De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Violet Wand

Buletin informativ

Violet Wand 

Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, numită Violet Wand, trimite mii de flash-uri mici de la atașamentul de sticlă luminoasă la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternic este setat Violet Wand și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură de ac. Acest lucru vă ...

Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, numită Violet Wand, trimite mii de flash-uri mici de la atașamentul de sticlă luminoasă la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternic este setat Violet Wand și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură de ac. Acest lucru vă oferă o stimulare de la tandru la dureros, combinată cu efecte vizuale impresionante și poate chiar înfricoșătoare.

Mai mult
Afișează 1 - 1 din 1 articol
Afișează 1 - 1 din 1 articol

Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, numită Violet Wand, trimite mii de flash-uri mici de la atașamentul de sticlă luminoasă la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternic este setat Violet Wand și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură de ac. Acest lucru vă oferă o stimulare de la tandru la dureros, combinată cu efecte vizuale impresionante și poate chiar înfricoșătoare.

Ce sunt baghetele violete?

Violet Wands sunt un tip de jucărie electrosexuală folosită adesea în sesiunile BDSM. Acestea generează un curent electric de înaltă frecvență și intensitate scăzută, care este aplicat pe piele cu un dispozitiv portabil. Curentul este generat de un transformator de înaltă tensiune și este de obicei trecut printr-o varietate de electrozi de sticlă sau metal, pe care îi oferim în diferite forme și dimensiuni în magazinul nostru online BDSM.

Originea baghetelor violete:

Violet Wands au fost dezvoltate inițial la începutul secolului XX în scopuri medicale, cum ar fi tratarea afecțiunilor pielii și ca formă de electroterapie. Cu toate acestea, ele au devenit curând populare în comunitatea BDSM ca mijloc de stimulare electrică a corpului în scopuri erotice.

Electrozi pentru bagheta violetă:

MEO deține mai multe tipuri de electrozi care pot fi utilizați cu Violet Wands, inclusiv:

  • Electrodul Mushroom: Un electrod mare, rotund, utilizat pentru stimularea generală a corpului.
  • Electrod pieptene: Un electrod cu mai multe vârfuri ascuțite care este folosit pentru stimulare.
  • Electrodul Y: Un electrod cu două vârfuri folosit pentru stimularea mamelonului.
  • Electrod Wartenberg pinwheel: Un electrod cu mai multe ace ascuțite utilizat pentru stimularea de la sensibilitate la duritate.
  • Electrod cu sondă: Un electrod cu un capăt ascuțit utilizat pentru stimularea internă.


Într-un context BDSM, baghetele violete sunt adesea folosite pentru jocul cu senzații, jocul cu durere și dominarea și supunerea. Curentul electric generat de un Violet Wand poate provoca senzații diferite în funcție de intensitatea și tipul de electrod utilizat, de la o ușoară furnicătură sau bâzâitură până la o durere ascuțită și înjunghiată.

Este sigură utilizarea baghetelor violete?

Violet Wands sunt considerate o formă sigură de stimulare electrică atunci când sunt utilizate corect. Este important să respectați instrucțiunile de siguranță și să folosiți dispozitivul numai pe zonele corpului care sunt potrivite pentru electrostimulare, cum ar fi coapsele exterioare, brațele și spatele. De asemenea, este important să folosiți o priză cu împământare și să nu folosiți dispozitivul în apropierea capului sau pe persoane cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi medicale.

În general, Violet Wands sunt o jucărie sexuală populară și versatilă pentru explorarea electrostimulării erotice. Ele produc o gamă largă de senzații și sentimente, ceea ce le face un instrument popular pentru multe persoane din comunitatea BDSM.

La ce sunt folosite Violet Wands?

Violet Wands sunt cunoscute în comunitatea BDSM pentru stimularea electrică sexuală încă din anii '90. Un Violet Wand produce valuri ușoare de electricitate atunci când este ținut aproape de corp și oferă senzații uluitoare atunci când intră în contact cu corpul. Cu toate acestea, efectul este vizibil doar atunci când există o distanță mică între electrod și corp. În acest fel, Violet Wand transformă curentul electric normal în curent electric inofensiv de amperi mici!

Clienții noștri folosesc baghetele violete în context BDSM pentru o varietate de motivații. Unora le plac senzațiile unice produse de stimularea electrică, care pot varia de la o ușoară furnicătură până la o senzație ascuțită și înțepătoare. Senzația poate fi foarte stimulantă și poate duce la o excitare crescută sau chiar la orgasm.

Alții dintre clienții noștri se bucură de aspectele psihologice ale utilizării Violet Wands în timpul unei sesiuni BDSM. Folosirea curentului electric pentru a provoca durere sau plăcere poate fi foarte excitantă și poate crea un sentiment de schimbare a puterii între partenerul dominant și cel supus. Pentru unii, senzația de curent electric poate crea, de asemenea, un sentiment de vulnerabilitate, ceea ce sporește intensitatea experienței.

VioletWands poate fi, de asemenea, utilizat în combinație cu alte activități BDSM, cum ar fi bondage sau privarea senzorială, pentru a spori experiența generală. De exemplu, un partener supus poate fi legat și legat la ochi în timp ce partenerul dominant folosește Violet Wand pentru a stimula diferite părți ale corpului.

Pe lângă aspectele fizice și psihologice ale utilizării Violet Wands în sesiunile BDSM, unele persoane consideră că atracția estetică a dispozitivului este extrem de stimulantă. Electrozii luminoși și sunetul de zumzet produs de dispozitiv se pot adăuga la experiența senzorială.

Este important de reținut că motivele pentru care multora dintre clienții noștri le place să folosească Violet Wands în sesiunile BDSM pot varia foarte mult și că ceea ce îi place unei persoane poate să nu-i placă alteia. La fel ca în cazul oricărei variații în BDSM, este important să se comunice și să se ajungă la un acord cu toți partenerii implicați pentru a asigura o experiență sigură și plăcută pentru toți.

Deunde pot cumpăra un Violet Wall?

MEO deține multe produse de electrostimulare sexuală (cunoscute și sub numele de e-stimulare), deoarece suntem unul dintre principalii furnizori de jucării electrosexuale încă din 1997. Bineînțeles, puteți găsi Violet Wands, precum și electrozi potriviți și accesorii E-Stim în magazinul nostru online BDSM. Setul complet de Dr. Sado pentru electrostimulare sexuală include tot ce ai nevoie pentru a începe imediat și a explora minunata lume a electrosexului! Dacă aveți nevoie de sfaturi despre electrosex sau jucării sexuale BDSM, ne puteți suna sau scrie oricând.