De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bondage Spreader bar

Buletin informativ

Bondage Spreader bar 

O bară extensibilă reglabilă este un accesoriu extrem de practic în bondage pentru a împiedica partenerul supus să își închidă picioarele sau să își strângă brațele. Legat astfel, partenerul este absolut la mila ta, iar anusul sau vaginul, penisul și testiculele sau sfârcurile sunt accesibile în mod optim și fără rezistență. La MEO veți găsi o g...

O bară extensibilă reglabilă este un accesoriu extrem de practic în bondage pentru a împiedica partenerul supus să își închidă picioarele sau să își strângă brațele. Legat astfel, partenerul este absolut la mila ta, iar anusul sau vaginul, penisul și testiculele sau sfârcurile sunt accesibile în mod optim și fără rezistență. La MEO veți găsi o gamă largă de bare de împrăștiere...

Mai mult
Afișează 1 - 11 din 11 elemente
Afișează 1 - 11 din 11 elemente

Barele de împrăștiere sau barele de împrăștiere sunt dispozitive de sclavie care sunt folosite pentru a ține picioarele sau brațele depărtate și pentru a restricționa libertatea de mișcare. Ele sunt adesea folosite în sesiunile BDSM pentru bondage, supunere și constrângere.

Spreader bars și bondage spreader bars sunt disponibile în diferite dimensiuni, materiale și modele. Ele pot fi fabricate din metal, lemn sau piele. Unele dintre cele mai comunebare de împrăștiere sunt:

Bară de împrăștiere pentru picioare: Sunt folosite pentru a ține picioarele depărtate și a restricționa mișcarea. Acestea pot fi ajustate la diferite lățimi și pot fi prevăzute cu manșete pentru glezne pentru a menține picioarele depărtate.

Bară de împrăștiere pentru brațe: Aceasta este utilizată pentru a menține brațele depărtate și a restricționa mișcarea. Barele noastrede împrăștiere pentru brațe pot fi ajustate în lățime și pot fi prevăzute cu manșete pentru încheieturi pentru a fixa brațele într-o anumită poziție.

Bare de împrăștiere combinate: Acestea sunt bare de împrăștiere care pot fi utilizate atât pentru picioare, cât și pentru brațe. Acestea pot fi ajustate în lățime și pot fi prevăzute cu manșete pentru picioare și încheieturi pentru a întinde picioarele și brațele.

Avantajele utilizării barelor de întindere:

  • Pot fi utilizate pentru a transmite un sentiment de abandon și de supunere.
  • Ele pot limita libertatea de mișcare și de control
  • Pot fi folosite pentru a crea noi poziții în bondage
  • Pot fi folosite pentru diferite tipuri de sesiuni BDSM, deoarece permit diferite tipuri de acces și penetrare.


Dezavantaje ale utilizării barelor de împrăștiere:

  • Pot fi incomode dacă sunt folosite pentru perioade lungi de timp
  • Pot provoca durere dacă sunt folosite în mod necorespunzător.
  • Pot restricționa circulația sângelui dacă încheieturile sau gleznele sunt prea strânse.


Este important să rețineți că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a folosi o bară de împrăștiere, ar trebui să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să conveniți asupra unui cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu utilizarea barelor de întindere și să aveți întotdeauna o modalitate de a elibera rapid subiectul, dacă este necesar. Este important să verificați dacă o bară de împrăștiere are defecte sau probleme înainte de utilizare.