De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Violet Wand

Buletin informativ

Violet Wand 

Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, numită Violet Wand, trimite mii de flash-uri mici de la atașamentul de sticlă luminoasă la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternic este setat Violet Wand și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură de ac. Acest lucru vă ...

Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, numită Violet Wand, trimite mii de flash-uri mici de la atașamentul de sticlă luminoasă la pielea destinatarului. În funcție de cât de puternic este setat Violet Wand și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură de ac. Acest lucru vă oferă o stimulare de la tandru la dureros, combinată cu efecte vizuale impresionante și poate chiar înfricoșătoare.

Mai mult
Afișează 1 - 1 din 1 articol
Afișează 1 - 1 din 1 articol

Această baghetă magică de electrostimulare sexuală, așa-numita Violet Wandemite mii de mici flash-uri de la atașamentul de sticlă luminoasă pe pielea destinatarului.

 

Violet Wand În funcție de intensitatea setată și de atașamentul utilizat, fiecare flash individual se simte ca o ușoară furnicătură sau ca o înțepătură urâtă. Acest lucru vă permite să experimentați o stimulare care variază de la ușoară la dureroasă, combinată cu efecte vizuale impresionante și poate chiar înfricoșătoare.

Ce sunt pereții Violet Wand?

VioletWands sunt un tip de jucărie electrosexuală care sunt adesea folosite în sesiunile BDSM. Acestea generează un curent electric de înaltă frecvență și de intensitate scăzută, care este aplicat pe piele cu ajutorul unui dispozitiv portabil. Curentul este generat de un transformator de înaltă tensiune și este de obicei trecut printr-o varietate de electrozi de sticlă sau metal, pe care îi oferim în diferite forme și dimensiuni în magazinul nostru online BDSM.

Originile Violet Wand:

Violet Wands au fost dezvoltate inițial la începutul secolului XX în scopuri medicale, cum ar fi tratarea afecțiunilor pielii și ca formă de electroterapie. Cu toate acestea, ele au devenit curând populare în comunitatea BDSM ca mijloc de stimulare electrică a corpului în scopuri erotice.

Electrozi pentru Violet Wand:

MEO deține mai multe tipuri de electrozi care pot fi utilizați cu Violet Wand, inclusiv:

  • Electrodul Mushroom: Un electrod mare, rotund, utilizat pentru stimularea generală a corpului.
  • Electrod pieptene: Un electrod cu mai multe vârfuri ascuțite folosit pentru stimulare.
  • Electrodul Y: Un electrod cu două vârfuri folosit pentru stimularea mamelonului.
  • Electrod Wartenberg pinwheel: Un electrod cu mai multe ace ascuțite care este utilizat pentru stimularea de la moale la tare.
  • Electrod sondă: Un electrod cu un capăt ascuțit care este utilizat pentru stimularea internă.


Într-un context BDSM, Violet Wand sunt adesea folosite pentru jocul cu senzații, jocul cu durere și dominarea și supunerea. Violet Wand Curentul electric generat de un poate provoca senzații diferite în funcție de intensitatea și tipul de electrod utilizat, de la o ușoară furnicătură sau bâzâitură până la o durere ascuțită și înjunghiată.

Violet Wands sunt sigure?

VioletWands sunt considerate o formă sigură de electrostimulare atunci când sunt utilizate corect. Este important să respectați instrucțiunile de siguranță și să utilizați dispozitivul numai pe zonele corpului care sunt potrivite pentru electrostimulare, de exemplu, coapsele exterioare, brațele și spatele.

De asemenea, este important să folosiți o priză cu împământare și să nu folosiți dispozitivul în apropierea capului sau pe persoane cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi medicale. În general,Violet Wand este o jucărie sexuală populară și versatilă pentru explorarea electrostimulării erotice. Ele produc o gamă largă de senzații și sentimente, ceea ce le face să fie un instrument preferat de multe persoane din comunitatea BDSM.

La ce sunt folosite Violet Wands?

VioletWands sunt cunoscute în comunitatea BDSM pentru electrostimulare sexuală încă din anii 1990. Violet Wand O generează șocuri electrice ușoare atunci când este ținută aproape de corp și oferă senzații uluitoare atunci când intră în contact cu corpul. Cu toate acestea, efectul poate fi resimțit doar dacă există o distanță mică între electrod și corp. Violet Wand

A transformă curentul electric normal într-un curent inofensiv de amperaj redus! Clienții noștri folosescViolet Wands în context BDSM din diverse motive. Unora le plac senzațiile unice create de stimularea electrică, care pot varia de la o ușoară furnicătură până la o senzație ascuțită și înțepătoare.

Senzația poate fi foarte stimulantă și poate duce la o excitare crescută sau chiar la orgasm. Alți clienți ai noștri se bucură de aspectele psihologice ale utilizării Violet Wands în timpul unei sesiuni BDSM. Folosirea curentului electric pentru a provoca durere sau plăcere poate fi foarte excitantă și poate crea un sentiment de schimb de putere între partenerul dominant și cel supus.

Pentru unii, senzația de curent electric poate crea, de asemenea, un sentiment de vulnerabilitate, ceea ce sporește intensitatea experienței. VioletWands poate fi, de asemenea, utilizat în combinație cu alte activități BDSM, cum ar fi bondage sau privarea senzorială, pentru a spori experiența generală. Violet Wand

De exemplu, un partener supus poate fi legat și legat la ochi în timp ce partenerul dominant folosește Violet Wand pentru a stimula diferite zone ale corpului. Pe lângă aspectele fizice și psihologice aleutilizării Violet Wands în sesiunile BDSM, unele persoane consideră că atracția estetică a dispozitivului este extrem de stimulantă.

Electrozii luminoși și sunetul de bâzâit pe care îl produce dispozitivul pot contribui la experiența senzorială. Este important să ne dăm seama că motivele pentru care mulți dintre clienții noștri se bucură de utilizarea Violet Wands în sesiunile BDSM pot varia foarte mult și că ceea ce îi place unei persoane poate să nu fie neapărat pe placul alteia.Ca și în cazul oricărei variații în BDSM, este important să se comunice și să se ajungă la un acord cu toți partenerii implicați pentru a asigura o experiență sigură și plăcută pentru toți. Deunde pot cumpăra un Violet Wand? MEO stochează multe produse de electrostimulare sexuală (cunoscute și sub numele de e-stimulare), deoarece suntem unul dintre principalii furnizori de jucării electrosexuale încă din 1997. Bineînțeles, înmagazinul nostru online BDSM veți găsi, pe lângă Violet Wand, și electrozi potriviți și accesorii de e-stimulare. Setul complet Dr. Sado pentru electrostimulare sexuală include tot ce ai nevoie pentru a începe imediat și a explora lumea minunată a electrosexului! Dacă aveți nevoie de sfaturi despre electrosex sau jucării sexuale BDSM, ne puteți suna sau scrie oricând.