De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Watersports Kink

Buletin informativ

Watersports Kink 

watersportdușul de aur și dușul de aur sunt cu siguranță printre cele mai intime lucruri pe care ți le poți imagina în timpul sexului. Noi furnizăm accesoriile potrivite ... rapid ✓ Discret ✓ Discret ✓ Ieftin.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 42 elemente
Afișează 1 - 12 din 42 elemente

watersport, cunoscută și sub numele de "watersports kink", urolagnia sau urofilie, este o variantă a BDSM în care un partener este excitat sexual prin urinarea pe el însuși sau pe o altă persoană. Poate include, de asemenea, activități cum ar fi "dușurile de aur" (urinarea pe o altă persoană) sau "watersports" (urinarea pe sine sau pe o altă persoană în timpul activității sexuale).

În magazinul nostru online puteți găsi o varietate de produse care pot fi folosite în timpul Watersports, de ex:

  • Dopuri pentru penis, de ex. cu pâlnie sau tub: acestea sunt dopuri speciale pentru penis care se introduc în uretră pentru a permite o urinare mai ușoară și mai controlată în timpul activității sexuale.
  • Ajutoare pentru urinare: Acestea sunt dispozitive care se poartă în jurul taliei și au un tub care poate fi introdus în uretră pentru a facilita și controla urinarea în timpul activității sexuale.
  • Sticle sau recipiente pentru urină: Acestea sunt recipiente care conțin urină pentru a fi folosită în timpul activității sexuale.
  • Așa-numitul tampon fetiș: Acesta este un tampon negru, foarte absorbant de umiditate, care se bucură de o mare popularitate pe scena fetișistă, deoarece garantează o distracție fără inhibiții în timpul actului sexual, deoarece absoarbe în mod fiabil toate fluidele care apar.
  • Accesorii: De exemplu, suspensoare, cătușe pentru mâini, gulere din piele etc. cu detalii de culoare galbenă care semnalează că vă place Watersports în picioare.

Puncte forte ale sporturilor de apă:

  • watersport servește la crearea unui sentiment de putere și control într-o dinamică BDSM.
  • Poate fi folosit pentru a explora noi limite în ceea ce privește activitatea sexuală
  • Poate fi o modalitate de a obține un sentiment sporit de vulnerabilitate și supunere


Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare, iar siguranța și igiena sunt primordiale. Înainte de a vă angaja în practici de sporturi acvatice, asigurați-vă că discutați despre acest lucru cu partenerul dumneavoastră, stabiliți limitele și conveniți asupra unui cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile de Watersportscum ar fi infecțiile, și să aveți întotdeauna o modalitate de a opri activitatea dacă este necesar. De asemenea, este important să vă luați măsurile de precauție necesare și să utilizați un dezinfectant adecvat, cum ar fi spray-ul nostru INSTACLEAN, pentru a minimiza riscul.