De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Fleshjack

Buletin informativ

Fleshjack 

Fleshlight și Fleshjack sunt în mod clar cele mai populare jucării sexuale din lume. Bărbații iubesc aceste masturbatoare pentru că vin în foarte multe modele diferite, se simt incredibil de reale, sunt relativ ieftine și sunt total ușor de folosit. Și, cel mai important, garantează orgasme incredibil de intense.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 14 elemente
Afișează 1 - 12 din 14 elemente

Tot ce trebuie să știi despre un Fleshjack și un masturbator Fleshlight!

 

Fleshlight și Fleshjack sunt în mod clar cele mai populare jucării sexuale din lume. Bărbații iubesc aceste masturbatoare pentru că vin în foarte multe stiluri diferite, se simt incredibil de reale, sunt relativ ieftine și sunt total ușor de folosit. Și, cel mai important, garantează orgasme incredibil de intense.

 

Prin acest ghid Fleshlight dorim să vă explicăm ce sunt și cum funcționează masturbatoarele Fleshlight sau Fleshjack!

 

1.) Ce este un Fleshlight sau un Fleshjack?

 

Este o jucărie sexuală populară care a fost inventată la sfârșitul anilor '90 în SUA. Este cu siguranță cel mai bine vândut masturbator masculin din lume. Deoarece masturbatorul este ca o lanternă, este ușor să îl folosești absolut discret.

 

Bărbații iubesc în egală măsură Fleshlight și Fleshjack pentru că arată foarte bine și fac sexul să fie foarte fierbinte. Textura interioară se simte cu adevărat ca o piele adevărată. Deoarece Fleshlight sau Fleshjack sunt ușor de ascuns și rezistente, aceste masturbatoare pot fi folosite foarte bine și în călătorii sau pe drum, în mașină.

 

Majoritatea jucăriilor sexuale sunt încă făcute pentru femei. Jucăriile sexuale pentru bărbați au avut întotdeauna o existență destul de neglijată în majoritatea sex shop-urilor europene. Spiritul inovator al producătorilor excelentelor produse Fleshjack și Fleshlight este cel care face ca aceste masturbatoare să fie atât de bune și extraordinar de inovatoare.

 

De la premiera primei serii de produse, masturbatoarele Fleshlight și Fleshjack au evoluat în mod constant, astfel încât astăzi este disponibilă o gamă largă de modele, culori, inserții, accesorii și deschideri diferite (gură, anus și vagin), astfel încât să poată fi satisfăcute nevoile și preferințele în continuă schimbare ale clienților noștri din întreaga lume.

 

2.) Care sunt componentele efective ale unui Fleshlight sau Fleshjack?

 

Carcasa:

 

Carcasa masturbatorului este fabricată din plastic dur (polietilenă) stabil și rezistent la impact. În prezent, este produsă în mai multe culori, cum ar fi negru, alb, albastru deschis și gri. Ocazional, sunt disponibile colecții speciale de Fleshlights în alte culori.

 

Carcasa adăpostește inserția de culoarea pielii. Aceasta asigură faptul că manșonul moale și elastic își păstrează forma și asigură contrapresiunea necesară în interior. Doar așa se poate face ca sexul cu Fleshjack să fie o experiență uluitoare.

De aici

 

Carcasa lui Fleshjack este deschisă în față și în spate. Deschiderile au un filet pe care poate fi înșurubat un capac de etanșare. Când Fleshjack este închis, arată ca o lanternă obișnuită. În acest fel, nimeni nu poate ghici că este un masturbator. Structura canelată a Fleshjack sau Fleshlight asigură o bună prindere, ceea ce garantează o manevrare confortabilă și ușoară.

 

Capacul frontal = capacul de acoperire

 

Capacul de acoperire este înșurubat pe partea frontală a Fleshlight și protejează inserția de murdărie și praf. Acesta se îndepărtează înainte de utilizare.

 

Capacul din spate = capacul supapei

 

Acesta reglează vidul din canalul interior al Fleshlight. Când acest capac este închis, vidul este la cel mai înalt nivel. Cu cât deschideți mai mult capacul supapei, cu atât senzația de aspirație este mai puțin puternică.

 

Inserția sau manșonul Fleshlight

 

Inserția este inima masturbatorului nostru. Este fabricat din Super Skin™, un material foarte moale care seamănă cu pielea adevărată. Manșonul este, de asemenea, foarte elastic și flexibil. Se află în interiorul carcasei. Orificiul poate avea forma unui vagin, a unei guri sau a unui anus și formează intrarea în canalul interior structurat. Majoritatea deschiderilor sunt preluate din distribuția originală a actorilor porno celebri și, prin urmare, arată incredibil de realist. Fleshjack-urile din magazinul nostru online au mai multe structuri de canale, care sunt complet diferite și oferă o gamă largă de stimulare.

 

3.) Ce este special la materialul manșonului Fleshlight?

