

 

Crisco ™ - unt anal pentru fisting: Crisco ™ este o grăsime vegetală din America care este folosită ca lubrifiant de scena internațională de fisting și BDSM datorită proprietăților sale lubrifiante excelente. Este ideal pentru fistingmasturbarea excesivă și, bineînțeles, și pentru edging.

 

Există, de asemenea, geluri speciale pentru fisting care conțin un anestezic local. Astfel de lubrifianți pot fi deosebit de benefici pentru începători, deoarece oferă confort și facilitează inserția. Ele sunt îmbogățite cu ingrediente precum lidocaină sau benzocaină, care reduc temporar sensibilitatea zonelor de piele tratate. Acest lucru poate minimiza senzația dureroasă în timpul fisting minimizată, ceea ce permite, la rândul său, o penetrare mai blândă și mai ușoară.

 

În ciuda efectului lor anestezic, aceste fisting Geluri nu afectează plăcerea sexuală. Ele ajută la atenuarea eventualelor dureri fără a diminua experiența senzuală. Acest lucru le face să fie o alegere excelentă pentru începătorii care doresc să își aclimatizeze încet corpul la senzațiile de fisting pentru a se obișnui cu senzațiile.

 

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, chiar și atunci când se folosesc geluri pentru fisting cu proprietăți anestezice, o pregătire atentă și o comunicare detaliată cu partenerul sunt esențiale. Acestea fisting Geluri nu sunt menite să suprime durerea, ci să facă experiența mai plăcută.

 

Fie că sunteți fisting încercați pentru prima dată sau aveți deja experiență în acest domeniu, gelurile noastre pentru fisting cu aditivi anestezici vă oferă calitate și sprijin pentru a vă face momentele intime cât mai satisfăcătoare.

 

Puteți găsi și mai multe în gama noastră fisting De geluri și accesorii de fisting asortate, cum ar fi mănușile de fisting sau slings. Aruncați o privire și găsiți noul dumneavoastră produs preferat. Este important pentru noi să găsiți lubrifiantul personal care vi se potrivește cel mai bine și care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

 

Sfaturi pentru utilizarea gelului de fisting și a lubrifiantului personal

 

Aplicarea de fisting Gelului și a lubrifiantului este foarte simplă. Acesta se aplică pe mână sau pe pumn și pe zona care urmează să fie penetrată. Este important să folosiți întotdeauna suficient fisting Folosiți suficient gel. Dacă este necesar, puteți reaplica fisting Aplicați din nou gelul. Aveți răbdare și penetrați încet. Mai ales atunci când fisting este important să nu vă grăbiți și să procedați cu precauție. Și, bineînțeles: vorbiți despre dorințele și limitele voastre, astfel încât ambii parteneri să se bucure de experiență.

 

Siguranță și sănătate

 

Siguranța este fisting prioritate absolută. Prin urmare, se recomandă purtarea de mănuși. Acestea pot contribui la reducerea la minimum a riscului de rănire și de infecție. De asemenea, asigurați-vă că folosiți suficiente fisting Gel și nu vă grăbiți. Nu procedați prea repede și fiți atenți la reacțiile partenerului dumneavoastră. Dacă simțiți durere sau disconfort, trebuie să vă opriți imediat.

 

Mărturii și opinii ale clienților despre fisting Gel:

 

Clienții noștri adoră gelul nostru fisting Gelurile. Iată câteva declarații de la clienți mulțumiți:

 

"Cel mai bun fisting Gel pe care l-am folosit vreodată. Rămâne neted pentru o perioadă lungă de timp și permite o penetrare ușoară și plăcută a pumnului în anus". "Super produs! Foarte economic și plăcut pe piele. Nu pot decât să îl recomand! "Perfect pentru fisting. Se întinde ușor și rămâne alunecos pentru o perioadă lungă de timp."

 

Suntem încântați de feedback-ul pozitiv din partea clienților noștri și lucrăm în mod constant pentru a ne îmbunătăți în continuare gelurile fisting Îmbunătăți în continuare gelurile noastre. Scopul nostru este de a oferi întotdeauna clienților noștri cea mai bună calitate posibilă.

 

Recomandări - fisting Gel:

 

Pentru a rezuma, se poate spune că un bun fisting Gel sau un fisting Lubrifiant este esențial pentru un fisting Experiență este esențial. MEO fisting Gelurile impresionează prin calitatea, durabilitatea și compatibilitatea cu pielea și sunt testate de către clienții noștri de ani de zile.

 

Sperăm că am reușit să vă ajutăm cu informațiile și sfaturile noastre pe tema fisting Gel și vă dorim multă distracție în următoarea dvs. aventură erotică cu gelul nostru fisting Gel!

 

Contact și serviciu clienți:

Dacă aveți întrebări sau solicitări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne puteți contacta prin e-mail, telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Echipa noastră de servicii pentru clienți va fi bucuroasă să vă sfătuiască și să vă ajute în alegerea produsului.

Întrebări frecvente (FAQ)

 

Î: Este fisting sigur?

R: Da, dacă se face corect și cu atenție. Este important să folosiți suficient lubrifiant și să purtați mănuși pentru a minimiza riscul de rănire. În cazul în care apare durere sau disconfort, opriți-vă imediat.

 

Î: Care este cel mai bun lubrifiant pentru fisting?

R: Lubrifianții pentru fisting au, de obicei, o consistență mai groasă decât lubrifianții convenționali și asigură o lubrifiere de durată mai mare. Care este cel mai bun produs este foarte individual și depinde de preferințele personale. În general, noi recomandăm fisting Geluri de la LETS F*CK Serie de la MEO.

 

Î: Cât de mult fisting Gel sau fisting Lubrifiant ar trebui să folosesc?

R: Întotdeauna este mai bine să folosiți puțin mai mult decât prea puțin lubrifiant. Puteți adăuga întotdeauna mai mult fisting Gel dacă este necesar.

 

Î: Ce este special la fisting Geluri și fisting Lubrifianți de la MEO?

R: MEO fisting Sunt de cea mai înaltă calitate și au fost special fisting dezvoltate special. Acestea sunt blânde cu pielea, au o lubrifiere optimă și sunt foarte economice.

 

Î: Sunt fisting Gelurile sunt potrivite și pentru utilizarea cu prezervative?

R: Unele dintre gelurile noastre pentru fisting sunt compatibile cu prezervativele și, prin urmare, pot fi folosite fără ezitare cu produsele din latex. Altele nu sunt (vă rugăm să consultați descrierile individuale ale produselor din catalogul nostru).

 

Î: Care este diferența dintre un gel pentru fisting și un lubrifiant?

R: Gelul pentru fisting are, de obicei, o consistență mai groasă decât lubrifianții convenționali și a fost dezvoltat special pentru practicile de fisting.

 

Î: De unde pot cumpăra fisting Cumpărați geluri?

R: Puteți comanda produsele MEO în mod convenabil prin intermediul magazinului nostru online. Livrăm rapid și discret - în întreaga lume!

 

Î: Pot să comand de la MEO și prin telefon?

R: Da, sunteți binevenit să ne sunați și să comandați prin telefon. Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți va fi bucuroasă să vă ajute.

 

Î: Cât de repede va fi expediată comanda mea?

R: De obicei, expediem în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare după primirea comenzii dumneavoastră. Livrăm în întreaga lume cu DHL sau UPS.

 

Î: Cum pot contacta MEO dacă am întrebări?

R: Ne puteți contacta prin e-mail, telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute!

 

Recomandări

 

După toate informațiile detaliate, prezentările de produse și recenziile clienților, puteți fi siguri că MEO nostru fisting Gel și lubrifiant personal vă oferă sprijin și siguranță în toate momentele dvs. intime și pasionale. Calitatea ridicată, durabilitatea și senzația plăcută pe piele, pe care clienții noștri o laudă, fac ca experiențele de fisting să fie un succes deplin. Fie că PLOW GLOW - Action Lube sau Slam Dunk - Unscented - fisting Gel, fiecare produs a fost testat cu atenție și s-a dovedit a satisface sau a depăși nevoile și așteptările dumneavoastră.

 

Contact și servicii pentru clienți

 

Dacă aveți întrebări despre produsele noastre sau aveți nevoie de sfaturi cu privire la selecția produselor, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră dedicată de servicii pentru clienți este disponibilă prin e-mail, telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Ne străduim întotdeauna să vă răspundem la întrebări cât mai rapid și mai cuprinzător posibil și să răspundem la dorințele dumneavoastră individuale.

 

Cuvinte de încheiere

 

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de produsele noastre fisting Lubrifianți și sperăm că produsele noastre MEO fisting Gel și lubrifiantul personal vă vor însoți în viitoarele dumneavoastră aventuri erotice. Convingeți-vă de calitatea și eficiența produselor noastre și descoperiți o nouă dimensiune a plăcerii sexuale. Așteptăm cu nerăbdare să fim partenerul dvs. de încredere în fisting să fim partenerul dvs. de încredere. În plus față de produsele noastre fisting Geluri și lubrifianți personali, vă oferim în magazinul nostru o gamă largă de alte articole care vă pot îmbogăți experiența erotică. Răsfoiți gama noastră și descoperiți varietatea de posibilități! Lăsați-ne să vă inspirăm să atingeți noi culmi erotice!

Fie că vă întindeți cu un dildo mare, jucării de fisting, mărgele anale, butt plugs sau bunul și vechiul sex anal, avem exact lubrifianții care să vă garanteze plăcerea completă, fără durere. De acum înainte vă puteți bucura de o stimulare maximă cu un disconfort minim. Chiar și în timpul celor mai dure sesiuni BDSM, este important să nu vă deteriorați permanent zona cea mai sensibilă. Acesta este motivul pentru care toate produsele noastre fisting Lubrifianți și cremele lubrifiante sunt fabricate cu cele mai bune ingrediente, astfel încât să vă puteți "primi" partenerii cu plăcere și ușurință. Lubrifianții personali MEO sunt deosebit de finuți și de lungă durată și se asigură că totul decurge fără probleme în timpul sesiuniifisting !

Ce lubrifianți personali sunt recomandați pentru fisting recomandate?

fisting sexul cu penisul este o activitate sexuală în care o mână sau un pumn este introdus în vagin sau în rect și necesită un lubrifiant personal care a fost special conceput pentru acest tip de sex. Lubrifianții pentru fisting sunt, de obicei, mai groase și de durată mai lungă decât alți lubrifianți, deoarece trebuie să asigure o lubrifiere suficientă pe o perioadă mai lungă de timp și pentru penetrări mai profunde.

Unii dintre cei mai frecvent utilizați lubrifianți pentru fisting sunt:

1. J-Lube: J-Lube este o pulbere care poate fi amestecată cu apă pentru a crea un lubrifiant gros și alunecos. Acesta este foarte popular în fisting Comunitate deoarece durează foarte mult timp și oferă o lubrifiere optimă. Cu toate acestea, poate deveni puțin murdar atunci când se amestecă și se aplică.

2. Crisco: Crisco este o grăsime vegetală care este adesea folosită ca lubrifiant pentru fisting. Este groasă și de lungă durată și oferă o mulțime de lubrifiere în timpul sexului fisting. Cu toate acestea, Crisco nu este sigur de utilizat cu prezervativele din latex și poate păta textilele.

3. Lubrifianți pe bază de silicon: Lubrifianții pe bază de silicon sunt, de asemenea, potriviți pentru fisting , deoarece sunt de lungă durată și oferă multă lubrifiere. Cu toate acestea, nu sunt sigure pentru utilizarea cu jucării sexuale din silicon și pot fi mai greu de curățat decât alte tipuri de lubrifianți personali.

4. Lubrifianți personali pe bază de apă: Lubrifianții personali pe bază de apă pot fi utilizați pentru fisting , dar nu durează la fel de mult ca alte tipuri de lubrifianți personali. Cu toate acestea, sunt ușor de curățat și sunt compatibili cu majoritatea jucăriilor sexuale și prezervativelor.

5. LE FIST: Cu LE FIST puteți fi penetrați fără nicio durere. LE FIST este o cremă specială cu o consistență specială care creează un efect de alunecare excelent și de lungă durată. LE FIST seduce prin consistența sa mătăsoasă, o formulă inodoră și o senzație de alunecare extrem de lungă durată.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK este o cremă lubrifiantă cu proprietăți anestezice/liniștitoare datorită unei combinații speciale de ingrediente. Ideală pentru toate tipurile de jocuri extreme de întindere anală sau pentru a vă pregăti pentru un dildo mare sau fisting.

Atunci când alegeți un lubrifiant pentru fisting, este important să luați în considerare factori precum vâscozitatea, timpul de aplicare și compatibilitatea cu jucăriile sexuale și prezervativele, dacă este cazul. De asemenea, este important să comunicați cu partenerul dvs. și să folosiți mult lubrifiant pentru a asigura o experiență sigură și plăcută.