De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Speculum anal Spreader

Buletin informativ

Speculum anal Spreader 

Pentru întindere și întindere, avem în stoc o gamă largă de dispozitive de întindere anale și vaginale.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 22 elemente
Afișează 1 - 12 din 22 elemente

Speculele medicale, cunoscute și sub numele de speculum vaginal sau speculum anal, sunt instrumente BDSM folosite pentru a deschide sau dilata vaginul sau anusul. Un speculum este adesea folosit în sesiunile BDSM pentru jocuri medicale, cum ar fi examinările ginecologice sau de prostată, sau pentru alte forme de penetrare sau explorare.

Speculele și spărgătoarele anale vin în diferite dimensiuni, materiale și modele. Speculele pot fi fabricate din metal, plastic sau silicon. Unele dintre cele mai comune specule sunt:

Speculum vaginal: Acesta este cel mai comun tip de speculum și este utilizat pentru a deschide vaginul. Acestea vin în diferite dimensiuni și modele, unele sunt reglabile, altele sunt fixe.

Speculum anal: Acest tip de speculum, numit și separator anal, este utilizat pentru a examina anusul. Ele pot fi similare cu speculumul vaginal, dar sunt de obicei mai mici.

Speculum de sondare : Acesta este un speculum special utilizat pentru a explora uretra. Speculumul este de obicei confecționat din metal și are un capăt neted și conic care se introduce în uretră.

Speculum rectal: Acest tip de speculum - numit și retractor anal - este utilizat pentru a deschide rectul. Acestea pot fi similare cu speculumul anal, dar sunt de obicei mai mari.

Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a utiliza un depărtător anal sau un speculum, trebuie să discutați cu partenerul dumneavoastră, să stabiliți limite și să folosiți un cuvânt de siguranță. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu utilizarea unui speculum, cum ar fi rănirea sau infecția, și să aveți întotdeauna o modalitate de a îndepărta rapid speculumul dacă este necesar. Este important să curățați și să sterilizați corespunzător speculul înainte și după utilizare cu ajutorul spray-ului nostru INSTACLEAN.