De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri pentru penis

Buletin informativ

Dopuri pentru penis 

Penis Plug Shop - Totul pentru pasiunea ta! Îți plac jocurile uretrale care implică întinderea uretrei și stimularea uretrei? Atunci ești într-o companie bună la MEO. De zeci de ani suntem specializați în dopuri pentru penis, penis plug, inele pentru gland, dilatatoare și alte jucării sexuale de primă clasă pentru uretră.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 94 elemente
Afișează 1 - 12 din 94 elemente

Penis Plug Shop - Totul pentru pasiunea ta!

 

Îți place BDSM, bondage și jocurile uretrale care includ întinderea uretrei și stimularea uretrei? Atunci ești într-o companie bună la MEO. De zeci de ani suntem specializați în dopuri pentru penis, inele pentru gland, dilatatoare și stimulare uretrală de înaltă calitate în magazinul nostru BDSM, penis plugne-am specializat în dopuri pentru penis, inele pentru gland, dilatatoare și alte jucării sexuale de primă clasă pentru uretră de înaltă calitate. Ați ajuns la locul potrivit, deoarece cumpărarea unui plug pentru penis este o chestiune de încredere.

 

Ce este un plug pentru penis?

 

Un dilatator de penis sau un penis plug poate fi împlinirea tuturor viselor tale și promisiunea unei plăceri extreme, singur sau cu un partener.

 

Un plug pentru penis este un Dop uretral și, prin urmare, și o jucărie sexuală pentru uretră, care are rolul de a stimula uretra. Un plug uretral sau un dilatator poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați; la MEO, însă, avem și dilatatoare speciale și sondes numai pentru bărbați. Dopurile uretrale mai sunt denumite colocvial și cock plugs, dick plugs, penis plugs, penis rods, cum stoppers și, mulțumită MEO, sperm stoppers.

 

Jucării sexuale pentru uretră

 

Uretra este o zonă erogenă, iar stimularea uretrei poate fi percepută ca fiind foarte plăcută și poate duce la orgasme puternice. Datorită potențialului său erogen, gura uretrei este numită și punctul U (rethral), analog cu punctul G.

 

Uretra este înconjurată de numeroși mușchi și nervi, motiv pentru care este atât de sensibilă și poate fi stimulată minunat cu dopurile noastre pentru penis, sceptrele pentru prinț, bețele pentru penis și, de asemenea, cu vibratorul nostru pentru penis.

 

Idei de joacă pentru stimularea uretrei sau sex cu penis plug:

 

De ce ar trebui ca penisul partenerului tău să fie mereu răsfățat doar din exterior? Deci ai putea nu doar să îți pui un inel de ghindă, ci și să introduci un penis plug scurt (alternativ un penis plug lung)!

 

Partenerul tău va geme de plăcere atunci când va fi stimulat din interior de un penis plug sau de un inel pentru penis lung penis plug stimulat din interior! După introducerea unui dilatator de penis, glandul este sărutat, frecat, axul penisului este frământat și îndoit împotriva rezistenței interioare a tijei penisului.

 

Constrângerea și sclavia sunt suficient de excitante pentru majoritatea bărbaților. Dacă în plus, și destul de neașteptat pentru partenerul supus, se introduce un plug pentru penis MEO sau un penis sonde, inima bărbatului lipsit de apărare bate imediat mai repede ... Cu greu se va putea stăpâni de poftă și va implora mai mult.

 

Inserarea plugului pentru penis

 

Un dialator în penis poate fi o experiență excitantă. MEO are multe produse pentru stimularea uretrală și la fel și lubrifiantul VERYDEEP pentru pluguri pentru penis. Dacă doriți să introduceți un plug pentru penis, puneți un penis plug sau să introduceți unpenis plug? Atunci gelul nostru lubrifiant pentru pluguri uretrale, gelul VERYDEEP, este alegerea perfectă.

 

Utilizarea unui dop pentru penis sau a unui plug pentru penis trebuie făcută cu atenție și conștiinciozitate. Igiena și lubrifiantul pentru dopuri de penis sunt indispensabile.

