De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Centuri de castitate sigure

Buletin informativ

Centuri de castitate sigure 

Curele de castitate pentru bărbați, rezistente la spargere. Produse germane de calitate. Potrivite pentru castitate pe termen lung.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 34 elemente
Afișează 1 - 12 din 34 elemente

Castitatea masculină este o practică BDSM în care un bărbat poartă un dispozitiv, adesea numit centură de castitate, cușcă pentru penis sau dispozitiv de castitate, care îl împiedică să se angajeze în acte sexuale sau să își atingă organele genitale. Cureaua de castitate este de obicei folosită ca parte a unui schimb de putere în care unul dintre parteneri își asumă rolul de deținător al cheilor (keyholder) care controlează centura de castitate și îl eliberează pe celălalt partener de castitate.

Curelele și dispozitivele decastitate pentru bărbați sunt disponibile în magazinul nostru online în diferite modele, materiale și dimensiuni. Acestea pot fi confecționate din metal, plastic, piele sau silicon. Unele dintre cele mai comune modele sunt:

Curele de castitate tradiționale: Acestea sunt centuri care se pun în jurul taliei și acoperă organele genitale. De obicei, sunt fabricate din metal și se închid cu o cheie.
Dispozitive de castitate moderne: Acestea sunt dispozitive care se poartă în jurul penisului și se închid cu o cheie sau cu o încuietoare cu combinație. Ele pot fi fabricate din metal, plastic sau silicon. Pot fi cuști complete care acoperă întregul penis sau cuști parțiale care acoperă doar glandul penisului.
Inele de penis cu dispozitiv de castitate: Acestea sunt inele care se poartă în jurul bazei penisului și se închid cu o cheie sau cu o încuietoare cu combinație. Ele pot fi fabricate din metal, plastic sau silicon.

Repere în castitatea masculină:

  • Castitatea poate fi folosită pentru a crea un sentiment de control și supunere într-o relație BDSM.
  • O centură de castitate poate fi folosită ca parte a unui schimb de putere în care unul dintre parteneri își asumă rolul de deținător al cheii
  • O centură de castitate poate fi folosită pentru a explora noi limite și limitări în ceea ce privește activitatea sexuală.


Dezavantajele castității masculine:

  • Castitatea poate fi inconfortabilă sau restrictivă dacă o centură de castitate este purtată pentru o perioadă lungă de timp
  • Curelele de castitate pot provoca iritații ale pielii sau erupții cutanate
  • Purtarea unui dispozitiv de castitate poate fi riscantă din punct de vedere psihologic dacă persoana nu este pregătită pentru sentimentele de lipsă de apărare sau de izolare care pot apărea.
  • De asemenea, poate fi riscant din punct de vedere fizic dacă centura de castitate este prea strânsă sau restrictivă sau dacă persoana nu se poate elibera în caz de urgență.


Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a folosi o centură de castitate, ar trebui să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să aveți un cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile pe care le implică utilizarea centurilor de castitate și să aveți întotdeauna o modalitate de a elibera rapid bărbatul pasiv, dacă este necesar. Este important să verificați centura de castitate înainte și după utilizare pentru a vedea dacă există defecte sau probleme și pentru a vă asigura că aceasta se potrivește corect și nu provoacă disconfort sau restricționează fluxul sanguin. Înainte și după utilizare, o centură de castitate trebuie curățată cu spray-ul nostru INSTACLEAN.