De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Human puppy - Dopuri anale

Buletin informativ

Human puppy - Dopuri anale 

La MEO veți găsi totul pentru fetișul dumneavoastră! Dopuri de fund și dopuri anale de toate mărimile. Pentru că o coadă la butt plug este ceea ce face ca joaca de cățeluș să fie perfectă.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 21 elemente
Afișează 1 - 12 din 21 elemente

human pup Play este o formă de joc de rol BDSM (engleză, de la: bondage, disciplină, supunere și masochism) în care o persoană joacă rolul unui câine sau al unui cățeluș, iar cealaltă persoană joacă rolul proprietarului sau al dresorului. Acest lucru poate include comportamente precum lătratul, zgârierea, mișcarea cozii și, de asemenea, purtarea unei zgardă și a unei lese. Este un fetiș care, pentru unele persoane, reprezintă o formă de evadare, relaxare și plăcere.

În ceea ce privește aspectele fizice, acesta poate fi human pup Play include și utilizarea de dopuri pentru fund (cunoscute sub numele de puppy butt plugs). Acestea sunt dopuri anale care se introduc în anus și pot fi purtate pentru perioade lungi de timp. La human pup Play se pot folosi dopuri de fund speciale pentru a crește sentimentul de supunere și pentru a simula senzația de a avea o coadă.

Există diferite tipuri de dopuri de fund pentru pârțuri umane, cum ar fi cele care arată ca o coadă de câine sau cele care au o coadă atașată. Unele sunt fabricate din silicon, altele din cauciuc sau oțel inoxidabil. Sunt de diferite mărimi și forme, unele au o formă curbată, altele drepte, unele au o formă conică, iar altele au o formă mai plată. Este important să alegeți un plug anal de bună calitate cu coadă și să respectați instrucțiunile de siguranță atunci când folosiți unul puppy butt plug utilizarea unuia.