De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Afrodisiace

Buletin informativ

Afrodisiace 

Aici veți găsi lucruri cu adevărat excitante! Avem afrodiziacele potrivite pentru a vă îmbunătăți viața sexuală. Potențe, feromoni, atractanți sexuali și multe altele.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 22 elemente
Afișează 1 - 12 din 22 elemente

Afrodisiacele sunt substanțe sau agenți utilizați pentru a crește dorința sexuală sau performanța sexuală. Există multe tipuri diferite de afrodiziace, care pot fi obținute din diferite plante, animale sau substanțe sintetice. Cu toate acestea, este important de reținut că efectele afrodiziacelor pot varia de la o persoană la alta și nu există nicio garanție că acestea vor funcționa pentru toată lumea.

Mai jos veți găsi o listă cu câteva afrodiziace bine cunoscute și proprietățile lor:

  • Ciocolata: Ciocolata conține feniletilamină, un compus chimic care activează creierul și eliberează dopamina, hormonul fericirii. Se crede că acest lucru duce la creșterea excitației sexuale.
  • Stridii: Stridiile conțin cantități mari de zinc, care este necesar pentru producția de testosteron, un hormon important pentru dorința și performanța sexuală.
  • Ginseng: Ginsengul este o plantă care este adesea folosită ca afrodisiac natural. Se crede că mărește fluxul sanguin, reglează echilibrul hormonal și crește energia.
  • Șofranul: Șofranul este un condiment scump care este, de asemenea, cunoscut ca afrodisiac. Se crede că mărește libidoul și poate ajuta și în cazul disfuncției erectile.
  • Maca: Maca este o plantă din Anzi și este adesea folosită ca afrodisiac natural. Se crede că îmbunătățește dorința sexuală și fertilitatea și ajută, de asemenea, în cazul dezechilibrelor hormonale.
  • Yohimbină: Yohimbina este un compus sintetic extras din scoarța copacului yohimbe și este folosit pentru a trata disfuncția erectilă. Se crede că mărește fluxul sanguin și stimulează libidoul.
  • Tribulus terrestris: Tribulus terrestris este o plantă care este adesea folosită ca afrodiziac natural. Se crede că mărește producția de testosteron și îmbunătățește libidoul.


Este important de reținut că multe dintre aceste substanțe nu au fost suficient de studiate pentru a confirma eficacitatea și siguranța lor. Unele afrodiziace pot avea, de asemenea, efecte secundare sau pot interacționa cu alte medicamente, așa că este important să discutați cu un medic înainte de a le utiliza. În plus, este întotdeauna important să folosiți numai produse legale și aprobate.