De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Slube - Body Lube

Buletin informativ

Slube - Body Lube 

Pregătește-te pentru o călătorie în senzualitate ca niciodată până acum cu Slube, lubrifiantul unic pentru corp! Cu Slube, super-lipiciosul Body Lube, sexul solo sau sexul cu partenerul în baie devine o experiență incredibilă. Ce este special la Slube? Slube se transformă într-un lubrifiant extrem de vâscos pentru tot corpul la contactul cu apa,...

Pregătește-te pentru o călătorie în senzualitate ca niciodată până acum cu Slube, lubrifiantul unic pentru corp! Cu Slube, super-lipiciosul Body Lube, sexul solo sau sexul cu partenerul în baie devine o experiență incredibilă. Ce este special la Slube? Slube se transformă într-un lubrifiant extrem de vâscos pentru tot corpul la contactul cu apa, oferind senzații unice.

Mai mult
Afișează 1 - 5 din 5 elemente
Afișează 1 - 5 din 5 elemente

Pregătiți-vă pentru o călătorie în senzualitate ca niciodată cu Slube, unicul Body Lube, acum disponibil la MEO!

Slube vă transformă baia - sau oriunde îndrăzniți să mergeți - într-un teren de joacă erotic. Inițial sub formă de pudră, Slube se amestecă cu apă pentru a crea un lubrifiant incredibil de fin, perfect pentru masaje senzuale, dragoste alunecoasă și, bineînțeles, pentru plăcerea intimă.

Slube este disponibil într-o varietate de parfumuri și culori, de la lavandă liniștitoare la exotica piña colada - există ceva pentru fiecare stare de spirit și gust.

Dar asta nu e tot: Slube este pe bază de apă, deci poate fi folosit cu toate jucăriile sexuale și prezervativele. De asemenea, este testat dermatologic și nu conține substanțe chimice dăunătoare, deci este sigur de utilizat pe piele și în zona intimă.

În plus, Slube este ușor de curățat. Deoarece este solubil în apă, poate fi pur și simplu clătit cu apă caldă și nu lasă pete pe textile.

Cu Slube, vă extindeți lumea experiențelor senzuale și vă creșteți plăcerea. Acum disponibil la MEO. Vă așteaptă o călătorie pe tărâmul plăcerii alunecoase și senzuale!

Slube este un lubrifiant unic care garantează o experiență excitantă, alunecoasă și senzuală. Iată o listă detaliată a caracteristicilor, utilizărilor și beneficiilor sale:

Caracteristici

Varietate de parfumuri și culori: Slube este disponibil într-o varietate de parfumuri și culori, permițând utilizatorilor să aleagă un parfum care se potrivește cu starea lor de spirit și preferințele. Alegerile variază de la parfumuri relaxante, cum ar fi lavanda, până la parfumuri exotice, cum ar fi piña colada.

Pe bază de apă: Este pe bază de apă și, prin urmare, poate fi utilizat în siguranță cu toate jucăriile sexuale și prezervativele. De asemenea, este ușor de curățat după utilizare.

Sub formă de pudră: Slube este inițial o pudră care se amestecă cu apă pentru a face un lubrifiant. Acest lucru îl face compact și ușor de depozitat și transportat.

Randament ridicat: O cantitate mică de pulbere Slube poate fi folosită pentru a face o cantitate mare de lubrifiant. Acest lucru îl face o opțiune rentabilă în comparație cu mulți alți lubrifianți disponibili în comerț.

Posibile aplicații ale Slube:

Masaj senzual: Slube poate fi folosit pentru masaje senzuale ale corpului. Consistența fină a produsului permite mâinilor să alunece fără efort pe piele pentru o experiență intimă și profund relaxantă.

Lubrifiant pentru jucării sexuale: Poate fi folosit ca lubrifiant pentru jucării sexuale. Deoarece este pe bază de apă, poate fi folosit în siguranță cu toate materialele.

Sex: Slube poate fi folosit în timpul actului sexual pentru o experiență mai lină și mai plăcută.

Jocuri în baie: Slube poate fi folosit și în baie pentru o plăcere alunecoasă și senzuală.

Beneficii:

Prietenos cu pielea: Slube este testat dermatologic și nu conține substanțe chimice dure, deci este sigur pentru contactul cu pielea și zonele intime.

Ușor de curățat: Deoarece este solubil în apă, se clătește ușor cu apă și nu pătează țesăturile.

Îmbunătățește plăcerea: Textura sa unică și moale poate spori considerabil plăcerea sexuală, indiferent dacă este folosită pentru propria plăcere, cu un partener sau cu jucării sexuale.

Curățare și îngrijire:

Curățare: Slube este solubil în apă și poate fi clătit cu ușurință cu apă caldă. Cantitățile mai mari pot fi diluate și eliminate în siguranță prin scurgere.

Depozitare: Fiind o pulbere, trebuie depozitat într-un loc răcoros și uscat pentru a evita aglomerarea.

Informații de siguranță și precauții

Evitați contactul cu ochii: La fel ca în cazul majorității lubrifianților, se recomandă evitarea contactului cu ochii.

Patch test: Dacă aveți pielea sensibilă, ar trebui să faceți un mic patch test înainte de utilizare pentru a exclude orice posibile efecte secundare.

Nu uitați să utilizați Slube în mod responsabil și bucurați-vă de plăcerea senzuală sporită pe care v-o aduce în cele mai intime momente.