 

Inserția este realizată din Super Skin™. Acesta este un elastomer cu proprietăți foarte speciale. Plasticul moale are o elasticitate ridicată. Poate fi puternic deformat și, în combinație cu lubrifiantul nostru Aquameo, transmite senzația de sex anal real. Materialul se adaptează perfect la penis și absoarbe căldura corpului.

 

Instrucțiuni: Cum se utilizează un Fleshlight sau Fleshjack?

 

Aici vă explicăm cum să pregătiți, să folosiți și să curățați masturbatorul.

 

1. Scoateți tija de plastic

 

Atunci când utilizați Fleshlight / Fleshjack pentru prima dată, veți observa o tijă de plastic în manșon. Această tijă protejează interiorul masturbatorului în timpul producției și depozitării. Tija de plastic trebuie scoasă înainte de a utiliza masturbatorul.

 

2. Curățați și încălziți Fleshlight-ul dvs

 

Înainte de a utiliza Fleshlight / Fleshjack pentru prima dată, trebuie să îl încălziți la temperatura corpului. Fleshlight este deosebit de distractiv pentru sexul solo dacă ajustați temperatura inserției la temperatura corpului dumneavoastră. Nu încălziți niciodată un Fleshlight / Fleshjack în cuptorul cu microunde sau în apă clocotită. Există riscul de a deteriora masturbatorul. În plus față de o baie de apă caldă, puteți utiliza așa-numitul nostru "încălzitor de manșoane".

 

3. Folosiți întotdeauna Fleshlight-ul dumneavoastră cu lubrifiant

 

Când Fleshlight-ul sau Fleshjack-ul dvs. a ajuns la temperatura potrivită, puteți începe! Ar trebui să folosiți întotdeauna un lubrifiant pentru a profita la maximum de Fleshlight-ul dvs. Dar asigurați-vă că folosiți un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo de la MEO®. Multe inlay-uri Fleshlight sunt realizate din material sintetic care se simte ca o piele adevărată. Acest material ar fi deteriorat de alți lubrifianți.

 

Așezați sticla de lubrifiant Aquameo pe canalul interior al masturbatorului și turnați mult lubrifiant în canal. Împingeți penisul în canal și umeziți penisul cu gelul prin penetrarea lentă și rotirea Fleshlight / Fleshjack într-o parte.

 

4. Reglarea efectului de aspirație

 

Fleshlight este gata atunci când a fost umplut cu lubrifiant. Uneori veți constata că presiunea internă este prea puternică sau prea slabă. Puteți regla puterea de aspirație la multe Fleshlights / Fleshjacks prin rotirea capacului supapei. Dacă rotiți capacul supapei mai mult sau complet în jos, creșteți presiunea internă din jucărie. Presiunea poate fi redusă prin slăbirea capacului supapei. O presiune foarte scăzută este creată atunci când îndepărtați complet capacul supapei. Experimentați cu ceea ce vă place cel mai mult. Depinde de preferințele dvs. personale ce presiune doriți în interior.

 

5. Utilizarea Fleshlight sau Fleshjack

 

Modul în care folosești Fleshlight / Fleshjack depinde de tine. În principiu, însă, există două opțiuni. Pe de o parte, Fleshlight poate fi folosit manual cu mâna. Pe de altă parte, un Fleshlight poate fi folosit și fără ca mâinile să atingă jucăria. Opțiunea manuală funcționează într-un mod similar cu masturbarea clasică: în timp ce Fleshjack / Fleshlight este mișcat cu una sau două mâini, vă puteți stimula singur. De asemenea, masturbatorul poate fi prins între două obiecte. Pernele ferme de pe o saltea pot oferi sprijin. Canapele oferă adesea posibilitatea de a fixa un Fleshlight sau un Fleshjack. Ca accesorii pentru Fleshlight, avem un suport cu ventuză pentru gresie sau sticlă (Fleshlight Shower Mount), un suport pentru iPad (Launchpad) și multe altele.

 

Descoperiți cele mai bine vândute produse de la Fleshjack la MEO:

 

Masturbatoarele de la Fleshjack conving cu anatomia lor fidelă și permit o stimulare intensă. Canalul anal nituit sau cu nervuri și materialul patentat Super Skin creează o senzație incredibilă care va încânta orice bărbat. Dacă doriți să cumpărați un masturbator Fleshjack sau un dildo Fleshjack, ați ajuns la locul potrivit. Avem toate modelele noi de masturbatoare Fleshjack cu texturi diferite, precum și multe dildo-uri din seria Fleshjack.de veți găsi Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjackjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Băieții Fleshjack Boys Brent Corrigan, Băieții Fleshjack Boys Diego Sans, Băieții Fleshjack Boys Diego Sans, Băieții Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Băieții Fleshjack Boys Manuel Ferrara Dildo, Băieții Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Băieții Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo și, bineînțeles, popularul FleshSack!