De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Slube - Lubrifiant pentru corp

Buletin informativ

Slube Body Lube - Pure - Pachet XL cu conținut dublu

Lubrifiantul nostru Slube Body Lube "Pure" este absolut minunat și, de asemenea, nu conține coloranți și parfumuri. Dacă sunteți nou în lumea Slube, Slube-ul transparent este introducerea ideală în această aventură alunecoasă și senzuală! Cu Slube, lubrifiantul de corp super-derapant, sexul solo sau sexul cu partenerul în cadă devine o experiență incredibilă.

Mai multe informații

3410/00

24,90 €

49,80 €/KG

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Lubrifiantul nostru Slube Body Lube "Pure" este absolut minunat și, de asemenea, nu conține coloranți și parfumuri. Dacă sunteți nou în lumea Slube, Slube transparent este introducerea ideală în această aventură alunecoasă și senzuală! Cu Slube, lubrifiantul de corp super-derapant, sexul solo sau sexul cu partenerul în baie devine o experiență incredibilă. Ce este atât de special la Slube? Slube se transformă într-un lubrifiant extrem de vâscos pentru tot corpul la contactul cu apa, oferind senzații unice.

     

    Cel mai curat mod de ate murdări, care se traduce liber prin "Cel mai curat mod de a face sex murdar", este sloganul unic al Slube.

     

    Cu Slube, lubrifiantul revoluționar pentru corp, care este mult mai mult decât un lubrifiant obișnuit sau un aditiv pentru baie, veți descoperi o nouă lume a plăcerii senzuale. Slube a câștigat deja mai multe premii internaționale și aduce o gură de aer proaspăt în viața dumneavoastră sexuală.

     

    Lubrifianții sunt de domeniul trecutului: scufundați-vă în lumea excitantă a Slube!

     

    Descoperiți o varietate de parfumuri și culori senzuale, inclusiv galben strălucitor, roșu pasional și negru seducător. Cu Slube vă puteți bucura singur, cu unul sau mai mulți parteneri și vă puteți pierde într-o mare încărcată erotic de apropiere și intimitate incredibile. Veți iubi sentimentul de a fi strâns îmbrățișat strâns de Slube.

     

    Aruncați o privire la videoclipurile noastre și lăsați acest produs unic să vă convingă!

     

    Slube este un lubrifiant unic pentru cadă! Alegeți propriul Slube din edițiile noastre de cocktailuri și scufundați-vă într-o lume de parfumuri și culori. Sau încercați versiunea noastră pură "Pure" pentru o experiență unică și senzuală. Pentru cei care caută un impuls deosebit, versiunea hardcore "Black Leather" este exact ceea ce vă trebuie!

     

    Fie că folosiți Slube ca gel de masaj seducător, ca o baie relaxantă, ca un extras excitant în timpul sexului sau în timpul unei orgii, Slube deschide noi uși către intimitate și plăcere.

     

    Slube este foarte ușor de utilizat:

     

    Pentru un amestec perfect, pur și simplu umpleți cada cu apă caldă, presărați cristalele Slube în apă și observați cum se formează o substanță alunecoasă și moale ca mătasea. Diluați Slube cu mai multă apă pentru a obține consistența și grosimea perfectă pentru dumneavoastră. Atât de simplu și totuși atât de sexy! După distracție, scoateți dopul de baie și pur și simplu goliți cada.

     

    Apropo, Slube este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și este chiar sigur pentru prezervative. De asemenea, îngrijește pielea și o face moale și seducătoare. Fiecare pachet conține o cantitate suficientă de cristale Slube pentru mai multe aplicații. Slube a fost fabricat conform celor mai înalte standarde europene și a fost testat dermatologic. Este netoxic și sigur pentru organism. Formula specială nu numai că face ca pielea să se simtă plăcută, ci și îngrijește pielea ca o baie normală.

     

    Ce mai așteptați? Descoperă Slube și transformă următoarea ta baie într-o experiență de neuitat!

     

    Mai multe detalii:

     

    • Slube, Slubricant
    • Body Lube (lubrifiant pentru întregul corp, lubrifiant pentru baie)
    • Perfect pentru orgii.
    • Sunt disponibile următoarele arome: Pure, Strawberry Daiquiri, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Black Leather, Gin Mojito.
    • Pe bază de apă.
    • Varietățile Slube colorate conțin coloranți alimentari.
    • Slube este biodegradabil, nu este comestibil.
    • Vegan-friendly: În producția Slube nu au fost folosite produse sau subproduse de origine animală și nu au fost efectuate teste pe animale.
    • Conținut: 500 de grame (pachet XL cu conținut dublu)
    • Atenție: Slube poate face suprafețele alunecoase! După utilizarea Slube în baie sau pe alte suprafețe, acestea trebuie curățate temeinic pentru a evita riscul de alunecare. Vă rugăm să acordați întotdeauna atenție siguranței și să fiți atenți pentru a evita accidentele.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Slube

    Bucurati-va de o explozie de parfum si culoare cu Cocktail Editions, bucurati-va de o piscina cu un lubrifiant de lux. Slube este un gel care vine sub forma de cristale. Cand se adauga in apa calda, cristalele se despart, formand un lubrifiant corporal incredibil de neted si senzual. Puteti folosi Slube pentru orice, de la o experienta relaxanta in cada, pana la masaje senzuale! Slube acopera complet pielea, reducand nevoia de reaplicare si reducand frecarea dintre dumneavoasta si partener. Lasa pielea moale si revigoranta. Slube retine, de asemenea, caldura in apa, astfel vei avea mai mult timp pentru a te juca si nu este nevoie sa umpli in continuare cu apa calda. Folosirea cristalelor in cada Folosirea Slube este usoara! Umpleti cada, conform instructiunilor incluse, adaugati cristalele in apa si urmariti cum incepe gelul sa se formeze. Dupa ce ati terminat joaca, adaugati mai multa apa pentru a o dilua, apoi scoateti capacul de la cada. Folosirea cristalelor in alte moduri Va sugeram sa adaugati cateva linguri la apa calda intr-o sticla din plastic impreuna cu cristalele. Apoi, agitati pur si simplu sticla si in cateva minute, lubrifiantul pentru corp parfumat si colorat este gata pentru a fi aplicat! De asemenea, il puteti amesteca intr-un recipient, de exemplu, daca il utilizati pentru masaj. Din nou, cateva linguri de apa calda ar trebui sa fie suficiente. Vrei o joaca alunecoasa intr-o piscina? Se amesteca intr-o galeata si se toarna! Vrei o consistenta mai groasa? Doar adauga mai multe cristale! Ai nevoie sa fie mai subtire? Adauga mai multa apa! Este minunat sa experimentezi cu Slube si sa obtii exact ce doresti.

      Evaluare 

      S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

      S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

      Sous forme de cristaux, ce lubrifiant se dilue dans de l'eau chaude.

      Ultra simple, vous pouvez ainsi choisir la quantité de lubirifant souhaitée mais également sa texture.

      Un peu épais ? Rajoutez un peu d'eau. Un peu trop fluide ? Quelques cristaux et le tour est joué.

      Que ce soit pour du massage, pour de la pénétration ou simplement pour des jeux de corps à corps, sa texture glissante et hypoallergénique est idéale.

      Sans goût ni odeur, ce lubrifiant convient pour toutes les utilisations et tous les corps.

      Lorsqu'il est mélangé à de l'eau chaude, le S'Lube ne refroidit pas immédiatement.

      Vous pouvez alors profiter de ses caresses chaudes pendant de longs instants.

      A vous de choisir le contenant qui convient à votre utilisation; pour un massage, utilisez un bol dans lequel vous pourrez piocher.

      Pour une utilisation de lubrifiant classique, une bouteille sera parfaite et idéale à re-remplir au besoin.

      Et les plus audacieux pourront remplir une baignoire !

      Le paquet de 250ml convient pour une baignoire pleine, ou pour de multiples doses de différents mixes.

      A vous de trouver votre formule !

        Evaluare 

        Sehr geile Geschichte

        Je nachdem wie man es konzentriert, kann man eine Sehr glitschige, Sehr schleimige Konsistenz oder eine richtig stabile Form (das man sich fast nicht bewegen kann sondern ausgeliefert ist in diesem Schleim) erzielen. Ich bin hellauf begeistert. Gerade mit warmen Wasser ist das SLUBE sooooo unglaublich geil.

          Evaluare 

          Makes a great change!

          SLUBE is easy and quick to mix, very slippery and great fun. Fantastic for a bit of a different sexy experience. Makes a great change!

            Evaluare 

            Gleitgel Badewanne

            Auf der Verpackung stand oft, dass man aufpassen muss nicht auszurutschen und ja, da sollte man wirklich etwas aufpassen. Als kleiner Tipp: Legt euch ein sauberes Handtuch an den Badewanenrand.
            Das Wasser wurde wirklich, dick und glitschig, wie der Kinder Slime und es war so intensiv sich damit anzufassen. Auch härterer Analsex war ohne weiteres möglich. Allein Massieren war schon ein Erlebnis.
            Sauber machen danach war auch nicht aufwendiger, als bei einem anderen Badezusatz.

              Scrieți-vă propria recenzie

              Slube Body Lube - Pure - Pachet XL cu conținut dublu

              Slube Body Lube - Pure - Pachet XL cu conținut dublu

              Lubrifiantul nostru Slube Body Lube "Pure" este absolut minunat și, de asemenea, nu conține coloranți și parfumuri. Dacă sunteți nou în lumea Slube, Slube-ul transparent este introducerea ideală în această aventură alunecoasă și senzuală! Cu Slube, lubrifiantul de corp super-derapant, sexul solo sau sexul cu partenerul în cadă devine o experiență incredibilă.

              Scrieți-vă propria recenzie

              Alți clienți au mai cumpărat:

              4 alte articole din aceeași categorie: