De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Produse de Spanking

Buletin informativ

Produse de Spanking 

Clapele noastre se potrivesc bine în mână, arată bine și sunt, bineînțeles, fabricate din piele naturală.

Afișează 1 - 11 din 11 elemente
Afișează 1 - 11 din 11 elemente

Spanking este o formă de BDSM în care fesele sunt bătute cu mâna sau cu un dispozitiv pentru a simți plăcere sexuală sau pentru a îndeplini un fetiș. Poate fi o formă ușoară de pălmuire sau o formă mai intensă de pălmuire, în funcție de preferințele persoanelor implicate.

Există o varietate de produse pe care le oferim și care pot fi folosite în cadrul pălmuirii, inclusiv:

 • Palete pentru palme de spanking: acestea sunt palete plate din lemn, piele sau plastic care sunt folosite pentru a lovi fesele. Acestea vin în diferite forme, dimensiuni și materiale și cu diferite grade de duritate.
 • floggerbici de Spanking : Acestea sunt accesorii cu mai multe cozi asemănătoare unui bici care sunt folosite pentru a lovi fesele. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi piele, piele de căprioară sau cauciuc și pot fi folosite pentru diferite senzații.
 • Bastoane: Acestea sunt bastoane subțiri și flexibile care sunt folosite pentru a lovi fesele. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi lemnul, bambusul, acrilicul sau fibra de carbon și pot fi folosite pentru diferite intensități.
 • Bici: Acestea sunt bicele clasice S&M cu un mâner și un singur fir de bici folosite pentru a lovi fesele. Biciurile pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi piele, piele de căprioară sau cauciuc și pot fi folosite la diferite niveluri de intensitate.


Puncte de atracție ale bătăii:

 • Spanking-ul poate fi efectuat pentru a crea un sentiment de control și supunere într-o dinamică BDSM.
 • Poate fi folosită pentru a explora noi posibilități și limite în ceea ce privește activitatea sexuală
 • Poate fi o modalitate de a obține un sentiment de lipsă de apărare și de supunere
 • Poate fi o modalitate de a crește plăcerea


Dezavantajele bătăii:

 • Poate fi inconfortabilă sau dureroasă dacă nu este efectuată corect.
 • Poate fi riscantă din punct de vedere psihologic dacă persoana nu este pregătită pentru sentimentul de neajutorare sau de supunere care poate apărea.
 • Bătaia poate provoca vânătăi dacă este făcută prea tare sau nu este făcută corespunzător.


Ca întotdeauna, este important să rețineți că practicile BDSM, cum ar fi bătaia, necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a vă angaja în spanking, asigurați-vă că discutați cu partenerul dumneavoastră, stabiliți limite și stabiliți un cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu spanking-ul.