De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Vibratoare uretrale

Buletin informativ

Vibratoare uretrale 

Căutați un nou tip de stimulare? Un vibrator uretral oferă un set complet nou de senzații și orgasme uluitoare. Diferitele noastre modele au lungimile perfecte și ating punctul de plăcere fără efort.

Afișează 1 - 8 din 8 elemente
Afișează 1 - 8 din 8 elemente

Vibratoarele uretrale sunt un tip de jucării sexuale BDSM concepute pentru a fi utilizate în uretră. Acestea sunt asemănătoare cu sondele și dilatatoarele de penis, în sensul că sunt de asemenea introduse în uretră, dar au în plus avantajul de a vibra.Vibratoarele uretrale BDSM vin în diferite forme, dimensiuni și materiale, inclusiv silicon, metal și cauciuc.

Vibratoarele noastre uretrale sunt folosite din diverse motive, cum ar fi creșterea plăcerii sexuale, explorarea de noi senzații sau pentru sesiuni BDSM. Unii utilizatori raportează că vibrația sporește senzația de stimulare uretrală și produce un orgasm mai intens. Cu toate acestea, ca în cazul tuturor jucăriilor sexuale utilizate în uretră, este important ca în cazul vibratoarelor uretrale să le folosiți cu prudență și atenție și să urmați instrucțiunile.