De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

DEEP'R - Antrenament profund anal

Buletin informativ

DEEP'R - Antrenament profund anal 

Materialul deosebit de flexibil al dildourilor lungi DEEP'R vă oferă o varietate de opțiuni creative pentru un antrenament anal profund, fie că sunteți singur sau cu un partener. Bucurați-vă de plăcerea extrem de plină, de întindere și simțiți centimetru după centimetru dildo-urile mari DEEP'R în adâncul dumneavoastră.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 14 elemente
Afișează 1 - 12 din 14 elemente

Pur și simplu uriaș și absolut nu pentru începători. Fie că doriți să vă bucurați de un dildo mare DEEP'R singur sau cu un partener - pregătiți-vă pentru o adevărată provocare!

 

Materialul extra flexibil al dildourilor lungi DEEP'R îți oferă o gamă largă de posibilități creative, fie că ești singur sau cu un partener. Bucurați-vă de plăcerea extrem de plină, de întindere și simțiți centimetru după centimetru dildo mare DEEP'R în adâncul dumneavoastră.

 

Ce este atât de special la dildo-ul mare DEEP'R pentru antrenament anal profund?

 

MEO știe de ce are nevoie o gaură flămândă: lungime extremă, diametre mari, texturi neobișnuite și un material convingător, suficient de ferm și flexibil în același timp, astfel încât să îl poți simți exact în locurile potrivite, în adâncul tău! Acest dildo extra lung DEEP'R te va umple complet și îți va garanta o satisfacție intensă. Nu doar mărimea acestui dildo vă va convinge, ci și designul său foarte special vă va oferi momente de neuitat. Încearcă dildo-ul DEEP'R dacă îndrăznești!

 

Cum se folosește dildo-ul mare DEEP'R pentru antrenamentul anal profund?

 

Din cauza lungimii și a circumferinței, introducerea dildo-ului mare DEEP'R poate fi dificilă la început. Nu vă grăbiți, mergeți încet și alegeți o poziție care vă permite să vă întindeți corpul. Întindeți-vă pe spate, cu perna noastră ASS UP sub fund și cu picioarele ridicate și desfăcute. Perna ASS UP vă va oferi corpului dvs. un sprijin stabil și confortabil chiar și în poziții extenuante. De asemenea, perna fermă ASS UP vă împiedică să vă afundați în pat și facilitează multe alte poziții în timpul sexului și al sexului solo. Vă recomandăm cu siguranță să vă "încălziți" cu un dildo mai mic și apoi să ajungeți la dildo-ul mare DEEP'R.

 

Ce lubrifiant să folosesc cu acest dildo mare DEEP'R pentru antrenamentul anal profund?

 

Dacă intenționați să folosiți dildo-ul mare DEEP'R, vă recomandăm lubrifiantul nostru pentru sex anal FUCKSLUT Este un lubrifiant pe bază de silicon și nu se simte ca niciun alt lubrifiant. FUCKSLUT face ca utilizarea dildo-ului big DEEP'R să fie o plăcere nedureroasă, dar uluitoare. În orice caz, vă sfătuim să folosiți și spray-ul nostru EXTREMEO. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începătorii în sexul anal, cât și pentru fanii experimentați ai dildourilor mari. EXTREMEO este un produs special pentru sex anal și întindere anală. Datorită combinației speciale de ingrediente active, acest spray asigură o inserție mai ușoară chiar și a dildo-urilor foarte mari DEEP'R. Efectul special al EXTREMEO favorizează o penetrare ușoară și duce astfel la o plăcere relaxată și pasională. Este un spray anal care îngrijește pielea și relaxează anusul într-un timp scurt. Spray-ul acționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a sfincterului și ajută la realizarea unui sex anal dezinhibat!

 

Materialul și îngrijirea dildo-ului mare DEEP'R:

 

Acest dildo mare XL din seria DEEP'R este fabricat dintr-un PVC de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. Materialul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte stabil, astfel încât dildo-ul tău DEEP'R va dura mult timp. Puteți curăța dildo-ul extra-lung DEEP'R cu apă și săpun blând. Pentru o igienă temeinică, vă recomandăm, de asemenea, să folosiți regulat spray-ul nostru VERYCLEAN.

 

Este bine de știut: