De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mobilier BDSM și mobilier de sex

Buletin informativ

Mobilier BDSM și mobilier de sex 

comandați 100% discret și anonim la MEO. Toată mobila BDSM, crucea noastră de Sfântul Andrei și binecunoscuta noastră mobilă sexuală în stoc și disponibilă imediat în întreaga lume. De asemenea: Selecție uriașă de articole BDSM. Descoperiți acum și comandați online.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 38 elemente
Afișează 1 - 12 din 38 elemente

Mobilierul nostru BDSM este un echipament și mobilier special conceput pentru sesiunile BDSM. Mobilierul BDSM este adesea folosit pentru a crea scene, poziții și efecte specifice și poate varia de la modele simple la complexe.

Una dintre cele mai populare piese de mobilier BDSM este crucea BDSM, cunoscută și sub numele de crucea Sfântului Andrei. Este o structură mare în formă de X, care poate fi folosită pentru practicile de bondage și sadomaso. Este proiectată astfel încât persoana legată să fie întinsă și expusă, ceea ce o face mai vulnerabilă la sesiunile cu biciul.

O altă piesă populară de mobilier BDSM este banca de spanking. Aceasta este proiectată astfel încât persoana care urmează să fie pălmuită să fie aplecată în față și expusă, cu picioarele și brațele legate, ceea ce o face mai predispusă la pălmuire.

Paturile bondage și scândurile bondage sunt, de asemenea, mobilier BDSM foarte popular. Acestea sunt concepute pentru a oferi o modalitate confortabilă și sigură de a lega o persoană și pentru a permite o varietate de poziții și activități. Adesea, acestea vin cu o gamă de mijloace de constrângere, cum ar fi cătușe, frânghii și lanțuri, și pot fi ajustate pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și tipuri de corp.

Cablurile BDSM sunt, de asemenea, o piesă populară de mobilier BDSM. Acestea sunt concepute pentru a permite persoanei pasive să plutească în aer, ceea ce reprezintă o experiență unică și incitantă. Ele pot fi folosite pentru o varietate de activități, cum ar fi bondage, fisting și suspendare.

Cuștile BDSM sunt, de asemenea, mobilier BDSM popular. Acestea oferă un spațiu sigur și închis pentru persoana legată și permit o varietate de activități și poziții. Cuștile BDSM vin într-o varietate de dimensiuni și materiale, unele sunt portabile, altele sunt instalate permanent.

Tot mobilierul nostru BDSM este conceput pentru a oferi o experiență sigură și confortabilă pentru ambii parteneri și permite o varietate de activități și poziții. Acestea sunt fabricate din materiale durabile și de înaltă calitate și sunt adesea reglabile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și tipuri de corp. Sunt ușor de utilizat și de curățat și sunt concepute pentru a oferi o experiență unică și incitantă pentru ambii parteneri.

Este important să ne amintim că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a utiliza mobilier BDSM, ar trebui să discutați cu partenerul dvs. despre acest lucru, să stabiliți limite și să conveniți asupra unui cuvânt de siguranță.