De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BUBBLE Butt Plugs

Buletin informativ

BUBBLE Butt Plugs 

Forme extreme, mărimi perfect coordonate pentru începători, avansați și profesioniști, precum și nunațe stimulatoare pe suprafață. Și un material minunat care este suficient de stabil și flexibil în același timp, astfel încât să puteți simți Sextoy Bubble exact în locurile potrivite, adânc în interiorul dumneavoastră!

Afișează 1 - 8 din 8 elemente
Afișează 1 - 8 din 8 elemente

Ce este atât de special la Bubble Sextoys?

 

Ecstasy anal garantat: Depinde de tine: Pop your Ass - Ride your Ass - Smother your Ass! Forme extreme, dimensiuni perfect coordonate pentru începători, avansați și profesioniști, precum și nuielușe stimulante. În plus, un material convingător, suficient de stabil și flexibil în același timp, astfel încât să puteți simți Bubble Sextoy exact în locurile potrivite, în adâncul dumneavoastră! Bubble Sextoy al nostru te va umple complet pe cale anală și îți garantează o satisfacție intensă. Nu doar forma acestei jucării sexuale vă va convinge, ci mai ales suprafața sa cu numeroasele nuielușe stimulative cu bile! De la dimensiunea pentru începători "Buttboy" până la dimensiunea "Butt Hungry", veți găsi o gamă largă de butt plugs și dildo-uri din seria Bubble Toys la MEO. Apropo, întreaga linie de jucării sexuale cu bule de la MEO ® este fabricată în UE, în conformitate cu orientări stricte și constă din materiale certificate compatibile cu corpul. Promisiunea noastră: Veți fi 100% încântați.

 

Cum se utilizează jucăriile sexuale cu bule?

 

Pur și simplu vă folosiți Bubble Sextoy în mod intuitiv! Introduceți-l pe cale anală și bucurați-vă de el în timp ce nodulii cu bile pronunțate vă masează toți nervii de plăcere după primii câțiva centimetri. Bubble Sextoy se ține destul de bine pe suprafețe netede, cum ar fi gresia, și vă permite o plimbare fără mâini. Pentru o alunecare bună, vă recomandăm să folosiți un lubrifiant pe bază de silicon, cum ar fi FuckSlut sau gelul nostru hibrid ManCunt. Un pic de spray Extremeo îți va relaxa anusul și îți va facilita introducerea jucăriei sexuale cu bule.

 

Ce lubrifiant ar trebui să folosesc pentru Bubble Sextoys?

 

Dacă intenționați să folosiți un butt plug sau un dildo din seria Bubble Sextoys, vă recomandăm lubrifiantul nostru pentru sex anal FuckSlut. Este un lubrifiant foarte special pe bază de silicon și se simte ca niciun alt lubrifiant. FuckSlut face ca utilizarea Bubble Sextoys să fie o plăcere nedureroasă, dar uluitoare. Cel mai bine este să aplicați suficient lubrifiant pe Bubble Sextoy și să introduceți o parte în anus cu ajutorul "Lube Shooter" al nostru (click aici ). De asemenea, vă sfătuim să folosiți și Spray-ul nostru Extremeo. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începătorii în sexul anal, cât și pentru fanii experimentați ai dildourilor mari. Efectul special al Extremeo favorizează o penetrare ușoară și duce astfel la o plăcere relaxată și pasională. Spray-ul funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a sfincterului și vă ajută să vă distrați fără rețineri cu Sextoys noastre Bubble.

 

Sfaturi importante pentru utilizarea și curățarea Bubble Sextoys!

 

Această jucărie sexuală anală noduroasă din seria Bubble Toys este fabricată din PVC de înaltă calitate, fără ftalați. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. În plus, materialul pe care îl folosim este foarte stabil, astfel încât produsul dumneavoastră Bubble Sextoys va dura mult timp. Înainte de a folosi un dildo sau un butt plug din seria noastră Bubble Sextoys, trebuie să curățați bine jucăria sexuală. Apa caldă și un săpun blând sunt de obicei suficiente. Pentru o curățare temeinică, puteți folosi spray-ul nostru VERYCLEAN. Jucăriile noastre sexuale cu bule au o suprafață neporoasă, astfel încât bacteriile și particulele de murdărie nu pot adera prea puternic. Bineînțeles, curățarea după utilizare este deosebit de importantă. De asemenea, este posibil să doriți să folosiți și dumneavoastră un duș anal pentru a vă curăța intestinele înainte de a utiliza Sextoy cu bule. În categoria magazinului nostru "Dușuri anale" veți găsi o gamă largă.

 

Este bine de știut:

 

  • Jucărie sexuală anală cu bule cu bule
  • Jucăriile sexuale cu bule sunt fabricate din PVC de înaltă calitate, fără ftalați.
  • Sexy-urile Bubble îndeplinesc cerințele stricte ale UE EN71-3 și EN71-11!
  • Instrucțiuni de îngrijire: Spălați înainte și după fiecare utilizare și curățați în mod igienic cu VERYCLEAN Spray pentru curățare igienică.
  • Important: Vă rugăm să depozitați Bubble Sextoys separat și nu împreună cu alte jucării sexuale din silicon.
  • Înfuncție de mărimea lor, Bubble Sextoys sunt potrivite atâtpentru profesioniștii în domeniul anal, cât și pentru începători
  • Datorită materialului, această jucărie sexuală din seria Bubble Toy se adaptează la anatomia ta interioară, te umple și îți masează locuri din adâncul tău despre care nici nu știai că există, cu ajutorul nuieluțelor sale cu bile groase.
  • Lubrifianți: Pentru introducerea jucăriilor sexuale cu bule, vă recomandăm lubrifiantul nostru pe bază de silicon FuckSlut sau gelul nostru hibrid ManCunt. Spray-ul nostru Extremeo și gelul nostru lubrifiant AnalPush facilitează inserția nedureroasă, dacă este necesar.
  • Selecție mare la Bubble Toys: În magazinul nostru butt plug și Dildo Shop veți găsi toate modelele din seria Bubble Sextoy în diferite modele, forme, culori și lungimi, cum ar fi Bubble Sextoy PokPok în negru în Extra Large, Bubble Toys PokPok în negru în Medium, Bubble Toys PokPok în negru în Small, Bubble Toys BooBoo în negru, mare, Bubble Toys Pimpy în negru, mare, Bubble Toys Pimpy în negru, mediu, Bubble Toys Mousse în negru, foarte mare, Bubble Toys Mousse în negru, mediu, Bubble Toys Mousse în negru, mic, precum și multe alte dildo-uri și butt plugs.