 

Înainte de utilizare, un plug pentru penis sau un dop pentru penis trebuie curățat și dezinfectat cu un agent adecvat, prietenos cu pielea. Lubrifiantul trebuie aplicat într-o cantitate mare, astfel încât uretra sensibilă să nu fie deteriorată. Recomandăm în acest scop produsele noastre VERYCLEAN Spray pentru dop uri de penis și VERYDEEP Gel lubrifiant pentru dopuri de penis.

 

Prin mișcarea plugului pentru penis sau prin întinderea uretrei, se obține o stimulare intensă, care poate duce la orgasm pentru majoritatea bărbaților. Pentru începători, se recomandă să începeți cu un penis plug mic și apoi să creșteți încet folosind penis plug folosind dopuri cu diametru mai mare.

 

Pentru a preveni alunecarea completă în uretră, majoritatea dopurilor noastre pentru penis sunt echipate cu un picior ușor mai lat la capăt, la fel ca un butt plugplug pentru penis. Pentru a fixa plugul pentru penis la locul său, puteți folosi tija penisului sau glandul. Cu un inel integrat pentru gland din oțel inoxidabil sau cu un inel pentru gland din silicon, dopurile pentru penis pot fi fixate și ținute în siguranță la locul lor. În special pentru bărbați, există dopuri uretrale care au o tijă flexibilă din silicon pentru inserție, astfel încât plugul pentru penis poate fi purtat atât atunci când penisul este în erecție, cât și atunci când nu este.

 

Plug pentru penis cu deschidere

 

Plugurile pentru penis cu deschidere permit urinarea și ejacularea. Purtarea pe termen lung sau 24/7 este destul de posibilă aici. Bineînțeles, trebuie să se aibă mare grijă la igienă, astfel încât să nu pătrundă germeni în uretră sau în vezica urinară după ejaculare sau urinare.

 

Dop de penis fără deschidere

 

Dopurile uretrale fără deschidere permit doar o ejaculare sau o urinare limitată. Uretra este închisă de plugul penisului, dar presiunea permite ca uretra să fie întinsă, astfel încât fluidele, cum ar fi sperma sau urina, să poată trece.

 

Dopurile de penis fără deschidere se numesc la MEO dopuri de spermă sau dopuri de spermă, deoarece sperma nu poate trece nestingherită prin uretră în timpul orgasmului. Scopul aici este de a prelungi și intensifica orgasmul. Acest tip de dopuri poate intensifica și prelungi orgasmul.

 

Modele de dopuri pentru penis

 

Plugurile pentru penis sunt disponibile în diferite modele și forme pentru a se potrivi atât anatomiei feminine, cât și celei masculine. Partea care se introduce în uretră poate fi netedă sau cu un design mai elaborat pentru o stimulare mai intensă și/sau conică pentru întindere. În plus, aici sunt posibile atât dopuri pentru penis flexibile, cât și rigide, datorită diferitelor materiale. Este posibilă și o combinație cu stimularea electrică(penis plug cu Estim)

 

Jucărie sexuală uretra

 

Mulți bărbați și-ar dori să aibă un dialator în penisul lor. Este vorba în primul rând de pierderea controlului și de senzația de oprire a spermei (a se vedea și faimoasa frână de spermă de la MEO).

 

Punerea unui inel de ghindă poate fi excitantă! Introducerea unui dop de uretră nu este pentru mine, ci mai degrabă pentru utilizatorii avansați, ați putea crede. Departe de asta, pentru că acest fetiș este din ce în ce mai răspândit și de aceea gama noastră de pluguri pentru uretră include și un plug pentru penis pentru începători, dialtorii pentru stimularea uretrei pentru profesioniști și începători, dialtorii pentru stimularea uretrei pentru profesioniști și începători, plugul Chubby penis plug (un plug pentru penis foarte mare cu inel pentru gland) și Little Fucker (un plug pentru penis mic pentru începători). Magazinul de dopuri pentru penis de la MEO oferă dopuri pentru penis din toate materialele: fie că sunteți în căutarea unui dop pentru penis din silicon sau a unui dop pentru penis din oțel inoxidabil, îl veți găsi aici. În plus față de faimosul inel de ghindă cu dop de spermă, avem și multe noutăți, cum ar fi dopul de spermă 3.0, diabolul uretral, inelul de ghindă cu dop în mai multe dimensiuni, diabolul uretral și multe altele.

 

Cumpărați Plug pentru penis

 

MEO este specializată în pluguri pentru penis de toate mărimile, formele și culorile. Fie că sunteți în căutarea unui penis plug pentru începători, a unui penis stick, a unei tije de penis, a unui inel de silicon pentru gland sau a unui penis plug din oțel inoxidabil, avem chiar și penis pluguri de penis BDSM cu încuietoare și penis pluguri de penis pentru electrosex (penis plug cu Estim sau Dialtor electro). La MEO, toată lumea poate găsi jucăria potrivită pentru uretra pentru stimularea penisului din interior.

 

Vibrator de penis sau plug pentru penis cu vibrație

 

Un plug pentru penis cu vibrații electronice integrate sau un vibrator pentru penis asigură un masaj intensiv al celei mai intime și sensibile zone. Vibrația rezultată nu numai că oferă o senzație asemănătoare orgasmului, dar și un orgasm de neoprit, alienat - cuvânt cheie pierderea controlului - de superlativ ABSOLUT.

 

Stimulare uretrală cu un vibrator uretral

 

Un plug pentru penis cu vibrații este de fapt cel mai tare în materie de stimulare uretrală, dar poate fi depășit de versiunea mai lungă a unui vibrator pentru penis, vibratorul uretral! Dacă vrei să stimulezi intensiv uretra sau dacă te interesează subiectul întinderii uretrei, trebuie neapărat să arunci o privire la următoarele modele: Vibrator uretral, Vibrator de penis, Vibrator uretral gros, Vibrator uretral flexibil, Vibrator uretral lung, Vibrator uretral lung, Vibrator uretral din silicon, Vibrator uretral din oțel inoxidabil.

 

Noutăți Plug pentru penis și stimularea uretrei:

 

Ne aflăm în prima linie în materie de dopuri pentru penis și ne extindem constant gama de jucării pentru stimularea uretrei. Puteți găsi toate noutățile noastre sub următorul link:

 

NOUTĂȚI: Dilatatoare de uretră, inele pentru gland, dopuri pentru penis, inele pentru penis și multe altele!

 

BDSM Catalogul pedepselor sau al pedepselor BDSM

 

Sexul cu penis plug este SM? Nu neapărat, dar bineînțeles că poate fi! Și ca să fim sinceri: fără spiritul de pionierat al scenei SM și BDSM, probabil că tehnologia, jucăriile și curiozitatea tot mai mare față de dopurile de penis în dormitor ar fi încă la nivelul primului bec.

 

Așadar, sexul cu penis plug poate fi SM - dar poate fi și aproape orice ai chef.

 

Sfaturi competente privind plugurile pentru penis pentru începători și profesioniști

 

Sunteți curioși, vă gândiți de mult timp la dopurile pentru penis și acum vreți în sfârșit să faceți primul pas? Ne bucurăm că ați găsit magazinul nostru online de pluguri pentru penis și vă urăm bun venit. Echipa noastră prietenoasă vă va consilia întotdeauna în mod independent și competent. Vă vom sprijini în realizarea pasiunii dumneavoastră.

 

Cumpărați Penis Plug în mod discret

 

Aștepți cu nerăbdare noul tău penis plug, abia aștepți să depășești ușoara durere de întindere, să uiți senzația inițială de arsură și furnicături și să te bucuri complet de pierderea controlului? Cunoaștem bine acest sentiment. Și, sincer, nu este treaba curierului care livrează pachetul sau a vecinilor curioși cum îți trăiești pasiunea. De aceea, vă expediem întotdeauna dopurile pentru penis în ambalaje neutre.

 


Deoarece livrăm și cu DHL, pe lângă UPS, vă putem livra discret dopurile de penis și articolele BDSM la stația de ambalare. Fiabilitatea, siguranța și un serviciu de primă clasă sunt prioritare la MEO. Ne bucurăm să vă putem inspira și vă dorim plăcere senzuală atunci când cumpărați online în magazinul online de penis plug-uri MEO.